Jump to content
BulForum.com

Спешен проблем с драйверите на принтер HP PSC 1410

xXx

Recommended Posts

Та някъде съм загубил диска с драйверите на въпросния принтер HP PSC 1410 и сега в нета никъде не мога да ги намеря,а на майка ми и трябва спешно да и принтирам едни документи.Та много ще съм ви благодарен ако ми дадете линк към въпросните драйвери,за да инсталирам принтера на компа :unsure:

интересно как търсиш в нета ... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...;product=441115

Аз тфа съм го намерил обаче проблема е,че незнам кое точно да сваля,защото уж свалих HP Basic Feature drivers: No Network Support и като рекох да го инсталирам даде ерор ;) .Сега ще изтегля големия файл и дано да стане.

П.П.Не съм много много на ти с драйверите за различните машини така че се извинявам ;)

Аз тфа съм го намерил обаче проблема е,че незнам кое точно да сваля,защото уж свалих HP Basic Feature drivers: No Network Support и като рекох да го инсталирам даде ерор ;) .Сега ще изтегля големия файл и дано да стане.

П.П.Не съм много много на ти с драйверите за различните машини така че се извинявам ;)

не си прави труда за по-големия файл. пробвай да свалиш отново първия линк. не знам ... може при свалянето да е станала някаква грешка при трансфера.

Офф ми то неволята...викай я викай я и чакай да дойде :D .Просто свалих големия файл и всичко се оправи.Явно на принтера му беше необходимо време да зацепи защото не съм го ползвал от около 3 месеца и 2-3 пъти ми намачка листовете и заседнаха,но после всичко тръгна по мед и масло :)

samkijot благодаря ти все пак за помоща :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...