Jump to content
BulForum.com

Virus warnings!

sMARTBomber

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Symantec.Ant...dition.9.0.338/

Много се спори по тоз въпрос коя е най-хубавата. Тази е на Симантек те си правят и нортън, ако правят е подходящо за тоз изедник на памет и ресурси ;) Аз до сега бях с AVG но за съжаление смениха политиката и не мога да намеря сериен номер или крак за тях. Сега ползвам РС Сillin доволен съм. Мисля, че тва дето съм ти дал линк ще ти свърши хубава работа. Лека и сигурна е. Тва за мен е най-важно за един антивир. Успех и кажи какво е станало

sorry che shte pitam no nemi se chete sqlata tema

zatova shte pomolq nqkoi dami kaje koq e nai dobrata anti virusna programa ako moje i LINK

che PC-to mi ze da prai nqkvi nomera

ako zapitash 10 4oveka koq e nai-dobrata antivirusna programa sigurno shte ti kajat 10 razli4ni za men sa f-prot i tazi s koqto sam v momenta Norton Antivirus 2004 Pro

http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=7469

^-- е темата, в която се обсъждат различните антивирусни програми и техните предимства и недостатъци. Тази тема е за друго - за информация и предупреждения за нови вируси. Обръщайте малко повече внимание къде пишете...

Zna4i imam sledniq problem:Kogato sum pod Windows98 CPU usega ne svalq pod 70-80%,a kogato sum pod Windows XP si sedi ot 0 do 3-4%.Tezi rezultati sa pri polojenie 4e ne sum vklu4il nikakvi programi,s izklu4enie na programata koqto mi ot4ita tazi aktivnost na procesora.Predpolojih 4e tova e virus ili nqkakuv spyware oba4e antivirusnite(Norton Antivirus 2003,AVG,F-prot,McAfee i Panda)ne zasi4at nikakuv virus ili spyware.Molq da kajete nai podhodq6tata programa za otkrivane na spyware ili dali nqkoi e imal podoben problem.Ne sum 100% dali e virus ili spyware no taka predpolagam.

10X na vsi4ki predvaritelno.

Ad-Aware,като не забравяш да я ьпдеитнеш,може да пробваш и Spy.Sweeper,виж сьщо и в старт => Run=>msconfig=>startup kakво ти се стартира . Тоя номер с cpu usage се появява и при развалено AVI.

Много ти благодаря!! Това AdWare Sys постоянно ми зариждаше в началото и ми бъгясваше компютъра! Много ти благодаря! :punk :punk :punk :punk :punk

• 2 weeks later...

Sempliok наскоро налетях на една програмка-Spy Cleaner- и просто не мога да ти опиша колко мизерии ми изчисти от щайгата.Специализирана е за add-ware,spy-ware и секви такива дрискави мизерии.За съжаление не мога да ти кажа отде да я дръпнеш.

Ето тфа е истината

систем механик-кфо повече мога да кажа-самото име си говори за дейноста на програмата.навсичкото отгоре си идва с Пандичка,Адуеър Римувър,Поп-ъп стопър-програмата е истинско съкровище.

Незнам хора,ама изтеглих си всички дискове на Diablo 2 и на install диска ми пусна Norton-а и каза,че имам Backdoor.Trojan

install диска ми пусна Norton-а и каза,че имам Backdoor.Trojan

Ако си дърпал от варез-а - вярно е,наистина са заразени :angry: .Само експанжана е чист.Можеш да си ги изчистиш обаче:)Пак работят. ;)

Ето тфа е истината

систем механик-кфо повече мога да кажа-самото име си говори за дейноста на програмата.навсичкото отгоре си идва с Пандичка,Адуеър Римувър,Поп-ъп стопър-програмата е истинско съкровище.

Ако си с XP - пусни един пълен scan на регистрите и ги почисти, за да видиш резултата...

Ако си с XP - пусни един пълен scan на регистрите и ги почисти, за да видиш резултата...

rezyltata e pylna preinstalacia na XP-to :)) ve4e e probvano ,mnogo skapana programa e system mechanic-a.

ъ? :confused

със тази програма съм от година и половина бе хора..

редовно си пускам да ми чисти регистрите и нямам никаки проблеми с нея :rolleyes:

И аз така. Много съм доволен от програмката. Ползвам я още от версия 3.5

Нямам оплаквания. Освен че понякога триива рег-а на Koral soft german dictionary ама като знам кой го е правил по ми се вярва, че е нескопосана защита от тяхна страна :)

редовно си пускам да ми чисти регистрите и нямам никаки проблеми с нея :rolleyes:

Ама ако не си с тази версия, която си посочил - свали я и пробвай с нея

smartbomber-ползвам програмата още от версия 3.5(и аз като керът) и никфи проблеми нямам.в момента съм с версията която посочих.

даже и аз имам корал немски речник-и с него нямам проблеми...

Ами значи сте единици...

Ако искаш специално ще ти пратя "проверена" версия, която ще ти прати ХР-то на екскурзия до Инсталандия ;)

Много бях чувал за тази "ценна" програмка и реших, и аз, да и пробвам възможностите... Е, както се досещат повечето, резултата беше помлян Windows 98 .

Ето тфа е истината

:allien

чисти junk files от компютъра и регистрите ти

In the right pane, delete the value: PINF "такова животно немаше в регистри-то"

Exit the Registry Editor.

Brat ti nqmash ama... cheta si takaf sichkite postove i gledam tam s registrito i si vikam be tap sam dai da vida i kvo gledam toq PINF fail v registrito poludqh nz vaobshte nishto mi nqmashe na mashinata raboteshe si normalno samo deto kato scan s AD-aware i mi dava samo nqkvi Hot-batz i gi remov-va se pak ima havica da chetesh D:.

P.S. radvam se che si se otarval ne che ne e bilo predi baq vreme ama okazva vliqnie dori i starite postove taiche sia cheta sichko !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...