nibelungen Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Zdraveite, njakoj da ima ideja kak se promenjat kontrolite za dvizhenie? pri men sa neaktivni, javno nesto ne pravja kato horata, plz help:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Довечера ще я сложа, iso-то е готово, ще пробвам едно кръгче и ще пиша дали контролите работят както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Пробвах я, атмосферата е страхотна, но с тази камера просто не може да се играе. Аз поне не мога Ако беше FPS, щеше да е съвсем друго нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 curunir, probvaj igrata, super zaribena e , ama ako imash ideja za promjana na WASD - butonite, pishi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Пробвах я, атмосферата е страхотна, но с тази камера просто не може да се играе. Аз поне не мога Ако беше FPS, щеше да е съвсем друго нещо. Ако беше ФПС щеше да се развали цялата атмосфера и геймплей :д С камерата се свиква след 10тина минути. Какво им има на контролите? Супер удобни са си. Пробвах я и с геймпад и за мен с кбд е много по-удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 liquid, na teb mozhe i da sa udobni...vyprosa mi beshe, kak da gi promenja butonite za dvizhenie s arrow up, down i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Ако не става от опциите - пробвай в гуугъл. Има много (и бг) форуми с цели теми за играта, питай там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Играта е суперрр особенно ако искаш да се вкараш в филма нощно време яко издут звук се филмирам ммного като в някъф филм се чуствам или по точно като в Пришалеца а с камерата наистина така има много по голям ефект от колкото да е на фпс а и графиката не е лоша мен ме кефи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 @nibelungen - пробвай да си пренаредиш контролите наново. Просто им задавай същите бутони от клавиатурата. Имах проблем с 1 друга игра преди време, който приличаше на твоя. Или пък ако си с някоя по-моделна клавиатура с там сума бутончета, провери драйверите й да не правят някакъв проблем. Иначе много хубава игрица - и графика, и атмосфера, и геймплей - въобще много добре измислено. Направо да не повярваш че ЕА може да пуснат нещо различно от спортни симулатори и НФС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Soul, opitah no v samoto menju na nastrojkite te pak si ostavat neaktivni:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 хубава игра, перфектна за нощно време лошото е само, че играх някъде двайсетина минути след един сейф, убих поне джайсетина гада и ме изхвърли... ама нищо, играта си заслужава и пак ще ги утрепя всичките, много ми харесва като ги тупам и хвърчат ръце, крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 някой ще ми помогне ли как да си оправя контролите за движение със стрелките ???? Плиииийз Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 @nibelungen - а с друга клавиатура пробвал ли си ? На какъв порт ти е сегашната? Пробвай да ги смениш... и кажи после какъв е резултата... Ако ли пък не - преинстал на играта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Soul, klaviaturata mi e wireless logitech, nikakvi grizhi ne sym imal dosega s dr igri, snosti ja preinstallnah i pak...v menjuto controlls Rig modes butonite sa neaktivni:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 pomognete be hora, njakoj uspjaval li e da smeni controlite za dvizhenie??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Не. Или така ще играеш или ще чакаш патч. Това казват и по форумите на ЕА, които трябваше да прегледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 А случайно някой да може да ми каже как адекватно да пусна джойстик към тази игра? Включих го, работи, но нищо не мога да направя реално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Как така си го включил и работи, но нищо не може да направиш? Значи не работи? Какъв е пада и слагал ли си му драйверите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Как така си го включил и работи, но нищо не може да направиш? Значи не работи? Какъв е пада и слагал ли си му драйверите? PADA e Genius - включен е към ХР и видях че работи от контрол панела - няма драйвери - плъг & плай дивайс е. Става нещо ама не знам какво - не мога да управлявам героя... и не мога да настроя бутоните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 @nibelungen - пробвай да си пренаредиш контролите наново. Просто им задавай същите бутони от клавиатурата. Имах проблем с 1 друга игра преди време, който приличаше на твоя. Или пък ако си с някоя по-моделна клавиатура с там сума бутончета, провери драйверите й да не правят някакъв проблем. Иначе много хубава игрица - и графика, и атмосфера, и геймплей - въобще много добре измислено. Направо да не повярваш че ЕА може да пуснат нещо различно от спортни симулатори и НФС. ЕА имат много много други игри освен спортните симулатори (които са към EA Sports, а не към EA Games) и NFS. Небезизвестната Battlefield е тяхна. AVP 007 игрите Black and White Crysis Medal of Honor поредицата Total War серията Simcity Sims Spore PADA e Genius - включен е към ХР и видях че работи от контрол панела - няма драйвери - плъг & плай дивайс е.Става нещо ама не знам какво - не мога да управлявам героя... и не мога да настроя бутоните... Ако nibelungen не може да си нагласи контролите, нормално е и ти да не можеш, било то и с пад. Все пак трябва да цъкнеш на копчето за посоката и да цъкнеш с пада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 някой има ли идея колко чаптъра има играта че вече започна да ми омръзва пък съм в края на 9ти ? Играта много ми хареса ... напомня ми на сингъл плеара на халф лайф (1цата). Много напрегнати ситуации се получават. Поне на хард почити през цялото време си без мониции, енергия или пък "кръв". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 12 чаптъра са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Играта е супер изродска! От любимия ми жанр! Толкова е стресираща, че я играя само като има хора унас или слушам телевизия зад гърба си Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Днес я превъртях. Наистина забележителна игра. Отдавна не се бях впечтлявал така от играта. Еваларка на EA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.