Jump to content
BulForum.com

Red Alert 3

Grimjaur

Recommended Posts

За съжаление не е смайваща...

Много веселба, нови свежи моменти, повече динамика, но като цяло - нищо феноменално.

За съжаление не е смайваща...

Много веселба, нови свежи моменти, повече динамика, но като цяло - нищо феноменално.

+1

Аз обаче не съм се и надявал на повече. Новият hell march страшно бледнее пред стария :closedeyes:

Някой ако знае как да спра играта от това да се свързва в интернет. При настройките във фаерлола на Вистата където слагаш отметки или махаш за да разрешиш програма или игра да се свързва тя просто не фигурира?

Някой ако знае как да спра играта от това да се свързва в интернет. При настройките във фаерлола на Вистата където слагаш отметки или махаш за да разрешиш програма или игра да се свързва тя просто не фигурира?

Спри си интернета и няма да ти се показва ... иначе при мен много циклеше зада ме пита дали искам да патчна

Недейте патчвайте защото след това няма да си пуснете играта иска Cd-key който се връзва еа и не те пуска в играта .... даже и да си спрял нета ......

Да кажа и аз че очаквах повеч като първоначално видях картинките но най-хубавото от цялата игра са филмчетата винаги съм харесвал игри с артисти,иначе става но след седмица най-вероятно ще писне! :P

Вариант 1 - при първи старт на играта Windows Firewall задава unblock/block въпроса. Като изберете да го блокира - край. Изрично и в nfo-то си е написано "firewall your .exe file". При този вариант обаче няма да може и в мрежа да играете, а снощи до 4 сутринта точно това правих аз.

Вариант 2 - изключване на нета - бавен и досаден според мен.

Засегa си търпя лагването и си играя, не ми пречи особено...

За началното свързване с интернет, който иска може да направи следното:

Отваряте си hosts файла с notepad (който не знае, този файл се намира в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ ) и добавяте следния ред:

127.0.0.1	servserv.generals.ea.com

При мен работи и няма нужда да си добавям .exe-то в блокираните от firewall-a, да не говорим, че като е блокирано, понякога изобщо не иска да ми зареди менюто. По гореописания начин играта се "залъгва" и не прави проблеми.

Иначе сега играя кампанията на СССР. В началото ми се стори леко тъпичко всичко, но с напредване на играта взех да й свиквам и сега дори ме кефи. Макар и да не я разбирам напълно, threat системата е едно от нововъведенията, които ми харесват. От друга страна, co-commander-а хич не ми се нрави, но пък и аз си играя само соло. Може би в co-op режим е забавно. А да има кооп принципно винаги е добра идея.

Въпреки всичко, за сега и аз си предпочитам Red Alert 2. Не съм видял абсолютно всичко в тройката, надявам се да има с какво да ме изненада още :)

Като играеш с руснаците как си разширяваш базата. Имам предвид японците строят навсякъде, американците правят експанжън пойнт, а с руснаците как става, трябва всеки път да правиш МСВ? И също така няма алтернативни източници на ресурси освен рафинериите и другити сгради които ги взимаш с инжинер.

Като играеш с руснаците как си разширяваш базата. Имам предвид японците строят навсякъде, американците правят експанжън пойнт, а с руснаците как става, трябва всеки път да правиш МСВ? И също така няма алтернативни източници на ресурси освен рафинериите и другити сгради които ги взимаш с инжинер.

Мдам MCV

Мнемм

Руснаците си имат юнит за експанд - намира се вдясно от Collector-а във фабриката.

... също може да се произвежда от пристанището и се нарича Спутник.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...