feyo Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Outlook blocked access to the following potentially unsafe attachment: CYR.COM...... е таз глупос как да я махна и да му обясния на тоз олигуфар че тва е безубидна досовска кирилица ДМЕМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyo Posted March 15, 2004 Author Share Posted March 15, 2004 абе вапроса е принципен... мраза някой да ми налага нещо дет не го искам... демек ще си смена клиента ама съм любопитен дали може да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Чудя се дали си се занимал да поотвориш меню Options?! Там трябва да има в таб секюрити - DO Not allow attachments to be saved or ..... и т.н. То е причината за това съобщение. Интересното е, че дори това не може да спре червеите които минават през тази програма, маскирани под картинки например, понеже се използва отново енджина на IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Има меню : Tools,оттам избираш Message Rules,оттам Mail. Излиза ти един прозорец разделен на 2 .Отдясно има бутони за Add Rule ,Modify и т.н. Ако имаш създадено някакво правило (в което да са описани кои разширения да не се отварят),избираш Modiy (създадените правила са ти отляво с имената : Rule #1 ,Rule #2 и т.н.).Там вече само задаваш разширенията и указваш какво да ги прави. EDIT : Izvinqvai,greshkata e moia.4ak sled kato pysnah reply-to se razsanih napalno .Tova koeto napisah e za Outlook Express .Za Outlook-a ot ofis paketa na MS ne moga da pomogna.Sory oshte vednaj za greshkata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 първо искам да уточна, че изобщо не ги разбирам тези mail client и затова не се смейте много на въпроса ми, ако е за смях. днес за първи път се сблъсках с Outlook Express. успях да си го наглася така, че да мога да ползвам пощата си в mail.bg. добре, но реших да пробвам дали мога да да проверявам и друг account от същата поща т.е друго ID и се получи така, че нещо не иска да ми приема моето ID, когато пробвам да се log-на There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'mail.mail.bg', Server: 'mail.mail.bg', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR [LOGIN-DELAY] Logins must be at least 15 minutes apart', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92 pls help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 '-ERR [LOGIN-DELAY] Logins must be at least 15 minutes apart' Така като гледам сървъра е отговорил, че login-ите могат да бъдат най-малко през 15 мин. Случайно да си влизал в същата поща преди по-малко от 15 минути?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 ... а ми това не съм го видял но от друга страна, преди да пробвам да се регна с второто ID не веднъж съм влизал в пощата си повече от веднъж за 15 мин. възможно ле е причината да е в другото ID т.е. защото не ми позволява преди 15 мин да използвам втората пощенска кутия? а и изобщо възможно ли е да се ползват няколко e-mail box на една поща чрез Outlook Express? нали за това е Identity .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 <snip>а и изобщо възможно ли е да се ползват няколко e-mail box на една поща чрез Outlook Express? нали за това е Identity .... Да, възможно е. Но се бъркаш за Identity. Различните Identities определят юзърите, които ползват Outlook Express (т.е. са един вид профили). Това с цел да могат няколко човека да си ползват пощите от една машина, като в същото време все пак данните им остават разделени. Иначе privacy-то отива на кино. Оттук насетне всеки от отделните потребителите може да въведе данни за няколко пощенски ъкаунта. Т'ва става от Tools > Accounts > Add > Mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Отговора е Mozilla. За мейл клиенти има и други - Eudora, Bath... ама тея MS портички са за ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 ---------- filename outlook2003attachment_fix.reg start ---------------------- Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security] "Level1Remove"=".exe;.com" ---------- filename outlook2003attachment_fix.reg end ----------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 za da ne otvarqm new temi4ka nqkoi moje li da mi obqsni kato na lame kak da si go nastroq MS OUTLOOK 2003 ako imam mail v mailbg za primer da vzemem "1@mail.bg" kakvi nastroiki trqbva da mu napraq na jivotnoto za da si polu4avam mailite v MS OUTLOOK 2003. i ako imam 2 maila kak stava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 za da ne otvarqm new temi4ka nqkoi moje li da mi obqsni