Airfan Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Здравейте, Някой използва ли тази прогрмка? От вчера съм с нея, но не успявам да намеря редовен сериен номер или какъвто и да е читав крак. 2 серийни номера се въртят основно из интернет, но те са невалидни, а от двата крака, които открих, единия не работи (на Leash ако не се лъжа), а другия работи, но има тайм бомба и след 1 час уж всичко е нормално, но интернет до програмите не достига докато не спра файъруола. Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Code:30411-A1TV9-54C96 Пробвай това. От FreeSerials.com e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 tova tuk var6i rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted March 15, 2004 Author Share Posted March 15, 2004 Кодът е невалиден, предполагам защото е използван много пъти. А относно крака, точно този крак имах предвид, че не работи. Не успява да пачне ехе-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Може и да го оставиш некракнат/нерегистриран. Единствено web filtering не е активен във free версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 А относно крака, точно този крак имах предвид, че не работи. Не успява да пачне ехе-то. ми разбира се че не успява първо изключи програмата и тогава слагай крака/пача.Не може да искаш да ти замени .ехе-то докато то се използва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted March 15, 2004 Author Share Posted March 15, 2004 Godfather - благодаря! Slain - човече, имам си понятие от кракове и бъди сигурен, че точно така направих, но резултатът е нулев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Godfather - благодаря!Slain - човече, имам си понятие от кракове и бъди сигурен, че точно така направих, но резултатът е нулев. ми начи проблема си е при теб ! и аз съм с същата версия и сам го кракнал с тоя крак.всичко си ми е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Airfan, да не си случайно с Win2003? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted March 15, 2004 Author Share Posted March 15, 2004 Теди, машинката е слабичка тук и е под 98. Slain от къде си свалял крака? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Slain от къде си свалял крака? firewall-а съм го свалил от официалната страница а крак-а мился че беше от Cracks.Am след тва ги качих тук при мен се регистрира и всичко си работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Здравейте, Някой използва ли тази прогрмка? От вчера съм с нея, но не успявам да намеря редовен сериен номер или какъвто и да е читав крак. 2 серийни номера се въртят основно из интернет, но те са невалидни, а от двата крака, които открих, единия не работи (на Leash ако не се лъжа), а другия работи, но има тайм бомба и след 1 час уж всичко е нормално, но интернет до програмите не достига докато не спра файъруола. Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен. Поздрави! Аз също не успях да се справя с крака на Slain,но току що изтеглих друг , с който излекувах Kerio Няма значение,че че крака е с номер 4.0.11.Мястото е Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.