Jump to content
BulForum.com

Italiqnski futbol

slavi

Recommended Posts

Полицаите доказват за пореден път, че са най-тъпото, глупаво и долнопробно племе в цял свят :angry1 , а тифозите на двата отбора дадоха много добър пример как се подкрепя любимия отбор

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
ma4a be6e mnogo qk otmeneni golove,gredi[na parma]awe super.Eh toq sezon i JUVE da igrae6e taka ama ni6to do godina

Колко отменени гола?1 - добре 3:2 става. Измислена засада след която Шевченко излизаше сам срещу Фрей - 4:2. Доволен ? Особено ме дразни като някой от съдийския отбор Юве, говори за помощ от съдията за някой отбор.

П.С. Съболезнования за детето .. много гадно :cry

13 арестувани запалянковци и над 170 ранени – такава е равносметката от сблъсъците между фенове и полиция по време на вчерашното дерби между Лацио и Рома от 26-ия кръг в Серия А. Срещата бе прекратена в началото на второто полувреме, след като привърженици на “вълците” нахлуха на терена заради получена информация за убито от полицейска кола дете. Органите на реда отрекоха да е имало подобен инцидент, но въпреки това част от запалянковците запалиха седалките си, а на излизане от “Стадио Олимпико” започнаха да хвърлят бутилки по полицейските части, които им отговориха със сълзотворен газ. Има сведения също така и за привърженици, които са устроили барикади по улиците на италианската столица. Според официалната информация при сблъсъците са пострадали 155 полицаи, като единият от тях е с прорезна рана.

source: http://novini.dir.bg/

НЯМАЛО Е СМЪРТЕН СЛУЧАЙ!

"The false news was taken as true by a large part of the crowd and at that point it became very difficult to change their minds beyond reasonable doubt. The game could not carry on."

Roma director of sport Franco Baldini

Шефът на Италианската футболна лига Адриано Галиани съобщи радостната новина, че разпостраненият слух за загинало дете на мача Рома – Лацио не отговаря на истината. “В началото нямаше достатъчно информация относно това какво се е случило и затова реших мачът да се прекрати на момента. Никой не разбра каква е цялата истина, всичко бе доста необичайно. Такива инциденти не е имало преди. Със сигурност обаче информацията за починалото дете не отговаря на истина ”, заяви Галиани. Той гледаше мача по телевизията и впоследствие се обади по телефона на главния съдия на мача Розети с нареждането на прекрати срещата.

източник: focus-sport.net

Всичко хубаво ама от къде се появяват такива слухове не е истина, има някаква мистерия във всичко това, или някой ненормален фен поради болен мозък го е измислил, а пък да му повярва половината стадион, та дори целия :confused нещо не се връзва

Jorkis ,shto da ne se vurzva.Nikoga li ne si vijdal kak burzo se razprostranqva edin sluh.Da ne govorim na edin stadion.Nujno e samo nqkoi da kaje "kude e deteto mi" do 10 mins celia stadion shte znae ,4e sa go otvlekli ili 4e go e blusnala kola..

Dobre ,4e e bilo falshiva trevoga.

God Save The Kids !

CMexyBka, знам как се разпространява един слух на стадиона, защото до преди 3 години и аз ходех по мачове. Ама това, което не се връзва е че шефовете (или там каквито са) на фен клубовете и те се връзват на това нещо и то точно за такова нещо - смъртен случай на дете. Вярно, полицаите никой не ги обича, ама толкова лесно да се вържат 80000 човека за такова сериозно нещо малко е странно меко казано. Аз си мисля, че все нещо се е случило, може и да не е било точно това, което е 'слухът', и дано да не е толкова жестоко, но пак казвам случило се е нещо, според мен! :woot

Но стига вече сме се занимавали с тези проблеми, че вече ми се зави свят от това да си блъскам главата и да се чудя на кого да вярвам :wacko:

А по темата вече май спор няма - Милан са шампиони!!!

Шампиони ама нещо се излагат за сега с Депортиво, дано се стегнат малко, че тия испанци хич не ми се иска да продължат напред

EDIT

Uraaaaaaaaaaa :) nai-posle otpushiha betona :punk

Шампиони ама нещо се излагат за сега с Депортиво, дано се стегнат малко, че тия испанци хич не ми се иска да продължат напред

Kaaaaaaaaaaaaaak moje tova mom4e da e tolkova dobur ... Ricardo Izecson Santos Leite Kaka.... genii ,genii . MILAN 4EVER ! ;)

Милан май не само ще вземе скудетото, ами и КЕШ не им мърда според мен. Вчера като се разиграха ми напълниха душата, особено Шевченко. Някой да е виждал в скоро време такъв пробив и гол? :wir

Не ми хареса това, че след четвъртия гол решиха че Депортиво са отнесли достатъчно бой и свалиха оборотите. Това е положението, в момента Милан е #1.

• 2 weeks later...

Днес от 21:30 ще играят Интер-Ювентус. Как мислите че ще свърши мача? Аз лично давам знак 1 понеже съм фен на Интер. И да не забравяме невероятния мач който направиха Интер 1-вия полусезон :)

И според мене ще е Х :)) Лацио бие което много ме радва Рома също :))Дано Лацио играят и Шампионската:))

Дано Лацио играят и Шампионската:))

Veche e baia veroiatno. Dobra igra, pobedi a i dobro miasto za ataka na 4toto miasto. Mislia che shte uspeem da se preborim. Macha dovechera e 1ca...primerno.

Милан тази година правят много добро представяне и не само в Италия.Засега са на 1-во място и водят доста убедително,но все пак това е Калчото и изненади винаги е имало.Дано тази година да има пак.Forza Roma

Е след тазвечершния мач вече май Милан са шампиони. Юве са много далече назад, а Рома имат гостуване на Милан. Дано успеем да направим и дубъл или трипъл :)

Сбогом Juve !!!!!!!!!!! :woot

По-трагичен Ювентус надали някога е имало, вярно, че имат доста контузени ама тези резерви за какво са там и за какво взимат толкова много пари, за да търкат скамейката ли :confused

Ако все пак рома не играеха толкова непостоянно, можеше все още да има някаква интрига около титилата ама тя отдавна се изпари

Какво ли би станало ако рома бие милан на Сан Сиро :D

Мача ми хареса много. Интер играха мога да кажа спокойно перфектно :) Мисля че единствения удар на Ювентус към врата им беше при 2-рия гол. Дано да продължават да играят успешно момчетата. Иначе това че Милан ще е шампион се е видяло от доста време. Те играят най-постоянно от всички отбори в Италия и съвсем заслужено ще спечелят титлата :)

И аз това се чудя. Сега ако отпаднат и Милан и кой остава в Шампионска Лига некви смешки  :wacko:

Не знам според теб дали отбор, който бие Милан с 3-0(до момента) е слаб :woot .Поне според мен не е.Колкото до големите отбори ми и аз това се чудя :lol: :lol: .Все пак вярно е че ако Милан отпадне това ще е най-слабата финална четворка от доста време, но това само на теория, защото тези отбори са силни и го доказват :lol:

ЕДИТ:Земете направете една тема за ШЛ щото стават много офтопиците в другите теми :P :P

супер яко !!! по принцип предпочитам Милан да бият но и така съм доволен!!!

Депортиво правят шоу.Става добър мач,има положения а бе има супер футбол...Засега Милан падат,но ако вземат да поиграят и те,мача ще стане още по добър...

Депортиво все още не са спечелили мача.На Милан им трябват един два гола,а два гола могат да се вкарат за две минути :evil ае дано гледаме още по интересно второ полувреме с още повече голове и положения!!! Шоу да става :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...