w00x Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Аааа, видях яяяя!!! ^_^. Пфф това супер много ме озорва, честно. Да, прав си, има логика, ама трудно се хваща. Пфф, вие луди ли сте ве... Колко сме се зарибявали с тая Република, то за онова време беше с невероятна графика, колите се накланяха га взимаха завоите ние седим и: еее, стига ве, сериозно ли ве, лелеее, баси якото, хаха. xD Момичето с мамута харабия е от Сиберия, ама Куре, не съ мсъгласен за големия орангутан, според мен е от Black and White. А прасетата до тая от Beyond good and evil май са от S.W.I.N.E. Култова стратегийка ;D. Прасетата до тая от Beyond Good and Evil са си от Beyond good and evil Маймуната е от Black and White. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Ааа до Лари освен Лара е и мацката от No One Lives Forever! Бая я зарибявах тая игра като малък. едит:бтв,някой разбра ли кви са тия сичките слончета-играчки??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Shame. Nikoi da ne zabeleji......Caleb.......n00bs................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Даже не знам кой е Caleb. Ще го покажеш ли? Имаше редица персонажи, дето ми се сториха супер познати, но не се сетих от къде са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Калеб е със сомбрерото и червените очи, рита главата до вратарчето. Blood 1/2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.