Jump to content
BulForum.com

Virus warnings!

sMARTBomber

Recommended Posts

se.dll - това троянче ми изпи нервичките, докато усетих, че само McAfee може да го спре! Norton, F-Prot, Kasperski...никакъв резултат! Или пък, намира го, изчиства го, но не слага защита от него - е каква е ползата от файдата тогава!?! Не можех да си влизам в пощата заради него. Да знаете, появи ли ви се - Install McAfee Antivirus 2005.

• 2 weeks later...
  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

от около седмица имам проблем с локалната връзка. в началото мислих, че не е локален и че е моментно, но в последствие разбрах че не е. та реших да споделя да видим дали можете да ми помогнете.

знчи www.warez.ru мога да отворя само индекса, форума и каталога с филмите. никъде другаде не мога да видя нищо по сървъра, както и да гледам филм не мога. същия проблем го имам и с mbox.tv ... каталога го отварям, но не мога да пусна нието един филм. нито Norton AntiVirus 2005 i F-PROT с последни update-и не намират нищо. както и Ad-Aware 6.0 не помага. аз съм на Гигабит, ако това е от значение .

надявам се че ще ми помогнете:>

...от значение е. иди на http://ggbit.net/?a=virusip и разгледай - на бас, че ще видиш нещо познато там... за найсти път става ясно, че хората от гигабит и представа си нямат къде да потърсят информация и помощ.

Това вече е нещо ... поне има някакво развитие ... и знам пречината .

Благодаря ти човече!

Можеше да се мъча да си чистя компютъра сума ти време, но като не дам заявка да ми проверят ИП-то кел файда?!

Наистина не знаех за тази страница

Смятам, че тук е мястото да ви помоля да препоръчате добра анти-spyware програма.Ползвам spybot, ама не върши достатъчно добра работа.Request-a е спешен B)

spybot добра ама не знам дали е поддържат вече. Може би не.

/Off TOPIC

Незнам дали точно тук трябваше да постна , но е важно и моля за помощ...

Message from URGENT to MESSAGE on 11.3.2005 г. 05:59:34

CRITICAL ERROR: Windows has detected 47 instances of spyware installed on your computer.

Spyware can damage system files , track your online activities and display pop-up advertising.

Anti-Virus and Firewall software can not protect you.

Visit: www.win-fix.com for free removal information!

Това съобщение ми го дава на всеки 30-40 минути и страшно много нерви ми вкарва!

Ако някой може да ми каже как и с какво да го премахна, ще съм Ви много плагодарен!

P.S. : Моля пишете ми ЛС, защото не съм много активен в този раздел ...

Oт IP84.252.50.206, IP84.252.42.246 и др. най редовно ми излизат съобщения от сорта на "UDP port scan" и "LSASS expliot" :blink: и антивирусната постоянно ми пищи, което доста ме изнервя :throw: , тези IP-та администраторски ли са, някой занели за какво става на въпрос , защото забелязах че на няколко пъти антивирусната не ги е блокирала :confused

se.dll - това троянче ми изпи нервичките, докато усетих, че само McAfee може да го спре! Norton, F-Prot, Kasperski...никакъв резултат! Или пък, намира го, изчиства го, но не слага защита от него - е каква е ползата от файдата тогава!?! Не можех да си влизам в пощата заради него. Да знаете, появи ли ви се - Install McAfee Antivirus 2005.

Уфф

Да беше се обадил по-рано "ама и аз си мълча и се мъча с този гад". Май само McAfee бях забравил да пробвам :( Иначе най-накрая успях да го махна......със формат :( Неможах да разбера как се нацапах с него :confused :confused Нещракам каде да е....един форум дето гледам.

EDIT:

Интересното , че пак се набарбаляках :( . Бозата не ми дава да инстална McAfee..... ще пробвам със друг софт да го махна :(

Az shte vi kaza za oshte edin.

Ne znam dali e v men ili v servera na internet dostavchika mi.

Ako go imate moze da proverite vav vashia komp za fajl s ime GMT.exe

Efekta e che tochno v 00:00GMT spira neta i go puska v 12:00GMT. Ot skoro se pojaviha i otklonenija vav vremeto, t.e. puska se po-kasno. Prepolagam che kojto i v mrezata da go ima s tova toj blokira naj-blizkite, t.e. men. Az bjah go hvanal tozi virus i sobstvenorachno go unishtozih i togava vsichko si beshe nared, no maj njakoj drug blizak komp go e hvanal. A ima i oshte dve vazmoznosti: 1) da e v masterboot-a ili 2) njakoj rachno da se gavri s men.

Ako mozete dajte akal i pomognete!

Az shte vi kaza za oshte edin.

Ne znam dali e v men ili v servera na internet dostavchika mi.

Ako go imate moze da proverite vav vashia komp za fajl s ime GMT.exe

Efekta e che tochno v 00:00GMT spira neta i go puska v 12:00GMT. Ot skoro se pojaviha i otklonenija vav vremeto, t.e. puska se po-kasno. Prepolagam che kojto i v mrezata da go ima s tova toj blokira naj-blizkite, t.e. men. Az bjah go hvanal tozi virus i sobstvenorachno go unishtozih i togava vsichko si beshe nared, no maj njakoj drug blizak komp go e hvanal. A ima i oshte dve vazmoznosti: 1) da e v masterboot-a ili 2) njakoj rachno da se gavri s men.

Ako mozete dajte akal i pomognete!

