Jump to content
BulForum.com

ЗОО РЕВЮ

Aquila

Recommended Posts

Zoo_revue.gif

Наближава деветото жегодно ЗОО РЕВЮ в Панаирните палати.

От: 31 Октомври 2008

До: 02 Ноември 2008

Като цяло акваристиката и екзотичните животни са слабо застъпени(главните изложби са на котки, кучета, гълъби, канари). Главната част на изложители, вносители, магазини и т.н. ще са в 8-ма палата. В двора на панаира обикновено има голям базар на развъдчици от цялата страна. Не знам колко колеги тераристи ще присъстват, но лично аз ще съм на щанд в платата. Като цяло не очаквайте нещо грандиозно и професионално.

Заповядайте и да не забравите да се обадите :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Защото за пръв път правя нещо в Панаира, макар и скромно, и искам малко подкрепа от познати. Тази вечер наредихме някои от нещата. Щандът ни е в осма палата, завивате наляво, в дъното първия щанд (половината е със зайци) и ме намирате :)

sandman said:
Ще има ли вход?
Да естествено, както винаги 2 левчета.

Изчакайте да ми пристигнат интересните животинки :devil , ще пиша тук, и тогава елате, Очаквам да дойдат утре, най късно неделя со обед. Сега имам 6-7 вида тарнтули за продаване, но не са на атрактивен размер, а на търговски.

Видене, благодаря в аванс :)

ПП Иначе напролет очаквайте маниашката изложба. Голяма лудница подготвям, но да не урочасам нещата :).

R_a_p_t_o_R said:
Иве, нали знаеш, че имам отвратителния навик без животно от изложба да не си тръгвам :devil
Аз на това се и надявам, че борчове имам да връщам :lol:

Аз ще съм там. Надявам се да видя кучетата, защото ще ходя в събота. Ще мина и през твоя щанд да видя зайчетата и тарантулите :). Надявам се и някой гущер да видя.

w00x said:
Аз ще съм там. Надявам се да видя кучетата, защото ще ходя в събота. Ще мина и през твоя щанд да видя зайчетата и тарантулите :) . Надявам се и някой гущер да видя.
Събота и неделя има най-много хора, тогава са и изложбите на косматите. Иначе при мен ще има гущери, не за продажба, но ще има да се видят и пипнат.

R_a_p_t_o_R said:
Паяци искам! Металика! И главата на оня дебил на шиш! Кoмо мъдете ще клати там ако няма arachnids?
Ехххх, толкова по-готини неща има от металиката, ама като си се закучил за нея. А колкото до главата, ще я имаш ако ти я дам, след като си поиграя :angry1 . Арахниди бол, за пръв път внасяни в БГ(от моя милост оф корце).

Също чакам и една такава гуспоица :punk B)

Haplopelma_lividum__Cobalt_Blue_.jpg

R_a_p_t_o_R said:
Цени, цени, чеде, помниш как купихме Смитолина....
Цени на ЛС. Тук не е пазар, може да си мод ама трябва да спазваме правилата.

Иначе цената и е двуцифрена.

Прав си - ако успея - I'll have more than needed on me

ЕДИТ: И е хубаво да свикнете с мисълта, че бидейки мод - просто върша доста повече работа за Форума

Aquila said:
....може да си мод ама трябва да спазваме правилата.

Ей сега ще му сложим на Виден един мод-режим. :devil

А иначе в събота ще се опитам да дойда и аз. :)

А там може ли да се намери коте - държим точно на определена порода, но не знам честно как се казва. Знам , че е американска , с дълъг косъм , много са гальовни горките. Че нашият котак му хареса нещо повече на село и като си го приберем постоянно мяука да се върне , та май ще се разделяме с него и ще го оставим на дядото да си мяукат двамата. Дядото го научил да облизва вимето на една крава като я дой и този котак-ненормалник само по кравата търчал като е гладен ! :laughing: :laughing: :laughing: Та сме се разтърсили за такова коте - тази американска порода, но не сме намерили още такава в Пловдив.

Днеска и аз минах от там. Не знам, но като че ли ми се стори, че този път имаше по-малко кучета или може би повечето ще са утре. А вашия щанд, честно казано беше най-атрактивния и странния. :) С тази увита змия, където хич не й пука. И не знам кой държеше черния скорпион да му се разхожда по ръката, ама направо опулих очите.

Много ме е яд, че си забравих gsm-a в къщи. Нищо не можах да заснема. :dry:

LaN said:
А там може ли да се намери коте - държим точно на определена порода, но не знам честно как се казва. Знам , че е американска , с дълъг косъм , много са гальовни горките.

Това е което търсиш... Много красиви, изклчително интелигетни. Много косми... имай го предвид. Да не я изхвърлиш после, защото ти прави всичко в косми - а тя ще го прави. Мисли предварително дали си готов за това.

Travismainecoon.jpg

Мейнски куун (Maine Coon)

:ghost

Благодаря ти abortivus :) Наистина това е породата която търсим с моята :) По отношение на космите - нашият котак-бандит в момента също е дългокосмест - ангорец е :), та знаем за какво става дума но си го харесваме.Ние си го носим с нас обикновенно където ходим , но сме го оставяли на дядото няколко пъти ,когато сме били на почивка и той горкият много си го харесва, та затова смятаме да го оставим там. А пък сме си свикнали с котака у дома и искаме да си вземем ново. Остава само момента да проверя къде може да се намери такова коте :)

abortivus said:
Това е което търсиш... Много красиви, изклчително интелигетни. Много косми... имай го предвид. Да не я изхвърлиш после, защото ти прави всичко в косми - а тя ще го прави. Мисли предварително дали си готов за това.

Мейнски куун (Maine Coon)

:ghost

:lol: :lol: :lol: :lol: вече знам каква точно порода е моя котарак - Maine Coon

същия като на снимката, само че оранжев

Cat-MaineCoon-Lara1.png

break said:
Днеска и аз минах от там. Не знам, но като че ли ми се стори, че този път имаше по-малко кучета или може би повечето ще са утре. А вашия щанд, честно казано беше най-атрактивния и странния. :) С тази увита змия, където хич не й пука. И не знам кой държеше черния скорпион да му се разхожда по ръката, ама направо опулих очите.

Много ме е яд, че си забравих gsm-a в къщи. Нищо не можах да заснема. :dry:

И аз видях това със скорпиона продавачката го пусна на ръката си, а продавача е някой от форума, ама не знам кой точно, бяха отвън между палатите. Най-голямо впечатление ми направи заека мутант, вероятно порода великан, също и се зачудих че има крокодилчета/алигаторчета за продан :lol: , хм и на тарантулите се спрях задълго да ги гледам, жалко че нямам възможност да си взема една, защото няма да имам възможност да я гледам както трябва, тоест хранене в точно определен час

kennyg said:
Най-голямо впечатление ми направи заека мутант, вероятно порода великан..

На един от другите щандове имаше 4 пъти по-голям заек. Запълваше цялата клетка.

А персийските котки бяха страшни!

w00x said:
На един от другите щандове имаше 4 пъти по-голям заек. Запълваше цялата клетка.

Това бяха най-големите зайци отвън между двете палати:

811683651_s.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...