Stenli Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Абе с какво се counter Talon.Много демидж прави тва животно.С Riven не мога да го бия... Трябва ти герой, който има range spell или teemo, който solo top counter-ва всяко AD Един добър избор би бил GP, Malphite... и други. Билда също е от съществено значение, за GP един ригълс + нинджа таби ще са идеален вариант, фило-то също не е за подценяване, ама след това трябва да го продадеш или да правиш шурелия За малфит правиш от Frozen Heart големия щит с армора и gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Точно teemo нз дали го контрира. А иначе ти за solo top или solo mid питаш. Защото solo top го бие почти всеки от често избираните герои - lee, ww, udyr, riven, olaf ... Просто си купи малко армор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Еми не знаммно на четвърти левел ми взима 200+ кръв само с тъпата магия със сайлънса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Hecarim или Ahri да си закупя ? =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Момци, някой да иска 5-ци? Hecarim или Ahri да си закупя ? =] Ahri ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Момци, някой да иска 5-ци? Кажи си ника! =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Хората правят по 10 поредни победи, а аз за 2 дни вече 10 поредни загуби, от които 6 игри с французи,3 с немци и 1 с испанци. Да излиза вече Диаблото, за да не се мъча повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Ее стига бе.Сега имаш 10 бууста.Гледай до 15ти да направиш 10 победи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Хората правят по 10 поредни победи, а аз за 2 дни вече 10 поредни загуби, от които 6 игри с французи,3 с немци и 1 с испанци. Да излиза вече Диаблото, за да не се мъча повече!!! Стига си са оплаквал, одеве ти направих 1 победа, така че вече имаш 9 загуби и 1 победа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 да се изфукам малко, че ми напълни душата тая победа Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ей най-голямата клетва в лола е: Да се паднеш в отбор с испанци,французи и гърци дано, и всяко Q само с такива да те пуска, освен съпорт друго да не можеш да пикнеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 да се изфукам малко, че ми напълни душата тая победа И аз имам подобно, всички от противниковия отбор са с положителен резултат, само един е с положителен от моя, и един 17 левел: Също и това: Моя отбор сме трима, срещу петима. Игрите на ниско ниво са много забавни понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Засега резултата е 4:1 , което е добре Ама играта не балансира много добре отборите. И е тъпо да се играе с рандъми. И без войс комуникация пък хептен. Ако се организираме отборче, ще е по-забавно плюс войс някакъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Чудя се дали да не си купя новото ad carry. Предполагам сега в началото ще е OP, а и не излиза всеки ден ad carry. Или да изчакам да го пуснат в ротацията и тогава да го купувам. Ще се почудя още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Чудя се дали да не си купя новото ad carry. Предполагам сега в началото ще е OP, а и не излиза всеки ден ad carry. Или да изчакам да го пуснат в ротацията и тогава да го купувам. Ще се почудя още малко Аз ще го купувам.Имам ip имам и още буустова така,че ще се изръся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 И аз мисля да си го купя, но имам само 2к ip, така че ще има да събирам още доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 И аз мисля да си го зема, но имам много ИП за събиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Нещо не ме кефи Varus. Не мисля да го купувам в крайна сметка. Ако го пуснат другата седмица в ротацията ще го пробвам, но не мисля че ще го купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Така се правят милиони. Няма ли да сменяте към дота2 вече? Регистрирате се в плейдота, пускате един пост в темата където на ден раздават по 100 ключа. След 1-2 седмици вдигат летвата за по-нови регистрации, които могат да получат ключ и чакате имейл. Аз така взех два, но вече нямам ИП адреси и имейли от които да се регвам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 но вече нямам ИП адреси и имейли от които да се регвам . http://spys.ru/proxys/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Малко е офтопик, ама тая DOTA 2 още ли е бета тест, че то една година бетатестове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Т'ва е валидно и за 90% от MMO-тата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.