Stenli Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Някой знае ли за колко се купуват акаунти 30ти левел, без особени герои и руни в тях? Не съм чул да се купуват/продават акаунти, все пак играта е безплатна и за 1 месец се става 30лвл. Ти ще купуваш или ще продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 О, продават се и то доста. Нищо за сега няма да правя аз, но просто се зачудих. Иначе ако има 10$ в един, като нищо ще се напъна да кача 10лвла и Диабло 3 ще ми излезне безплатно (след продажба на един ск2 и хон акаунти) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Продават се.Как мислиш TSM отидоха в европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Я някой светнат да вземе да обясни за какво иде реч. Къде се продават, колко вървят, бла-бла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Тук примерно един пич си продава акаунтите.Предполагам,че има и някакъв вариант да се буустне акаунт,но нямам идея как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 TSM EPIC Така се обръща игра Довечера ако искате да направим 5в5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Предполагам и аз ще съм на линия Какъв рейтинг дигаш ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Като станеш 30ти лвл и имаш над 10 героя можеш да играеш ranked.Предполагам си го видял.Рейтинга е нещо като на Wow в арените.Правиш 10-20 игри и ти оределя рейтинга.След това в зависимост от изиграните игри взимаш или губиш определен брой точки.В началото е най-добре,защото тогава взимаш около 30 точки от победа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Хич да не е , имам още 9 нива и се вдигат тегаво, така че скоро няма да мисля за рейтинг Имам три героя вече, а днес мисля да си купя и Аш, че искам да си цъкам основно с ad carry-та. Естествено, предимно играя с Graves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Купих си Olaf Бях го играл преди 1-2 пъти и нещо не ми беше харесал,но сега направо мажа Е да пробвах го току що с ботове.Трябва да го пробвах и в джунглата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Бролафа ме кефи супер много, един от малкото герои, които могат да посерат warwick top Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Офф тая Ashe трябва пак да почна да я игра.Обръща игри с тоя arrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Офф тая Ashe трябва пак да почна да я игра.Обръща игри с тоя arrow Както казва ocelote "fucking OP, man" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Аз я играя много рядко. От AD carry-тата , тя най-малко ме кефи , но става за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Ашито за мен е в топ 3 на керитата с тоя CC, който има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 За пореден път се убеждавам, че тва животно Malphite е просто нереално без значение дали ще е соло топ, или мид Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Аз сега се чудя дали да събирам още за Kog Maw или да си купувам Dr.Mundo и attackspeed runes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Ми аз гора не играя, така че Kog'maw!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Във форумите се говори нещо за nerf на Kog'maw, хората постват топици от сорта на "Why Riot is nerfing Kog?". Май става въпрос за инфо от PBE-то, но не съм проверявал в детайли, може и да не е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Значи ако Olaf е имба соло топ Riven си е за instaban Купих си я оня ден.И първа игра един Pantheon ме насра.Другата загуба ми беше срещу една Riven,която имаше сигурно 50 игри изиграни с тоя герой,а аз имах 3.Много демидж прави и сищо много лесно се фарми с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ривен е много силна, доста често банван герой в high elo остават 3 седмици до Diablo и се чудя дали ще ми липсват нообовете в league... не мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Ривен е много силна, доста често банван герой в high elo остават 3 седмици до Diablo и се чудя дали ще ми липсват нообовете в league... не мисля Съмнява ме да ти липсват Бтв, мноо съм силен вече !! Даже нямам 30-то ниво, нооооо, имба просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Открих оптималния build за Malphite И понеже не ми се прави guide ще напиша само айтъмите: започвате mid или solo с 3xdorans ring + sorcerers shoes, финалния билд е: Sorcerers shoes, Abyssal Scepter, Rabadon's Deathcap, Sunfire Cape, Guardian Angel, Frozen Heart. Поредността на закупуването силно зависи от това срещу какво играете в линията ap или ad. Като цяло е хубаво в late game да имате Abyssal, Frozen Heart и Sunfire, a всичко останало е бонус dmg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Не си прочел най-важното !!! Че съм имба беее ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Абе с какво се counter Talon.Много демидж прави тва животно.С Riven не мога да го бия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.