Nax Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Здравейте, днеска ми изгоря едната плочка памет (512) и искам да си взема още 1 или 2 може и цяло 1GB. Мойта дава грешки при мемори теста, предполагам, че някаква част от чиповете й ще бачкат мога да я дам и нея като замяна за "новите" + доплащане. Ако някой се интересува да пише тук или ЛС. Ако не ви трябва старата ми памет пак пишете, мога и да си я запазя за спомен мерси предварително за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 1GB DDR 400 - A-Data - 40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 купих си памет. може да се затвори темата ако на никой не му трябва. Още си пазя старата памет, ако на някой му трябва или знае дали някъде ги ремонтират да ми пише, тук ако не е затворена темата, ЛС ако е затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.