sMARTBomber Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Свойства на графичния процесор: Видеокарта nVIDIA GeForce 256 (Asus AGP-V6600MX) Кодово название на графичния процесор NV10 PCI-устройство 10DE / 0100 Брой транзистори 23 млн. Технологичен процес 0.22u Тип шина AGP Размер на видеопаметта 64 MB Честота на графичния процесор 120 MHz Честота на RAMDAC 350 MHz Пикселни конвейери 4 TMU за конвейер 1 Поддръжка на DirectX хардуер DirectX v7.0 Pixel Fillrate 480 Мпиксела/с Texel Fillrate 480 Мтексела/с Свойства на шината на паметта: Тип шина SDR Ширина на шината 128 bit Реална честота 143 MHz Ефективна честота 143 MHz Пропускателна способност 2288 Мбайта/с Работи перфектно, продавам я защото си купих нова. Цена 29.99 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 21, 2004 Author Share Posted March 21, 2004 25lv iq vzimam! na momenta!!! pi6i mi ako si anvit!!!!! Тъй като sas се оказа несериозен и заради него отказах офертата на Batko32, който също ми предложи 25лв и то още веднага, ако той още е навит картата отива при него, ако не ти я взимаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Аз я искам!! Давам 30 лв!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizo® Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Тъй като sas се оказа несериозен и заради него отказах офертата на Batko32, който също ми предложи 25лв и то още веднага, ако той още е навит картата отива при него, ако не ти я взимаш. davam 30lv,ne sam za pet leva!!!!!!!!!!!!!!! TI RE6AVA6 pi6i mi ako si navit!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizo® Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Тъй като sas се оказа несериозен и заради него отказах офертата на Batko32, който също ми предложи 25лв и то още веднага, ако той още е навит картата отива при него, ако не ти я взимаш. o6te utre moga da ti dam parite!!!!!!!!!!!! ti re6ava6 moje da si ogovorim sre6ta!!!!!!!!! ako si navit de? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 21, 2004 Author Share Posted March 21, 2004 Zmeikov даде първи по-голямата цена, а и вече сме правили бизнес с него и го знам че е сериозен, така че той печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizo® Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Zmeikov даде първи по-голямата цена, а и вече сме правили бизнес с него и го знам че е сериозен, така че той печели ti si znae6!!!!!!!!!!!!!!! a ako ne q vzeme??? pak si pomisli???? az se zainteresuvah purvi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Картата е купена!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 21, 2004 Author Share Posted March 21, 2004 sorry zizo® трябваше да дадеш повече, така се печели търг ако дадеш същата цена не печелиш нищо. Драннн! Продадено на zmeikov за 30 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizo® Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 sorry zizo® трябваше да дадеш повече, така се печели търг ако дадеш същата цена не печелиш нищо. Драннн! Продадено на zmeikov за 30 лв 35lv ako ne si q prodall ili te e zabavil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.