elle89 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Жените са започнали да крадат една много важна част от характера на мъжете - да стават свине.А мъжете крадат друга важна черта от характера на жените - да бъдат курви. Скоро не бях прочитала нещо толкова вярно и истинно.Евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 К'во беше - едното е патка с п♛тка, а другото - п♛тка с патка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2008 Author Share Posted October 21, 2008 Аха...същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Защо да се гърча сам да бъркам цимент и да мажа, като може да си повикам профисионалист.Всеки си се специализира в дадена дейност и се предполога, че трябва да си я върши както трябва. А мъжете не стават жени, нито жените стават мъже. Всички стават курви, ама много сериозни курви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Е, как що ставали мъже..... 'ми нали всички се пишат еманципатки !? Те за тва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Защо да се гърча сам да бъркам цимент и да мажа, като може да си повикам профисионалист.Всеки си се специализира в дадена дейност и се предполога, че трябва да си я върши както трябва. Защо трябва да мъча жената, като мога да си поръчам професионалистка. Та даже и две И защо трябва да мъча жената, като мога да и поръчам професионалист Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.