Rangy Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Имам при мен календари от LPI (всъщност са правени от FSA-BG с парите на LPI ;D). Не съм се замислял, колко от четящите тази част на форума са от Пловдив, но като имам в предвид, какво представлява warez.ru, май само филибарци има тука Та, който иска плакати, може да раздам. Просто трябва да измислим, как и къде да се видим. Което право ме хвърля в предложението да си направим Linux-Warez.ru среща. Не съм много сигурен за възрастовата граница, но който не пие бира, може да пие чай Предлагам кръчмата "Въ Началото" (в началото на пешеходния мост). Остава да се разберем за дата и час. п.с. ...мен ще ме познаете по плакатите, които нося Сигурен съм, че с някои от форума се познаваме лично, но в крайна сметка може и да бъркам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Идеята е супер, аз съм твърдо за Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Само дата и час кажете. И аз съм за. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 16, 2004 Author Share Posted March 16, 2004 Само дата и час кажете. И аз съм за. Примерно за този четвъртък (18-ти)? От 18:00? Може и по-късно, дайте и вие предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 За мен засега няма проблеми - там ще съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Аз мога малко по късно, но това не е проблем. Събирате се, а аз идвам по късно (както винаги ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Втори тур няма ли да има за друга дата? Баш в четвъртък съм на работа от 17... Съберете се, пък ако решите да са по-редовни тия мероприятия, драснете да съобщите програмата за напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 17, 2004 Author Share Posted March 17, 2004 Втори тур няма ли да има за друга дата? Баш в четвъртък съм на работа от 17... Съберете се, пък ако решите да са по-редовни тия мероприятия, драснете да съобщите програмата за напред. Дай дата, де. Нищо не е заковано, специално аз съм на редовно работно време (от 8 до 17) и нямам проблем да се нагодя по останалите. Нали това с смисълът на поста Може и петък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Така си е добре щом на всички е удобно - мисълта ми беше друга, а именно - за някакви по редовни така свиждания... Като се съберете утре, ако сте съгласни взимайте решение и за дата и за място и за час - моя глас да се брои за "да". Ако се уговори нещо за веднъж седмично на по бира - винаги мога да си наглася графиците, щом мероприятието ще е редовно. Само сакън - недейте в петък! "Петък е за аматьорите, ние професионалните кръчмопосетители излизаме всяка вечер" - така казва един авер и е много прав - в петък е такава тарапана навсякъде, че предпочитам да си седя у нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rangy Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 Така си е добре щом на всички е удобно - мисълта ми беше друга, а именно - за някакви по редовни така свиждания... Като се съберете утре, ако сте съгласни взимайте решение и за дата и за място и за час - моя глас да се брои за "да". Ако се уговори нещо за веднъж седмично на по бира - винаги мога да си наглася графиците, щом мероприятието ще е редовно. Само сакън - недейте в петък! "Петък е за аматьорите, ние професионалните кръчмопосетители излизаме всяка вечер" - така казва един авер и е много прав - в петък е такава тарапана навсякъде, че предпочитам да си седя у нас. Може да ги правим в сряда - не знам дали знарете, но IBB (Internet Beer Bulgaria), което наследи OBB (Open Beer Bulgaria), започнало като LBB (Linux Beer Bulgaria) се прави всяка сряда в София Отдавна има идеи да се направи видеомост м/у пловдивско събитие и софийско такова, но все нещо се разпада, все нещо се случва..... Предлагам днес, да направим пробна сбирка (който може да дойде, да идва) а после ще го умуваме..... Аз ще съм там, т.е. 18:00 - 18:15 в "Въ началото" (май така се пишеше). Абе, онова кръчме в началото (южният край) на пешеходният мост. Ще нося и плакати/календари. п.с. ще съм опънал един календар, не може да ме сбъркате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Така, така... Такава редовна сбирка имах предвид... Какво ще умувате - като се видите днес се съгласявайте, че ще ви счупя шапконосачите! Хайде в името на традицията - ще е IBP\W: Internet Beer Plovdiv - фракция Warez, като това последното ще отпадне веднага щом се присъединят и други, или веднага щом се осъществи видео-теле-нет-моста... Няма само шопите да си имат. Макар че, като се замисля, на тия срещи в София не-шопите не са ли преобладаващо мнозинство над шопите?! Демек - след като сме им го осигурили на тях това мероприятие, не е ли време да се погрижим и за себе си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 За протокола - срещата беше много ползотворна и надявам се ще постави началото на редовни седмични сбирки (и още много други мероприятия), които ще бъдат анонсирани във форума Присъствали: Rangy, xway, netrootbg, Karaman и моята скромна особа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 а календара вече виси над компютъра на 4 кабърчета Аз пък си отлепих логото "Designed for M$..." от лаптопа и си лепнах на негово място пингвинчето на LPI, мухахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.