Backbone Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Nqkoi ako moje da mi kaje kak da razbera kolko vata e moq reciever 6tot ima 7 kraini stupala i ako moje po markirovkata da razbera kolko vata sa.Te sa po dva golemi za prednite dva kanala i po edin za zadnite koloni i centura.Ako nqkoi znae ot kude da si namerq takuv katolog 6te sum mu blagodaren mnogo P.s Sujelqvam 4e ne pi6a na kirilica ama ne sum q nameril o6te na toq Linux(Mandrake 10) a puk butona lat=>cyr ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 mi razgledaj si hubavo tehnikata i knijkite kym neq tam deto pi6e "power" i "W" tva 6te da e , pyk nali znae6 internet e naj golemiq katalog, proveri v sajta na proizvoditelq, pi6i modela v google-to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 16, 2004 Author Share Posted March 16, 2004 kolko puti sum go pretursil negoviq sait puk google da ne govorim.Nakamichi Reciever 3 5.1 - toi e profisionalen i trudno se namira donesen mi e ot Kitai i nqma knijka ama e baq mo6ten 6tom dava mnogo zor na moite koloni Jamo 200 Max 250 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.