Jump to content
BulForum.com

Предлагам работа

Recommended Posts

Предлагам работа за студенти. Портиери в подземен гараж . Начална заплата - 220 лв. Удобно работно време с 8 работни дни месечно.Удобна и комфортна канцелария с кабелна телевизия и постоянен интернет достъп.

Телефон за връзка : 032 / 62 - 13 - 15

Това удобно работно време да не е на 24-часови смени? Къде се намира паркинга?

ще си позволя да отговоря аз, тъй като съм работил 8 дена в месеца около година и малко :)

със сигурност

Братовчед ми май ще започва работа в този гараж, говорил е с шефа и се оказва, че се работи съботите и неделите само.

Ako se zamislish trqbva da rabotish sybota i nedelq bez da spresh za da napravish tezi 8 rabotni dni ;)

Sledovatelno ne e taka. Obyrkal se e neshto.

Аз ли не мога да смятам или 8 денонощия * 24 часа = 192 работни часа за месеца което при 8 часов работен ден прави 24 работни дни или средно с около 2-3 дена повече от нормалните 21-22 работни дни на месец? При такова положение 220лв ми се струват доста ниско дори за неквалифициран труд. Отделно 24-часовата смяна...

Аз ли не мога да смятам или 8 денонощия * 24 часа = 192 работни часа за месеца което при 8 часов работен ден прави 24 работни дни или средно с около 2-3 дена повече от нормалните 21-22 работни дни на месец? При такова положение 220лв ми се струват доста ниско дори за неквалифициран труд. Отделно 24-часовата смяна...

смятайте го както си искате, но като човек който го е работил тва мога да заявя, че по-лека работа нема

по кодекса на труда след 24 часово дежурство ти се полагат 72 часа почивка.

освен това е идеален начин да си починеш от почивката :woot в моя случай немах кабелна и интернет, та требеше да убивам времето с четене и като го съчетах с учене зех че са оказах почти отличник :D

А не се ли предполага да гледаш какво става наоколо а не просто да присъстваш там? Защото колкото за присъствие - ти и едно походно легло може да си докараш или надуваем дюшек и да си поспиш по някое време, но каква охрана ще си в този случай?

А не се ли предполага да гледаш какво става наоколо а не просто да присъстваш там? Защото колкото за присъствие - ти и едно походно легло може да си докараш или надуваем дюшек и да си поспиш по някое време, но каква охрана ще си в този случай?

Нямаш представа (образно казано, сигурно имаш) за какви неща се дават пари в тая държава, при това немалки, за какъв 'труд'. Баща ми е намесен в едни курсове, които води, направо съм втрещен в тази наша бюрокрация какви пари се въртят за какъв "труд" (много силно казано).

Затова те предполагам и парите са такива , защото знаят за какъв труд става въпрос.

Тия охрани на повечето места са пълна заблуда, дават се пари на вятъра. Все едно охраната на един магазин за сребро и злато, един чичка 150 кила дет едвам се тътри, само дето мутрата му е на .. мутра, куца там, или охраната на повечето клонове на банки, смешни са направо. Даже оръжие нямат. А дали имат право да имат..

Куцо и сакато става охрана, охрана разбирам като в казаармата, караул, АК47 и право да стреля при неподчинение! :bgrin:

...ти и едно походно легло може да си докараш или надуваем дюшек и да си поспиш по някое време...

Имам преки наблюдения върху въпросния паркинг. Дори няма нужда от надуваем дюшек, защото там има стационарно легло. :P Интернет, кабелна...повечето време седяне на стола...че и ти плащат за седянето.

Да, заплатата може и да е малка, но "работата" е по-скоро плащане за загубеното в седяне време...като че ли, ако не е на компютъра и кабелната на паркинга, човек няма да е пред компютъра и кабелната у тях си, ама карай...(само дето у тях си няма да му плащат, а той ще си плаща изхабения ток. :lol: ).

Нула квалификация - достатъчно е само да може да четеш и да пишеш. Така че...каквато и работата - такова и заплащането.

П.П. Наскоро ми казаха, че ако си съвестен (разбирай...ходиш редовно на смените си и не спиш през цялото време), можело да получиш известно повишение на заплатата. :)

...Нула квалификация - достатъчно е само да може да четеш и да пишеш.

..

<offtopic>

.. и да можеш да седиш дълго време, т.е. яко дупе се иска :bgrin: .

Те едно плашило да назначат, ще му плащат по-малко, че и кабелна няма да му трябва на него :bgrin:

</offtopic>

Нямаш представа (образно казано, сигурно имаш) за какви неща се дават пари в тая държава, при това немалки, за какъв 'труд'. Баща ми е намесен в едни курсове, които води, направо съм втрещен в тази наша бюрокрация какви пари се въртят за какъв "труд" (много силно казано).

Затова те предполагам и парите са такива , защото знаят за какъв труд става въпрос.

