MiG-23 Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Продавам посочения лаптоп: • CPU Intel Core Duo T2130 1.86GHz, 533MHz, 1MB L2 • Chipset ATI Xpress 1100 • LCD 15.4" WXGA Color Shine • Memory DDR2 667 2GB (2 sockets DDR2 667, up to 2GB) • VGA ATI Xpress 1100, up to 128MB • HDD 120GB SATA 5400rpm • Optical storage DVD Super-multi • Communications 802.11b/g wireless, LAN 10/100, Modem, 4 x USB 2.0 • Expansion slots Type II PCMCIA, SD/MMC/MS/MS PRO reader, VGA • Audio Built-in Azalia compliant audio chip with 3D effect & full duplex, built-in stereo Speakers, Headphones/ • Keyboard 19 mm full size 88 keys • Battery 6 cells Li-ion • Operating system Windows XP • Dimensions & Weight 365x264x35.5 mm, 2.8 kg Давам го с чанта, мишка и един аксес поинт AIRLIVE. Лаптопа има оставаща гаранция 1 год. и 4 месеца и е купуван от ТЕХНОМАРКЕТ. ЦЕНА: 850 лв. За контакт: 0887593625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Обявата важи ли все още ? Имам интерес ... Имаш ли касова бележка към останалите документи и гаранционната карта ? Не за друго , но просто ще го внасям в чужбина и на границита ми изискват касова бележка Тъпо , но факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Обявата важи ли все още ? Имам интерес ... Имаш ли касова бележка към останалите документи и гаранционната карта ? Не за друго , но просто ще го внасям в чужбина и на границита ми изискват касова бележка Тъпо , но факт Единствено ако се опиташ да си вземеш обратно ДДС-то. Колко пъти съм минавал с моя през граница и не са ми искали касови бележки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Единствено ако се опиташ да си вземеш обратно ДДС-то. Колко пъти съм минавал с моя през граница и не са ми искали касови бележки... Абе незнам какво ДДС като се опитваш .... Става въпрос , че с митничар не се спори най-вече като не го разбираш какво ти говори.Последно с един принтер такива простотиии и глупости , че в Македония отзад на паспорта ми писаха , че вкарвам принтер , а пък после на излизане ми искаха печат отзад да си сложа .... след половин час чакане и глупости на Косовската пък ония ми вика касова бележка и на какви ли не глупости са наслушах затова викам , че би било добре ако има касова Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 За Македония и Косово може да важи, ама и аз съм го носил моят лаптоп в Европа и само в Франция му правиха проверка , какво има в него. Камо ли да искат бележки и друго, нали го отчиташ и на връщане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Такива проблеми само нашите балкански тикви могат да ти направят. Носих си лаптопа из половината европа и щатите без грам проблеми - ми мой си е лаптопа нося си го ебаси. Даже не ми искаха нищо нито са ме проверявали - питаха това какво е, викам ми лаптопа ми, нося си и малко филми и музика да не скучая в самолетите и те ми викат ааа добре, айде продължавай и приятен ден. Само на влизане в България са се скъсвали да ни проверяват... Един приятел даже има теория - винаги носи нещо което направо плачи да се заяде митничаря но е прилежно подкрепено с документи. И според теорията му щом най-съмнителното нещо успее да се оправдае значи останалото също ще е ок. Последно специално носеше една плюшена овца висока половин метър на NICI (жените я знаят) подарък за приятелката му и вика - не пропуснаха граница да не ме питат за нея и какво е това, случайно да няма наркотици вътре... кво ли не са я правили тая овца но като видели че е ок и го оставяли на мира и не проверявали нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Лаптопа е продаден, а темата е за затваряне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.