kato na lame kak da si go nastroq MS OUTLOOK 2003 ako imam mail v mailbg za primer da vzemem "1@mail.bg" kakvi nastroiki trqbva da mu napraq na jivotnoto za da si polu4avam mailite v MS OUTLOOK 2003. i ako imam 2 maila kak stava? виж дали това ще ти свърши работа. за SMTP -> mail.evrocom.net аз имам още един въпрос. защо когато влезна в default account-a втория постоянно ми излиза като poup-up за потвърждение за username и password, а като му дам отказ: There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'mail.mail.bg (1)', Server: 'mail.mail.bg', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR [AUTH] Invalid login', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92 ... а, и как да "превключвам" от единия account към другия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 за mail.bg трябва да пишеш за logina пълния си mail : името@mail.bg а не само "името" а пък времето през което да се проверява автоматично трябва го да настроиш на някаква голяма стойност, над 25 мин. доколкото си спомням, ако опиташ да провериш пощата преди да е изтекло толкова време, ще ти дава подобна грешка таймера се рестартира, така че пак трябва да чакаш толкова време. за 2 акаунта в mail.bg незнам, трябва да ги питаш дали може Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 за mail.bg трябва да пишеш за logina пълния си mail : името@mail.bg а не само "името" а ми то така си ми излиза - с ........@mail.bg, но все същия проблем .:edit:. това за "switch"-a го открик как става, ама нещо се ебава. .:edit 1:. а пък времето през което да се проверява автоматично трябва го да настроиш на някаква голяма стойност, над 25 мин. доколкото си спомням, ако опиташ да провериш пощата преди да е изтекло толкова време, ще ти дава подобна грешка таймера се рестартира, така че пак трябва да чакаш толкова време. не е ли логично да му задам по-малки стойности за време, ако съм решил да влизам например през 10 мин т.е да кажем 15 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 q o6te malko help pls The connection to the server has failed. Account: 'mail.bg', Server: 'mail.bg', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Amigo, не mail.bg а mail.mai.bg трябва да сложиш за сървър. samkijot, незнам какво е логично и какво не, но това е настройка на сървъра им, ако се опирваш да се логнеш преди да ти е изтекло определеното време от последния ти опит, ти дава грешка, нарочно са го направили това, все пак за безплатен POP3 каквото ти дадат дадат, трябва да се примиряваш с неудобствата щото и без това трудно се намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 feyo, MS Outlook блокира някои "потенциално опасни" файлове и тази блокировка не може да се махне... При MS Outlook Express може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 тази блокировка не може да се махне... абе не пиши глупости като не знаеш бе! по-горе нали съм написал как може да се изключи блокировката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 nqkoi moje li da mi obqsni za6to ako sym polu4il attach file nemoga da go download i za6to mailite koito sa v outlooka gi nqmam v kutiikata v mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Една е програмата за POP3 достъп и тя се казва The Bat! Outlook е доказано бъгав и тромав във всичките си версии. Понеже пускам/получавам средно по 10 мейла на ден (станал съм гаден спамър ) с големи прикачени файлове, няма да ви казвам какъв ад настава като се съберат 200-300 мейла, почва да се разпада на части! Едит: а това, че на Амиго ги няма писмата в пощата на мейл.бг....то си има една опция, която по подразбиране е включена, и която трие писмата от кутията след свалянето им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 a nqkoi da mi kaje konkretno za6to mi iz4ezvat pismata ot www.mail.bg koito sym gi otvoril s outlook???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 a nqkoi da mi kaje konkretno za6to mi iz4ezvat pismata ot www.mail.bg koito sym gi otvoril s outlook???????? <{POST_SNAPBACK}> E на ли ти казах? Погледни си настройките, има нещо като "Leave message on the server", което ти е включено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 a nqkoi da mi kaje konkretno za6to mi iz4ezvat pismata ot www.mail.bg koito sym gi otvoril s outlook???????? <{POST_SNAPBACK}> ето ти конкретно : в настройките на account-а има бутон More Settings, след това Advanced, после гледаш долу - "Leave a copy of messages on the server" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.