lautahools Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ако някой е заинтересуван ще дам и снимки или да ми пише на лични синтезатора е ползван полвин година от сестра ми която ходеше на уроци по пияно,но след като си взехме пияно вкъщи ,синтезатора стана излишен ако някой не може да си позволи пияно или няма място за пияно вкъщи синтезатора е перфектен за упражения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 ако някой е заинтересуван ще дам и снимки или да ми пише на лични синтезатора е ползван полвин година от сестра ми която ходеше на уроци по пияно,но след като си взехме пияно вкъщи ,синтезатора стана излишен ако някой не може да си позволи пияно или няма място за пияно вкъщи синтезатора е перфектен за упражения. Цена, модел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 "Пияно" е когато си на поне 3 ракии ; "синтезатор" е толкова силно казано, че нямам думи, а 4 октави стават за упражнения само за малко дете, докато си играе. Както и да е, това си е мое лично мнение, но сега ще затворя темата, защото не си прочел правилата на раздела, линк към които се намира точно над обявата ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.