magnus Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Здравейте, Търся си наследник на старият ми телефон. Да работи с всички оператори. Безпроблемен, дълготраеща батерия и без забележки по външния вид или предложения от вида - абе работи само дето еди какво си... Да "лови" Wi-fi NET. Остатъчната гаранция е голямо предимство. По възможност със WindowsMobile или Simbian. Само за Пловдив. Цена до 200-220 лв. или повече при добро предложение. Предложения тук на ЛС или Skype - vassil_st. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 20, 2008 Author Share Posted October 20, 2008 Явно ми трябва по-скоро PDA. HP iPAQ 514 или HP iPAQ 614c, макар втория да ми идва малко скъп за нуждите. Или нещо с подобни възможности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoo Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 За по евтино потърси (всички са един и същ телефон HTC Wizard) Qtek9100, MDA Vario, i-Mate K-Jam, VPA compact II, Cingular 8125, T-Mobile MDA, O2 XDA Mini S, Dopod 838 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo1912 Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 от мен нокиа н 80 230 лв работи супер и wi-fito работи перфектно ако имаш интерес пиши на скайп ivo_1912_ (ivailo angelov) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 Намерих. Благодаря. Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.