borracho Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 какво мислите за новия модел на дачия? моля да се изказват само хора, които имат преки впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Много,много тъпа кола!! Ако питате мен тия от рено са си оставили рацете по нея! Хем грозно хем за нищо не става. Ама от автомобил за 14К ко да искам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Много,много тъпа кола!! Ако питате мен тия от рено са си оставили рацете по нея! Хем грозно хем за нищо не става. Ама от автомобил за 14К ко да искам... Колегата дали е виждал колата и карал? аз ходих да я гледам, покарах на тест драйв и ми направи много добро впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 такова ми е мнението. а пък сам я виждал и сам се возил.румънската мечка мен не ме кефи и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.