xXx Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Та някъде съм загубил диска с драйверите на въпросния принтер HP PSC 1410 и сега в нета никъде не мога да ги намеря,а на майка ми и трябва спешно да и принтирам едни документи.Та много ще съм ви благодарен ако ми дадете линк към въпросните драйвери,за да инсталирам принтера на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 интересно как търсиш в нета ... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...;product=441115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 интересно как търсиш в нета ... http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...;product=441115 Аз тфа съм го намерил обаче проблема е,че незнам кое точно да сваля,защото уж свалих HP Basic Feature drivers: No Network Support и като рекох да го инсталирам даде ерор .Сега ще изтегля големия файл и дано да стане. П.П.Не съм много много на ти с драйверите за различните машини така че се извинявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Аз тфа съм го намерил обаче проблема е,че незнам кое точно да сваля,защото уж свалих HP Basic Feature drivers: No Network Support и като рекох да го инсталирам даде ерор .Сега ще изтегля големия файл и дано да стане. П.П.Не съм много много на ти с драйверите за различните машини така че се извинявам не си прави труда за по-големия файл. пробвай да свалиш отново първия линк. не знам ... може при свалянето да е станала някаква грешка при трансфера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Офф ми то неволята...викай я викай я и чакай да дойде .Просто свалих големия файл и всичко се оправи.Явно на принтера му беше необходимо време да зацепи защото не съм го ползвал от около 3 месеца и 2-3 пъти ми намачка листовете и заседнаха,но после всичко тръгна по мед и масло samkijot благодаря ти все пак за помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.