Yorkie Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 se.dll - това троянче ми изпи нервичките, докато усетих, че само McAfee може да го спре! Norton, F-Prot, Kasperski...никакъв резултат! Или пък, намира го, изчиства го, но не слага защита от него - е каква е ползата от файдата тогава!?! Не можех да си влизам в пощата заради него. Да знаете, появи ли ви се - Install McAfee Antivirus 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 от около седмица имам проблем с локалната връзка. в началото мислих, че не е локален и че е моментно, но в последствие разбрах че не е. та реших да споделя да видим дали можете да ми помогнете. знчи www.warez.ru мога да отворя само индекса, форума и каталога с филмите. никъде другаде не мога да видя нищо по сървъра, както и да гледам филм не мога. същия проблем го имам и с mbox.tv ... каталога го отварям, но не мога да пусна нието един филм. нито Norton AntiVirus 2005 i F-PROT с последни update-и не намират нищо. както и Ad-Aware 6.0 не помага. аз съм на Гигабит, ако това е от значение . надявам се че ще ми помогнете:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 ...от значение е. иди на http://ggbit.net/?a=virusip и разгледай - на бас, че ще видиш нещо познато там... за найсти път става ясно, че хората от гигабит и представа си нямат къде да потърсят информация и помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drexter Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Това вече е нещо ... поне има някакво развитие ... и знам пречината . Благодаря ти човече! Можеше да се мъча да си чистя компютъра сума ти време, но като не дам заявка да ми проверят ИП-то кел файда?! Наистина не знаех за тази страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Смятам, че тук е мястото да ви помоля да препоръчате добра анти-spyware програма.Ползвам spybot, ама не върши достатъчно добра работа.Request-a е спешен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 spybot добра ама не знам дали е поддържат вече. Може би не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 /Off TOPIC Незнам дали точно тук трябваше да постна , но е важно и моля за помощ... Message from URGENT to MESSAGE on 11.3.2005 г. 05:59:34CRITICAL ERROR: Windows has detected 47 instances of spyware installed on your computer. Spyware can damage system files , track your online activities and display pop-up advertising. Anti-Virus and Firewall software can not protect you. Visit: www.win-fix.com for free removal information! Това съобщение ми го дава на всеки 30-40 минути и страшно много нерви ми вкарва! Ако някой може да ми каже как и с какво да го премахна, ще съм Ви много плагодарен! P.S. : Моля пишете ми ЛС, защото не съм много активен в този раздел ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Oт IP84.252.50.206, IP84.252.42.246 и др. най редовно ми излизат съобщения от сорта на "UDP port scan" и "LSASS expliot" и антивирусната постоянно ми пищи, което доста ме изнервя , тези IP-та администраторски ли са, някой занели за какво става на въпрос , защото забелязах че на няколко пъти антивирусната не ги е блокирала Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 se.dll - това троянче ми изпи нервичките, докато усетих, че само McAfee може да го спре! Norton, F-Prot, Kasperski...никакъв резултат! Или пък, намира го, изчиства го, но не слага защита от него - е каква е ползата от файдата тогава!?! Не можех да си влизам в пощата заради него. Да знаете, появи ли ви се - Install McAfee Antivirus 2005. <{POST_SNAPBACK}> Уфф Да беше се обадил по-рано "ама и аз си мълча и се мъча с този гад". Май само McAfee бях забравил да пробвам Иначе най-накрая успях да го махна......със формат Неможах да разбера как се нацапах с него Нещракам каде да е....един форум дето гледам. EDIT: Интересното , че пак се набарбаляках . Бозата не ми дава да инстална McAfee..... ще пробвам със друг софт да го махна Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega_ko Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Az shte vi kaza za oshte edin. Ne znam dali e v men ili v servera na internet dostavchika mi. Ako go imate moze da proverite vav vashia komp za fajl s ime GMT.exe Efekta e che tochno v 00:00GMT spira neta i go puska v 12:00GMT. Ot skoro se pojaviha i otklonenija vav vremeto, t.e. puska se po-kasno. Prepolagam che kojto i v mrezata da go ima s tova toj blokira naj-blizkite, t.e. men. Az bjah go hvanal tozi virus i sobstvenorachno go unishtozih i togava vsichko si beshe nared, no maj njakoj drug blizak komp go e hvanal. A ima i oshte dve vazmoznosti: 1) da e v masterboot-a ili 2) njakoj rachno da se gavri s men. Ako mozete dajte akal i pomognete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Az shte vi kaza za oshte edin.Ne znam dali e v men ili v servera na internet dostavchika mi. Ako go imate moze da proverite vav vashia komp za fajl s ime GMT.exe Efekta e che tochno v 00:00GMT spira neta i go puska v 12:00GMT. Ot skoro se pojaviha i otklonenija vav vremeto, t.e. puska se po-kasno. Prepolagam che kojto i v mrezata da go ima s tova toj blokira naj-blizkite, t.e. men. Az bjah go hvanal tozi virus i sobstvenorachno go unishtozih i togava vsichko si beshe nared, no maj njakoj drug blizak komp go e hvanal. A ima i oshte dve vazmoznosti: 1) da e v masterboot-a ili 2) njakoj rachno da se gavri s men. Ako mozete dajte akal i pomognete! <{POST_SNAPBACK}> Та значи испозвай или питай първо чичо Гугул за тоз процес Ето ти ИНФО за това от мен Можеш и да го разкараш от компа. Това се води "Spyware by GAIN " Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ей това ме побърква Касперски не засича нищо стените също!?!? ПОМАГАЙТЕ!! Тези стъпки ги направих , и нищо! Преди това съобщение исписва ,че тези 47 error са 47 шпиона !