hellflame Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Значи проразгледах сайтовете и прочетох, че нокия е65 държи до 8гб карта.Днеска си купих карта - 4гб и когато я сложих ми изписа че картата е развалена.Дава ми да я форматирам, но нищо не се получава.(пробвах я и на един приятел на е65-цата и същия х*й) Моля, ако някой може да ми каже дали е от картата или нещо трябва да настороя ще му бъда благодарен... Телефона е пробван с няколко карти(256,512,1гб и 2гб) и вскичките си гиразчита без абсолютно никакъв птроблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Не съм сигурен, че е65 държи до 8гб карти. Какво пише в упътването? Аз мисля, че държи до 2гб. Нагоре са си друг формат вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Може да не чете HC карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDO Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Nokia E65 - 2GB МАКСИМУМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 da i az imah su6tata i2gb a maksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellflame Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Простатата нокия не чете HC карти, а аз си бях закупил такава...А след това прочетох че не ги поддържа... Благодаря все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Ами другия път чети първо, не ти е "проста" Nokia-та. Що не и взе направо 160 GB External HDD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.