Milen Mladenov Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Имам едно телевизорче 7 инча за кола което се удари и му изгасна екрана предполагам изгоряла лампата на подсветката (незнам дали правилно се изразявам ) защото иначе звук има и си сменя канали. Интересува ме сервиз който да ми свърши работа не да ме размотават, ако някой знае да ме упъти ще съм благодарен. За Пловдив става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ако мислиш че е само лампата, то би трябвало като го пуснеш и го нагласиш под определен ъгъл да се вижда изображение, а звук има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milen Mladenov Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 Нищо не се вижда. Звук има сменя канали изглежда останалото работи нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Не искам да те отчайвам, но , лошо...едва ли е само лампата тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanes Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 az imam takova ama e dvd 7" ... lcd-to raboti samo4e zvuka neshte..kade da go zakaram da go opravat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.