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ей това ме побърква Касперски не засича нищо стените също!?!? ПОМАГАЙТЕ!! Тези стъпки ги направих , и нищо! Преди това съобщение исписва ,че тези 47 error са 47 шпиона !!! <{POST_SNAPBACK}> и на мен зеха да ми излизат тея работи. с f-prot съм и не ги засича. някой да помогне щото много дразнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Имате ли игри,които вкарват в регистрите,или пък в краковете им да има *.reg? Ако да - инсталирайте наново игрите,деинсталирайте ги и след това почистете регистрите(ако е останало нещо). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Значи не знам от къде е тръгнало всичко, но просто един ден си включих PC-то и на екрана ми се появиха следните прозорчета: А като се опитам да ги затворя (било то от OK, Cancel или X-чето) ми отваря някъв адрес (http://www.easy-search.biz) - не ви препоръчвам да влизате там. И непрекъснато ми ги отваря тея прозорчета, и аз ги затварям, и ми отваря адреси... И на настройките на интернет има лепнато някво прокси дето не мога да оторя друг сайт освен тоя с него... Абе ужасно... Имам антивирусна нортън 2005 и ми дава Win32.Pinfi ама като оправих заразените файлове пак не се оправя => не е от тоя вирус. И с Ad-Aware пробвах, пак не става... A в СтартЪп-а има следните неща, дето като ги изключа и рестартирам, пак се зареждат и се включват: iau.exe (Microsoft Internet Acceleration Utility) stisvsq.exe (Internet Connection Wizard) и още там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Пробвай с SpySweeper и смени антивирусната(или поне я ъпдейтни) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Toва го пиша за втори път, когато натиснах "Add reply" IE ми се отвориха някви 64 прозореца и ми блокира компютъра А преди това исках да питам и при вас ли във форума има ненормално много думички като линкове, например в заглавието на темата за "онлайн радио Евроком" "радио" е линк към някаква страница Или из постовете на другите разни различни думи са линкове към една и съща страница Едит: Като приближа мишката към някоя дума и хоп става на линк Някой знае ли какво става????? Едит2: Ся пък изчезнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Toва го пиша за втори път, когато натиснах "Add reply" IE ми се отвориха някви 64 прозореца и ми блокира компютъра А преди това исках да питам и при вас ли във форума има ненормално много думички като линкове, например в заглавието на темата за "онлайн радио Евроком" "радио" е линк към някаква страница Или из постовете на другите разни различни думи са линкове към една и съща страница <{POST_SNAPBACK}> при мен не е така Разпространява се някакъв виръс по кю-то разпростанява се под предлог че искат да гласуваш в анкета Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Пак се появиха Виждате ли линк в този пост линк Едит: Писнами да преинсалирам win Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Определено в твоя пост има един линк, на втората дума линк. Мога да ти препоръчам ето този линк. Майтап няма в моя пост третата дума линк има линк. Стана вече объркано. Айде късмет ЕДИТ: Забравих да ти кажа. Линка е на Panda Online сканирай докато не е станало късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Всеки има проблеми с вируси,а ако ги нямаше няма да е интерестно...няма да я има тръпката и отчаяние когато видиж че в пощата има стотина съобщения или няква си грешка те прекъсва постоянно и неможеш да изиграеш един свястен сезон на Football Manager 2005 затва ето ви решението..........не се съмнявам че почти всички знаете че от Руски машенарийки няма по-добре така е и с пс-тата ако искате 100% защито от гадните и донякъде досадни вирусчета си вземете Каsperski Anti-Virus Personal нямал съм никакви проблеми с нея всеки ден си я ъпдейтвате и си щракате с пръси........бях хванал един вирус когато бях с Нортън ама тая скапана анти-вирусна програма нищо не направи затва реших да я сменя взех си Kasperski и веднага ми оправи проблема затва я препоръчвам.......приятно ваксиниране П.П. Запоменте........ Руско=Качество,Евтино Американско=НЕкачествено,Мноо Скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 По ICQ-то е плъзнал вирус Sweet Vany. Не трябва да му се дава авторизация. Може да ви форматира PC-то и ако някой твой познат го хване може и да ти го пренесе.... на харддиска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Определено в твоя пост има един линк, на втората дума линк.Мога да ти препоръчам ето този линк. Майтап няма в моя пост третата дума линк има линк. Стана вече объркано. Айде късмет ЕДИТ: Забравих да ти кажа. Линка е на Panda Online сканирай докато не е станало късно. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти, но Пандата не помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Значи нямаш вирус. Пандата се обновява на всеки час, ако не се лъжа. Пробвай със System Restore. Може да е от някоя програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Значи нямаш вирус. Пандата се обновява на всеки час, ако не се лъжа.Пробвай със System Restore. Може да е от някоя програма. <{POST_SNAPBACK}> Пандата намери 27 spywe... (незнам как се пише точно) и изтри само 2, но линковете си остават, а и се променят Например това "27" което съм написал може да ми стане на линк към best27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.