Jump to content
BulForum.com

Kerio Personal Firewall 4.0.13

Airfan

Recommended Posts

Здравейте,

Някой използва ли тази прогрмка? От вчера съм с нея, но не успявам да намеря редовен сериен номер или какъвто и да е читав крак. 2 серийни номера се въртят основно из интернет, но те са невалидни, а от двата крака, които открих, единия не работи (на Leash ако не се лъжа), а другия работи, но има тайм бомба и след 1 час уж всичко е нормално, но интернет до програмите не достига докато не спра файъруола. Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен.

Поздрави!

Кодът е невалиден, предполагам защото е използван много пъти. А относно крака, точно този крак имах предвид, че не работи. Не успява да пачне ехе-то. :wacko:

А относно крака, точно този крак имах предвид, че не работи. Не успява да пачне ехе-то.  :wacko:

ми разбира се че не успява

първо изключи програмата и тогава слагай крака/пача.Не може да искаш да ти замени .ехе-то докато то се използва

Godfather - благодаря!

Slain - човече, имам си понятие от кракове и бъди сигурен, че точно така направих, но резултатът е нулев. :(

Godfather - благодаря!

Slain - човече, имам си понятие от кракове и бъди сигурен, че точно така направих, но резултатът е нулев. :(

ми начи проблема си е при теб ! и аз съм с същата версия и сам го кракнал с тоя крак.всичко си ми е 6

Slain от къде си свалял крака?

firewall-а съм го свалил от официалната страница а крак-а мился че беше от Cracks.Am

след тва ги качих тук

при мен се регистрира и всичко си работи :)

Здравейте,

Някой използва ли тази прогрмка? От вчера съм с нея, но не успявам да намеря редовен сериен номер или какъвто и да е читав крак. 2 серийни номера се въртят основно из интернет, но те са невалидни, а от двата крака, които открих, единия не работи (на Leash ако не се лъжа), а другия работи, но има тайм бомба и след 1 час уж всичко е нормално, но интернет до програмите не достига докато не спра файъруола. Ако някой има решение на проблема ще съм му много благодарен.

Поздрави!

Аз също не успях да се справя с крака на Slain,но току що изтеглих

друг , с който излекувах :D Kerio

Няма значение,че че крака е с номер 4.0.11.Мястото е Тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...