djdoubled Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Проблемът е следния: Преинсталирах Вистата и драйверите за ЛАН картата на сайта на производителя не работят,за XP изобщо няма такива. Виждал съм преходници USB към ЛАН,но не искам да ми стърчи такова нещо от лаптопа,а и не е сигурно дали Вистата ще ми го разпознае. Има ли начин да свържа usb с лан кабел,клъц единия,клъц другия и да стане номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Проблемът е следния: Преинсталирах Вистата и драйверите за ЛАН картата на сайта на производителя не работят,за XP изобщо няма такива.Виждал съм преходници USB към ЛАН,но не искам да ми стърчи такова нещо от лаптопа,а и не е сигурно дали Вистата ще ми го разпознае. Има ли начин да свържа usb с лан кабел,клъц единия,клъц другия и да стане номера? Даа : но трябва да ги усучеш на масур с един кабел 220V от контакта И после отиваш до магазина и си взимаш свестен компютър Сериозно : няма начин (ако не си разбрал от предния отговор де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Незнам дали това ще ти помогне в ЕРА Компютърс ги има по 18 лв. ако не се лъжа . Надявам се да съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Това, ако няма в него ethernet адаптер, няма да става за нищо друго освен за 5V захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadmad Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 E тя ланката ако е някаква Realtek сваляш сборен драйвер и може да си намери каквото трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.