Тия охрани на повечето места са пълна заблуда, дават се пари на вятъра. Все едно охраната на един магазин за сребро и злато, един чичка 150 кила дет едвам се тътри, само дето мутрата му е на .. мутра, куца там, или охраната на повечето клонове на банки, смешни са направо. Даже оръжие нямат. А дали имат право да имат..

Куцо и сакато става охрана, охрана разбирам като в казаармата, караул, АК47 и право да стреля при неподчинение! :bgrin:

ако ти кажа за какво се дава пари в тая държава, няма да повярваш ;)

иначе охраната в банките са доста зле - или пенсии или млади алкохолици/познавам един, с който пускаме заедно евро, той винаги е с бутилката събота или неделя :laughing: /

бтв - чувал ли си лафа "една библиотека хартия ще изпишеш"...става въпрос ако някой стреля по време на караул ;)

Абе вие сте ми много интересни. Охраната била не знам си ква, ми като им дават по 300-400лв заплати ква да е охраната от морски тюлени или делта форс? Ако човека е пенсионер най-вероятно е бивш (военен, полицай) и са го взели, защото има право на оръжие. В момента се издават адски трудно разрешителни за огнестрелно оръжие и в повечето случаи се изадават за работа, но пак е доста трудно, така че няма кво да ви очудва факта, че повечето са без оръжие. Реално те са там, ако стане нещо да си цъкнат паник бутона и вече да идва 'сериозната' охрана, а не да се правят на рамбовци :lol: Имам наблюдения в-ху ОББ-то на центъра, понеже на майка ми работата е там и сериозна охрана е в инкасото, там момчетата са наистина доста здрави, с оръжие с всичко, предполагам, че на тях им дават и по-сериозни заплати...

Не забравяите, че външния вид лъже... няма да казвам каде работя ( не че някои от вас не знаят де... ), но при нас охраната, като ги видиш и ще си кажеш че тия пичове са на един шамар живот... повярвайте ми , виждъл съм ги... голями нинджи са, всички са биткаджий и постоянно ходят на разни бойни състезания ( даже и печелят... :P ), а и при тази работа, едно от най-важните неща е психиката и правилната реакция... но като гледам доста се отнесохме от темата, тук не става въпрос за "охрана", а за "портиер"! Наздраве...хлъц!

• 3 weeks later...

Извинявам се за неактивността ,ама ми се натрупаха ангажименти , пък и тъй като съм дал телефон си мислех ,че ако някой се интересува ще се обади..както и да е, все още търсим хора.. относно работата бих казал че е перфектна за студенти... канцеларията е мн добра + компа и интернета предразполагат да си вършиш и друга работа докато си на смяна.. бачкам вече половин година, уча едновременно 2 специалности и не се сещам за друга работа която може да е по-удобна от тази ако иска човек да учи сериозно.. Примерно имам приятелки който работят като сервитьорки ала бала.. ама 5 дена по 8-9 часа на ден до 1-2-3 сутринта някак си... ;) така че бих казал че работата си е перфектна :)

Давам нов телефон за връзка : 0899979374

( Паркинга се намира до площад Съединение ( Цар Борис 3 ))

• 2 weeks later...
Не забравяите, че външния вид лъже... няма да казвам каде работя ( не че някои от вас не знаят де... ), но при нас охраната, като ги видиш и ще си кажеш че тия пичове са на един шамар живот... повярвайте ми , виждъл съм ги... голями нинджи са, всички са биткаджий и постоянно ходят на разни бойни състезания ( даже и печелят... :P ), а и при тази работа, едно от най-важните неща е психиката и правилната реакция... но като гледам доста се отнесохме от темата, тук не става въпрос за "охрана", а за "портиер"! Наздраве...хлъц!

Като ти гледам подписа, ще да работиш в 'мармалад'

Там ли са нинжите?

Кажи кои са тия с бойните състезания?

Има на входа и един дебелак, който изглежда на повече от шамар живот, но всъщност.. Не знам ква нинжа е, но при опит да удари мае гери на мой приятел, вместо това изяде шамар зад врата, не знам :bgrin:

• 2 weeks later...
Като ти гледам подписа, ще да работиш в 'мармалад'

Там ли са нинжите?

Кажи кои са тия с бойните състезания?

Има на входа и един дебелак, който изглежда на повече от шамар живот, но всъщност.. Не знам ква нинжа е, но при опит да удари мае гери на мой приятел, вместо това изяде шамар зад врата, не знам :bgrin:

Незнам как съм провокирал грубото ти отношение, но и няма значение... Защо ли не си спомням някой да е удрял охраната досега... без последствия...? И този дебелак... по-добре да не се срещате, използвайки тези думи... Пича е супер готин и винаги е бил учтив с клиентите... защо използваш обидни думи към него? Убидил ли те е с нещо? Но както и да е, отново се отплеснахме от темата, сори за оффа, но нека не хвърляме излишни хули, без подплата...! Отново се извинявам за оффа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...