kotora Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Дам тука ще трябва много добре да се играе като отбор. Иначе едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=ngEKDz9fBng Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Някой за тая вечер навит да направим 2-3 игри? Аз,аз,аз letalisbg86 ми е ника!Ако желаеш съм на линия до 00 00 някъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Като гледам обаче не си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Сериозен бъф за моргана, както и бъф за tryndamare :X Довечера и аз ще се включа, ако има желаещи за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Аз махнах играта че след месец имам 4 изпита Иначе Tryndamare е нърфнат доста Вече не може да прави 100% crit на 0 кръв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Аз махнах играта че след месец имам 4 изпита Иначе Tryndamare е нърфнат доста Вече не може да прави 100% crit на 0 кръв. Да бе, сега може да ги прави на 100% health Tryndamare не е страшен стига да имаш стън и екзост в отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Къв беше тоя nerf за soraka, тоя герой го изкараха толкова OP Честно не си спомням да са nerf-вали герой толкова брутално иначе очаквам в близките дни сезон 2 както и dominion Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Аз се преместих в EU West, щото ми писна от разни руснаци сърби и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Аз се преместих в EU West, щото ми писна от разни руснаци сърби и т.н. Как става прехвърлянето, искам да си преместя втория акаунт в West? иначе вчера едни руснаци ни натъжиха за пореден път Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Store => Other и там търсиш трансфер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 При мен дава някаква грешка и не иска да го прехвърли Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Аз си оставам в източната част.Много напирах в началото,но голяма част от хората с които играя си останаха тук.Да има идиоти,но не чакам 5 минути за игра.В West е бъгнато queue-то.Пък и през повечето време играя с приятели така че не ме вълнува много дали печеля или губя.Важното е да ми е кеф Към края на месеца можем да поиграем Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 The Dominion Limited Beta Begins Today! Време е да тестваме новата платформа Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Вчера започнах да играя. За първи път от както я пробвах в бетата ми хареса, явно попаднах на забавен герой - Сивир. Wiz of Oz - EUW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Да сивир е добре като за начало Други добър като за начало са Ryze и Yorick.Те са безплатни тази седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Вчера започнах да играя. За първи път от както я пробвах в бетата ми хареса, явно попаднах на забавен герой - Сивир. Wiz of Oz - EUW. Лесни герои за начинаещи са Ashe, Tristana, Garen също (best tank in this game ) няма кой знае какво да им мислиш като билдове или spells. Мога да те посъветвам също така да не купуваш руни преди 20лв, просто е безсмислено, защото така или иначе ти трябват руни Ранк 3. Ако имаш някакви въпроси около играта питай, без да се притесняваш ще помагаме с каквото можем Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Вчера започнах да играя. За първи път от както я пробвах в бетата ми хареса, явно попаднах на забавен герой - Сивир. Wiz of Oz - EUW. Сивир е най-безсмисления герой в лигата, по-добре го остави. Катарина не е лош герой за начало, Ryze също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Защо? Супер съпорт ми се вижда. Ултито е страхотно за трепане на кули или в битки, страхотен фарм можеш да си набавиш с нея без да трепеш герои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Защо? Супер съпорт ми се вижда. Ултито е страхотно за трепане на кули или в битки, страхотен фарм можеш да си набавиш с нея без да трепеш герои. Сивив за съпорт не става, за тази цел има Soraka, Taric, Sona или Janna. Относно фарма - да, но само това. Не прави никъв дмг, няма дмг магии, вярвай ми слаб е. По-добре събери пари за някой друг герои и тренирай него, по нататък ще разбереш за какво ти говоря. Има доста евтини добри герои, с които да започнеш например Ashe 450IP е само, но е прекрасно AD Carry Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Аз керита рядко играя, губя ориентация когато съм в центъра на битките. Харесва ми съпорт, когато има кой да съпортвам де. По-нататък ще видим. Сега карам с нея понеже е лесно и ми е забавно, като науча от какви герои да се пазя и какво правят тогава ще експериментирам. До тогава събиране на парички. Иначе не ми пречи с нея, в няколко игри правя много лесни над 10килс с почти никаква смърт (все пак това аз съм 6ти лвл, така че ме пуска с нуубове като мен де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 13, 2011 Share Posted October 13, 2011 liquid, пробвай този билд на Sivir и пиши какви са резултатите ботуш по желание -> Yomuu's Ghostblade (не забравяй да ползваш Active-а в битки или като сваляш кули) -> Wit's End -> Warmog's armor -> Atma's Impaler, и едно infinity edge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Не знам дали някой гледа Intel Extreme Masters, но току-що Fnatic изнесоха едни американчета с големия черпак. Просто играят страхотно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Не знам дали някой гледа Intel Extreme Masters, но току-що Fnatic изнесоха едни американчета с големия черпак. Просто играят страхотно не случайно станаха N1 Гледах малко втората игра.Направиха ги да си барат ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 В тази игра има повече нещастници от Дота и ХоН взети заедно. 60% от игрите има някой афк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 В тази игра има повече нещастници от Дота и ХоН взети заедно. 60% от игрите има някой афк. В началото винаги е така, за съжаление докато не станеш поне 20лвл ще се сблъскваш доста често с нообове, дето не знаят къде се намират Мен повече ме дразнят гадните тролове, които постоянно недоволстват... примерно одеве взех win-zhao и тръгнах да играя гора, но си обърках мастъритата и съответно малко по-бавно качвах левели, разбира се, тъпия соло играч почна да троли колко съм бил слаб и т.н. В крайна сметка завърших 15-5, но до mid game тоя пич не млъкна Междувременно SK взеха първата игра на CLG, май ще гледаме европейски финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.