ByByy Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Ммм от доста време ми е в главата този моделизъм ! Говоря за Авио , Авто-моделизъм ! Ако помните .. по-големите от мен .. онези кръжоци по Моделизъм .. и старите списания "Моделар" , "Моделист-Конструктор" ... Та идеята ми е да споделим опит .. и така ! Ако някой знае за все още съществуващ такъв кръжок ( Курс ) ... нека да ми каже ! Имам голям интерес да ходя !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Аз се занимавам понякога. От близо 7 месеца се каня да завърша една диорама с МиГ29УБ.Ама все не ми остава време.За кръжоци не знам, ама ще поразпитам тук-там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted October 4, 2008 Author Share Posted October 4, 2008 ХЪх... аз пък скоро си припомних , че имам някъде един тренкорд ...но немога да го открия .. за да ида да се повъртя кат пумпал на гребната ... !!! Днес открих и доста ДВГ реликви .. ЦСТКАМ , Метеор , Комета ... и два .. на които произхода не им знам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.