fulcrum Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Прави ми следния проблем - притъмнява изведнъж и гасне, после се оправя само по следния начин - вадейки захранващия кабел от страната на монитора и пак вкарване, и то не винаги се получава от първия път. На друго РС го прави пак същия номер, с друга VC пак го прави. Ако някой може да го оправи да каже. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Имаш проблем със някоя спойка.... може да е някоя около куплонга за захранването и като разместиш - извадиш/вкараш кабела да се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted October 27, 2008 Author Share Posted October 27, 2008 Имаш проблем със някоя спойка.... може да е някоя около куплонга за захранването и като разместиш - извадиш/вкараш кабела да се оправя. Носих го да ги презапоят защото от вадене и вкарване се разпоиха, но ефекта с новите споики е никъкав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardware Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Аз имам FP73G при мен проблема е в подсветката тоест притъмнява и просветлява когато си поиска но е гаранционен въпреки това скоро ще го разчекна тоест ще го разглобя и тогава бих ти помогнал по това което пишеш най вероятно е проблем с спойка или кондензатор но този които ти го прави трябва да положи повече усилия тоест микроскоп и по старателно да го прегледа доколкото знам този тип дефекти са чести при BENQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Носих го да ги презапоят защото от вадене и вкарване се разпоиха, но ефекта с новите споики е никъкав Очевидно не са си свършили работата - вземи един мултицет и замери сам дали нещо не е прекъснато. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Очевидно не са си свършили работата - вземи един мултицет и замери сам дали нещо не е прекъснато. Ако някой може да се справи да му го донеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Колко често се проявява дефекта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Колко често се проявява дефекта? Всеки ден, и най е упорит когато пускам компа , докато запали е голямо чудо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Това не е студена спойка! Или лампа или инвертора. Не е безобиден ремонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Това не е студена спойка! Или лампа или инвертора. Не е безобиден ремонт. Ако разбираш да ти го донеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Затворете темата колегата Пампоров го поправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 А как точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 А как точно? Срещу известна немалка сума но стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.