RiMy_SuN Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Датите, в които ще се организират фокус групи на територията на град Пловдив са 20, 21, 22 октомври, с начало 18.00 часа. Продължителността е около час и половина, а заплащането е 20 лв. под формата на ваучери за различни търговски обекти. Хората, които търсим, трябва да бъдат жени на възраст между 25 и 60 години, които пазаруват често. Датите за различните възрастови групи са следните: 25-36г. - 20ти октомври 37-48г. - 21ви октомври 49-60г. - 22ри октомври За повече информация - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Хората, които търсим, трябва да бъдат жени на възраст между 25 и 60 години, които пазаруват често. Явно не ме засяга след като не съм жена, но воден от безкрайното ми любопитство искам да попитам: какво значи "пазаруват често"? Аз за жена, която пазарува рядко не съм чувал... освен ако не си е похарчила вече парите и чака следващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 Добре де, моя е грешката, че не съм обяснила по-правилно Идеята е, че главно жената трябва да пазарува хранителните продукти за домакинството /или съответно да праща мъжа си/децата с точен списък с продукти Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Добре де, моя е грешката, че не съм обяснила по-правилно Идеята е, че главно жената трябва да пазарува хранителните продукти за домакинството /или съответно да праща мъжа си/децата с точен списък с продукти 'Щото в противен случай той се връща с 2 каси бира и малко мезе, а? Не си особено права че само жените се грижат за попълването на запасите за домакинството, въпреки че като минавам през Билла (ако съм сам) се обаждам на нежната ми половинка която ми казва какво още да взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 14, 2008 Author Share Posted October 14, 2008 А, аз съм съвсем далеч от мисълта, че само жените се грижат за пазаруването, и аз пиша списъци редовно Просто жените, които ми трябват за проучването, трябва да са по-дейните пазаруващи в домакинството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 Ще има малка промяна в датите за провеждане на груповите дискусии. Благодаря на хората, които ми писаха, ако на някого не съм отговорила, моля да ми пише пак, малко съм разсеяна, за което се извинявам. За групата 37-48 години вече събрахме хора, остават другите две групи, като за последната е хубаво жените да са сравнително редовни клиенти на Билла. Тази вечер или в понеделник ще се чуя с жените, чиито телефони ми дадохте. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 23, 2008 Author Share Posted October 23, 2008 За тази вечер остана групата с жени от 25 до 36 години. Условията за тях са само да се грижат основно за пазаруването на храна в домакинството си. Ако в последния момент има желаещи да участват, нека се обадят на 0884 060 554 - Яна. Заплащането остава 20 лв. за час и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.