Curunir Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 4-ката е страхотна също, няма да съжаляваш грам! И на сингъл (макар и доста кратък), и на мулти. [Edit] Каска няма, играя само червеноармеец, те са с ушанки [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 Мен също много ме кефи играта. Oбстановката е страшна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Имам странен проблем - пускам уж Single и като избера трудност ме връща в същото меню в което съм бил до ся!??! Пробвах да инсталирам DirectX и оная програмка Punkbuster ли кво беше и пак същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Има решение напред в темата. Аз имах същият проблем. Иначе играта е яка! Накрая имах чувството, че АЗ съм в тоя Райхстаг и мятам молотов от балкона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Мда тръгна си такава, самичка... странна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Нов пач 1.5 с 3 нови карти за мулти и една със зомбита. Кракове за сингъл и мулти на gamecopyworld. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 не съм чел цялата тема и се извинявам предварително, ако е разисквано .... но в тази игра - call of duty: world at war, защо не функционира quicksave-а? уж е зададен на F5, но при натискането не вижда да излиза съобщения за запазена игра, а и като ме убият ме връща от checkpoint-a и общо взето е много изнервящо, защото понякога от checkpoint до checkpoint ми пукат шушона тея немци/японци Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 малко ъп за доста добрата поредица Call of Duty:Black Ops ако може споделете с какви машини цъкате че при мен е малко зле кор2 дуо 2,8 и 9600гт +2гб ддр800 а немога да кажа че върви гладко а съм на 1280-1024 и съм орязал всичко АА-оф ,сянки-оф анистр.-оф то или 800-600 или пак ъпгрейд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Тая видеокарта отдавна е отживелица. Само нея смени и няма да имаш проблеми с нито една игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.