Jump to content
BulForum.com

Проблем с IRC

Stenli

Recommended Posts

Значи използвам mIRC 6.14 тази сутрин като станах и ме беше дисконектнало. Пробвах да вляза в някой сервър обачче ми пише следното:

[13:03:27] * Connecting to irc.itdnet.net (6667)

-

[13:03:28] -irc.itdnet.net- *** Looking up your hostname...

-

[13:03:28] -irc.itdnet.net- *** Found your hostname, cached

-

[13:03:28] -irc.itdnet.net- *** Checking Ident

-

* Identd request from 212.116.128.10

* Identd replied: 1148, 6667 : USERID : UNIX : Stenli

-

[13:03:28] -irc.itdnet.net- *** Got Ident response

-

[13:03:28] -irc.ITDNet.net- *** G-lined

-

[13:03:28] -irc.ITDNet.net- *** Banned: (ongeboren: mnogo ste i ste v narushenie. moje da ste max 5!) (2004/03/17 06.24)

-

[13:03:28] Closing Link: LoCS|Stenli^fd[stenli@255.255.255.255] (Banned)

-

[13:03:28] * Disconnected

Пробвах през няколко сървъра и резултата е все същия. Но мисля че проблем е в самата програма (може би нещо в настроиките) защото с BGmIRC си влизам без проблеми в кой да е сървър. Ако някой знае как да се оправи да пише. Благодаря предварително :)

Banned: (ongeboren: mnogo ste i ste v narushenie. moje da ste max 5!)
това звучи лощо! Изглежда си баннат т.е. ти е забранено до ползваш ITD сървъра?? А следващото звучи, като че ли се имал над 5 конекции към сървъра и за това си баннат. Да не сте в мрежа или нещотакова?

пробвай да се вържеш лъм irc.omega.bg

[13:03:28] -irc.ITDNet.net- *** G-lined

-

[13:03:28] -irc.ITDNet.net- *** Banned: (ongeboren: mnogo ste i ste v narushenie. moje da ste max 5!) (2004/03/17 06.24)

а това забелязваш ли го ? имаш/имате г-лайн което значи че не можеш да се конектнеш към дадения сървър.

a и BTW ква е тая сутрин в

[13:03:27] * Connecting to irc.itdnet.net (6667)
B)

Само аз съм на това IP!

Slain то беше сутринта аз след това отидох на училище с мисълта че ще се оправи. Обаче като се прибрах пак беше същото и за това показва че е 1 часа ;) И ако случаино не сте забелязали

Но мисля че проблем е в самата програма (може би нещо в настроиките) защото с BGmIRC си влизам без проблеми в кой да е сървър

Хора оправих го. Беше станало нещо много странно което не мога да си обясна. От Options--->Connect----->identd---->Port ми беше променено на 113. Само че си нямам идея как може да е станало това :confused .

Благодаря на всички за помоща :)

Tova e vremenen ban ot IRC , spokoino , triabva da se oprai v skoro vreme. I na men sa mi go praili toia nomer. Lo6o e kogato si k-line - dojivoteb ban ot tova ip ;)

Lo6o e kogato si k-line - dojivoteb ban ot tova ip  ;)

лошо е ако няма кой да ти го махне

аз нямам такива проблеми ;) нали знаеш "Приятел в нужда се познава"

URDeaD

oburkal si

Kline e kogato ne mojesh da vlezesh v daden survar ot mrejata

Gline e kogato ne mojesh da vlezesh v nieto edin survar ot dadena mreja

URDeaD

oburkal si

Kline e kogato ne mojesh da vlezesh v daden survar ot mrejata

Gline e kogato ne mojesh da vlezesh v nieto edin survar ot dadena mreja

zgan, prav si , moia greshka :)

kato rezultat moje da se dobavi 4e kakvoto i da stane s nqkoe drugo proxy smenen ident i smenen nick si4ko se opravq :)

Nali go znaete moq priqtel JIS. Probvaite da vleznete s tozi nick v UniBG ... ongeboren dobre se griji da ne se namirat tuk-tam hackerski otkysi po nqkoi skriptove :) Bahti kolko vreme sym go ubejdaval da mahne g-line-a na toq nick ne e istina. Super inat e i nakraq go forbidd-na :) I sq e nasral mrejata s nqkvi spam catcher-i, za koito ne dava nikakva informaciq i ne stava qsno kakvo se razbira pod "spam". Vsichko, koeto znaem za tqh e slednoto:

UniBG Spam Catcher - Mnojestvo checkeri, koito izbiratelno pose6tavat kanali i sledqt za spam. Ako zasekat zarazen potrebitel go otstranqvat. Va6e pravo e da gi otstranite ot kanala si, no na6eto mnenie e, 4e sa polezni i bezvredni.

Obyrnete vnimanie: "Ako zasekat zarazen potrebitel go otstranqvat". I kato razpitah adminite kakvo se razbira pod otrstranqvane kazaha G-Line :) A nie daje ne znaem definiciqta za "spam" v sluchaq. Huu toq ongeboren moje da e edin ot trimata "nai-golemi" v UniBG IRC Network ama chak pyk tolkova ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...