Та значи испозвай или питай първо чичо Гугул за тоз процес :)

Ето ти ИНФО за това от мен :) Можеш и да го разкараш от компа. Това се води "Spyware by GAIN " ;)

untitled.GIF ей това ме побърква Касперски не засича нищо стените също!?!? ПОМАГАЙТЕ!! :confused

Тези стъпки ги направих , и нищо! Преди това съобщение исписва ,че тези 47 error са 47 шпиона !!!

ей това ме побърква Касперски не засича нищо стените също!?!? ПОМАГАЙТЕ!! :confused

Тези стъпки ги направих , и нищо! Преди това съобщение исписва ,че тези 47 error  са 47 шпиона !!!

и на мен зеха да ми излизат тея работи. с f-prot съм и не ги засича. някой да помогне щото много дразнят :blink:

Имате ли игри,които вкарват в регистрите,или пък в краковете им да има *.reg?

Ако да - инсталирайте наново игрите,деинсталирайте ги и след това почистете регистрите(ако е останало нещо).

Значи не знам от къде е тръгнало всичко, но просто един ден си включих PC-то и на екрана ми се появиха следните прозорчета:

BuPyC.jpg

А като се опитам да ги затворя (било то от OK, Cancel или X-чето) ми отваря някъв адрес (http://www.easy-search.biz) - не ви препоръчвам да влизате там. И непрекъснато ми ги отваря тея прозорчета, и аз ги затварям, и ми отваря адреси... И на настройките на интернет има лепнато някво прокси дето не мога да оторя друг сайт освен тоя с него... Абе ужасно... Имам антивирусна нортън 2005 и ми дава Win32.Pinfi ама като оправих заразените файлове пак не се оправя => не е от тоя вирус. И с Ad-Aware пробвах, пак не става...

A в СтартЪп-а има следните неща, дето като ги изключа и рестартирам, пак се зареждат и се включват:

iau.exe (Microsoft Internet Acceleration Utility)

stisvsq.exe (Internet Connection Wizard)

и още там...

• 2 weeks later...

Toва го пиша за втори път, когато натиснах "Add reply" IE ми се отвориха някви 64 прозореца и ми блокира компютъра :confused

А преди това исках да питам и при вас ли във форума има ненормално много думички като линкове, например в заглавието на темата за "онлайн радио Евроком" "радио" е линк към някаква страница :blink: Или из постовете на другите разни различни думи са линкове към една и съща страница :confused :confused :blink:

Едит: Като приближа мишката към някоя дума и хоп става на линк :confused

Някой знае ли какво става?????

Едит2: Ся пък изчезнаха :confused :confused :confused :confused :crazy:

Toва го пиша за втори път, когато натиснах "Add reply" IE ми се отвориха някви 64 прозореца и ми блокира компютъра  :confused

А преди това исках да питам и при вас ли във форума има ненормално много думички като линкове, например в заглавието на темата за "онлайн радио Евроком" "радио" е линк към някаква страница  :blink: Или из постовете на другите разни различни думи са линкове към една и съща страница  :confused  :confused  :blink:

при мен не е така ;)

Разпространява се някакъв виръс по кю-то разпростанява се под предлог че искат да гласуваш в анкета

Определено в твоя пост има един линк, на втората дума линк.

Мога да ти препоръчам ето този линк.

Майтап няма в моя пост третата дума линк има линк. Стана вече объркано. :wacko:

Айде късмет

ЕДИТ: Забравих да ти кажа. Линка е на Panda Online сканирай докато не е станало късно.

Всеки има проблеми с вируси,а ако ги нямаше няма да е интерестно...няма да я има тръпката и отчаяние когато видиж че в пощата има стотина съобщения или няква си грешка те прекъсва постоянно и неможеш да изиграеш един свястен сезон на Football Manager 2005 затва ето ви решението..........не се съмнявам че почти всички знаете че от Руски машенарийки няма по-добре така е и с пс-тата ако искате 100% защито от гадните и донякъде досадни вирусчета си вземете Каsperski Anti-Virus Personal нямал съм никакви проблеми с нея всеки ден си я ъпдейтвате и си щракате с пръси........бях хванал един вирус когато бях с Нортън ама тая скапана анти-вирусна програма нищо не направи затва реших да я сменя взех си Kasperski и веднага ми оправи проблема затва я препоръчвам.......приятно ваксиниране :)

П.П. Запоменте........

Руско=Качество,Евтино

Американско=НЕкачествено,Мноо Скъпо

По ICQ-то е плъзнал вирус Sweet Vany. Не трябва да му се дава авторизация. Може да ви форматира PC-то и ако някой твой познат го хване може и да ти го пренесе.... на харддиска.

Определено в твоя пост има един линк, на втората дума линк.

Мога да ти препоръчам ето този линк.

Майтап няма в моя пост третата дума линк има линк. Стана вече объркано. :wacko:

Айде късмет

ЕДИТ: Забравих да ти кажа. Линка е на Panda Online сканирай докато не е станало късно.

Благодаря ти, но Пандата не помогна

:(

Значи нямаш вирус. Пандата се обновява на всеки час, ако не се лъжа.

Пробвай със System Restore. Може да е от някоя програма.

Значи нямаш вирус. Пандата се обновява на всеки час, ако не се лъжа.

Пробвай със System Restore. Може да е от някоя програма.

Пандата намери 27 spywe... (незнам как се пише точно) и изтри само 2, но линковете си остават, а и се променят :blink: Например това "27" което съм написал може да ми стане на линк към best27 :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...