fashion_m Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 И така, купих си това устройство: Кажете някоя програма, с която да оползотворя пълната му скорост (Bluetooth v.2.0, ~2.1 Mbit/s) Без инсталиране на нищо, т.е. при просто включване на устройството към PC с Win XP SP2 не ми намира драйвери след автоматичното търсене (вкл. и online в Windows Update) В компплекта е включен CD с Bluesoleil 1.6 (2004г.), скоростта е 40-60 KB/s Пробвах с Bluesoleil 6 i Widcomm 5 - същата работа. P.S. Свързвам го със Samsung Omnia, който е с bluetooth v. 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Tоя Bluesoleil е ужасен. Моя Bluetooth dongle беше някакъв ноунейм, дето едва му намерих модела. Дори и след намиране на модела обаче, не намерих драйвери. Махнах всичко. Блу солейл и всякакви други програмки. Oставих го уиндоуса да си го разпознае, което той не успя да направи, но видя, че има прикачено устройство. Oтворих Windows Update и се появи драйвер за устройството. Сега си работи като пич, без никакъв проблем и ядове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted October 24, 2008 Author Share Posted October 24, 2008 А за моето устройство няма драйвери в Windows Update и утре мисля да си купя Trust USB Bluetooth BT-2100p или BT-2250p oт Stemo. Колебая се между двете, защото първото е с бета версия на драйверите в сайта на Trust, а второто не ми харесва много, защото е с прозрачен корпус. Кое бихте ме посъветвали да избера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Много си е добре донгълчето и блусолея също, но не очаквайте чудеса със скоростите! Сравни скоростта на трансфер с марков лаптоп и ще видиш, че разлика няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted October 25, 2008 Author Share Posted October 25, 2008 Купих си Trust BT-2100p от Stemo Старото се продава за 7 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 И как са скоростите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 Ми горе долу пак са същите, ама поне ми го детектва Windows-a и няма нужда да инсталирам допълнителните шитове от диска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.