sek800 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Сега имам К800 и вече ме кара 2г и половина без дерт.Но ми се ще да си го ъпгрейдна.Кой е по - добре да избера-Нокия Н82 или iPhone 8GB?А има ли и 3 вариант,който е да си остана с т'ва Сони на тоя етап.Приемам и други предложения за нов телефон с цена до 700-800лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Сега имам К800 и вече ме кара 2г и половина без дерт.Но ми се ще да си го ъпгрейдна.Кой е по - добре да избера-Нокия Н82 или iPhone 8GB?А има ли и 3 вариант,който е да си остана с т'ва Сони на тоя етап.Приемам и други предложения за нов телефон с цена до 700-800лв. Виж и Nokia N 78 С него съм от 2 месеца и е учудващо добър и бърз.Прави прилични снимки, макар че не го ползвам за това , защото си имам фотоапарат. Ползвал съм предимно Нокии и може би съм пристрастен, а и с помощта на изчетеното във форума се разубедих и не преминах на iPhone 8GB.Сега не съжалявам, че пак съм с Нокиа. Успех в избора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Аве тая нокия Н78 не е лоша.Май към нея се асочвам.Някой има ли такава?Всичко работи ли и?Предимно Wi-Fi? Има ли юТуб?Бачка ли и ГПС-а?И от мога да си я зема най-ефтино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Има ли юТуб? Няма Ю туб. Symbian телефоните нямат YouTube, защото Flash плейъра на браузъра не потдържа флаш кънтент Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 Няма Ю туб. Symbian телефоните нямат YouTube, защото Flash плейъра на браузъра не потдържа флаш кънтент О.К. Тоя "юТуб" не е болка за умиралка.Важното е другото изброено горе да бачка.И без юТуб и флаш кънтент ще мина. btw Може ли да се качи подробна карта на България и Гармин ХТ6(или нещо такова). Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 О.К. Тоя "юТуб" не е болка за умиралка.Важното е другото изброено горе да бачка.И без юТуб и флаш кънтент ще мина. btw Може ли да се качи подробна карта на България и Гармин ХТ6(или нещо такова). Има YouTuBe Mobile Videos , другото изброено горе бачка, не съм си качвал никакви карти, защото не съм търсил, но може и да не става , незная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Author Share Posted October 12, 2008 Може да ви прозвучи много слешно,ама GPS-a взима ли някакви пари докъто се ползва.И може ли да се качи Гармин ХТ6 с подробна карта на България? edit:Става въпрос за N78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Може да ви прозвучи много слешно,ама GPS-a взима ли някакви пари докъто се ползва.И може ли да се качи Гармин ХТ6 с подробна карта на България? edit:Става въпрос за N78 Не, никакви пари не се таксуват за GPS, a Гармин ХТ6 не съм опитвал да кача.Ще споделя след опита.Ти ме "зариби" да опитам Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 kupi e85. imal sam vsiakakvi tel no tozi do sega e vurha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.