stam85 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Здравейте на всички. Значи имам едни стари пц-та дето искам да си ги подкарам пак. Само че на единия с-картата е на PCI слота и като я сложа и само черен екран си ми стои. Общо взето пц-то замръзва изцяло още преди да е проверило рамта и т.н. Другата пък е на дъното, а Xp неще да я разпознае. Показва код 10 The device is not functioning properly. Имал ли е някой подобен проблем и дали и двете карти са за коша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado__ Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Здравейте на всички. Значи имам едни стари пц-та дето искам да си ги подкарам пак. Само че на единия с-картата е на PCI слота и като я сложа и само черен екран си ми стои. Общо взето пц-то замръзва изцяло още преди да е проверило рамта и т.н. Другата пък е на дъното, а Xp неще да я разпознае. Показва код 10 The device is not functioning properly. Имал ли е някой подобен проблем и дали и двете карти са за коша? И двете дядо попе, и двете !!! Интересно ми е как ще свалиш от дъното вградената. Първата пробва ли я на различни слотове и на другото дъно? Ако резултата е все такъв- коша. За вградената: можеш да я изключиш от БИОС и да си намериш някаква на ПиСиАй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.