djdoubled Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Здравейте,купих си безжичен рутер Linksys WRT100,Wireless G+MiMo.Домашната ми мрежа е следната: Интернет от Евроком с автоматични настройки,2 настолни пц-та и лаптоп. На пръв поглед мрежата си работи,имам wireless и нет на настолните,които са вързани към рутера също,но след известно време той откача и почва да се рестартира постоянно.Пробвах да го резетна,изключа и пак включа,но проблема си стои.Ако дръпна кабелите на настолните и ползвам само wireless се оправя за няколко дни и пак започва същото. Понеже за пръв път ползвам рутер,не съм мн наясно с всичките настройки и тънкости,така че ако някой може да даде акъл ще ми е от голяма полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Флашни му firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 ами пробвах,последна версия на фърмуера ,но все същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Има ли други wireless връзки около теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.