Curunir Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Enjoy! Всички игри са за Windows, само последната е за DOS и дава специален бонус, ако се познае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Само да спомена , че си пропуснал няколко добри заглавия , сещам се за много малка част от игрите , въпреки , че 1/3 (не искам да ми се смеете като разберете кои съм джъткал преди) от листа съм ги играл . Иначе браво за култовите скрееншоти от пц мания , там бяха поместили същите на няколко от игрите . Сега се сетих , че на някои игри съм чел ревютата ... картинката е същата и по това ги помня . п.п. Спомням си такива неща от преди толкова години . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 ъъ 15 и 16 не са ли и двете от мороуинд? също намерих готик, дънджън сийч, невъруинтър найтс, майт&меджик, фолаут... хмм, диабло иии айсуинд дейл като че ли? още 1-2 доста познати имам по интерфейс, но не съм сигурен за тях едит: брей, объркал съм за диаблото... сигурно защото никога не ми е харесвало :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 няма диабло ще трябва да ти кажа, че едит: няма д2 лод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 1 - нищо не се разбира 2 - играл съм го, ма убий ма не нам как са казва 3 - майт енд меджик 5 или 6 4, 5, 6 - познато, ма не нам 7 - много познато ма нъц име 8 - дънджън сийдж 11 - диабло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 няма диабло No, u fail. :ph34r: Диабло има, просто ти толкова и гледаш и/или разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 1 - Darkstone 2 - Icewind Dale 6 - Silver 10 - Arx Fatalis 12 - Baldurs Gate 2 13 - Dink 14 - Fallout 2 17 - Planescape Torment 18 - Arcanum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 1 - Darkstone 2 - Icewind Dale 6 - Silver 10 - Arx Fatalis 12 - Baldurs Gate 2 13 - Dink 14 - Fallout 2 17 - Planescape Torment 18 - Arcanum WINNA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Играл съм диаблото(11) Мороуинд(15) Обливион(16) 8 Dungeon siege 2- мисля е. До тук проучването показва, че съм играл най-много шутъри(12 от 20) РПГ - цели 4 А тия с куестовете хич. Остава сега да изкараш и стратегии, че там да отбележа пак 20-на точки. После направи за tacoon-те Incredible machines like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 1 Darkstone 2 Icewind Dale x 3 Might and magic 4 Dungeon Siege 5, 6 са ми познати, ама не мога да се сетя 7 Gothic, в блатното селище, при наркоманите 8 май пак Dungeon Siege 9 ще се самоубия - играл съм я, ама коя беше... 10 не знам 11 Diablo 1 битката със Skeleton King мейджа е кастнал нова КУЛТ! 12 подозирам някоя от буламачите IwD, 13 не знам 14 FALLOUT 2 15 подозирам Gothic2 16 не знам 17 Planescape Torment 18 ARCANUM !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Curunir-e не им слагай отговорите толкова бързо иначе 2. Прилича на Icewind dale 4. Nevewinter-a 7. Gothik-a 11. На Диабло прилича :ph34r: 10. На тая пък как и беше името 14. Fallout 15 Morrowind 16 Oblivion 17 Planetscape torment 18 Arcanum - но само по интерфейса ми е позната, може и да бъркам 12 Baldur's gate ? buahah 13 сериозно ли е Dink-a. За нея пък от къде се сети .... евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Познах само Обливиън, Мороуинд и Арканум... 8 ми прилича на Dungeon siege, ама май е DS 2... 9 коя е??? А къде е Spells of gold? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 9 започва с UUUUuuuuuuuuuuuuu..... и освен това, на картинката е деветата част от поредицата Не знам защо никой не се обажда за 5, играта е много готина, нещо като Диабло, но не се набираш само на мишката, а е много по-раздвижено откъм битки, дори има копче за блок, ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 9 започва с UUUUuuuuuuuuuuuuu..... и освен това, на картинката е деветата част от поредицата Не знам защо никой не се обажда за 5, играта е много готина, нещо като Диабло, но не се набираш само на мишката, а е много по-раздвижено откъм битки, дори има копче за блок, ако не се лъжа. Ееее... с това "U" ме утрепа... Ще помисля, ще питам чичко гуъл ако трябва, че ми стана интересно :Д. От коя година е първата игра от поредицата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ultima online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Author Share Posted October 9, 2008 Ultima online? SEMI-WINNA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 SEMI-WINNA! Ultima online: the second age? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Е , ай ся , важното е , че е Ултима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Пфф, FPS дето навремето доста играех от другата тема (FPS action quiz) познах само една игра и още 2-3 ми се сториха познати ама не можах да ги определя с тоност. А пък RPG дето хич не играя оттук съм играл 1 и 7 и ги познах без да се замисля . Общо взето тея двете са от четирите, за които се сещам в момента да съм играл повече от час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.