Светлия Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Онзи ден забелязах, че има сервиз на Мерцедес на 6-и септември след прелеза посока Гребната отляво. Някой има ли впечатления от там ? П.П. Заглавието на темата се обърка малко. Идеята е кой кой сервиз на Мерцедес ползва в Пловдив и какви са му впечатленията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Онзи ден забелязах, че има сервиз на Мерцедес на 6-и септември след прелеза посока Гребната отляво.Някой има ли впечатления от там ? П.П. Заглавието на темата се обърка малко. Идеята е кой кой сервиз на Мерцедес ползва в Пловдив и какви са му впечатленията. Ако колата ти е над 5г. си струва да ходиш там, монтьорите си разбират от работата, не са оторизиран сервиз на Мерцедес, но разбират и при желание монтират оригинални части. Ако кола ти е нова, или държиш всичко да е направено професионално отиваш в Балкан Стар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Там са най-големите кожодери които съм виждал през живота си(говорим за неоторизиран сервиз, а не за Балканстар). Направиха ми следната диагностика.. потопиха ми едно като спринцовка във казанчето за водата и според цвета който се оцвети ти казват дали имаш издухана гарнитура или не. еми за това удоволствие ми искаха 50лв.. по нататък за да ми почисти праха м/у радиатора на климатика и този на охладителната система ми искаха 120лв. еми това си е смешно направо. Иначе нямам впечетление как работят, не ми се е налагало дано и да не ми се налага да ходя при тях. Аз ходя в един сервиз срещу нов българси университет, или зад билярд клуб роял ... не знам дали се сещате, там момчетата разбират от това което правят и имат сравнително добри разценки на услугите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.