milenh Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 какво ви е мнението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 С тва ограничение от 5000MB на трафика определено не могат да ме впечатлят. То не знам тоя трафик, ако ползваш само скайп и брауз дали ще ти стигне за 1 месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Stenli said: С тва ограничение от 5000MB на трафика определено не могат да ме впечатлят. То не знам тоя трафик, ако ползваш само скайп и брауз дали ще ти стигне за 1 месец За тези 2те стига даже един колега работи с remote desktop с него. Но все пак не ми харесва особено и на мен идеята да ми е лимитиран трафика. Настрана че и скоростта не е нищо особено. Трябва да си постоянно в движение меджу 2-3 офиса и къщата ти за да има смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 djadomraz said: За тези 2те стига даже един колега работи с remote desktop с него. Но все пак не ми харесва особено и на мен идеята да ми е лимитиран трафика. Настрана че и скоростта не е нищо особено. Трябва да си постоянно в движение меджу 2-3 офиса и къщата ти за да има смисъл. А ако си в голям град си мисля че е по-добре wi-max от Макс телеком Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 И мМакстелеком и Некском и Мтел са лайна и скъпари на Макстелеком е 41 лв нет само 2 мегабита и АЙПИ-телефония 2 в 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.