soulguard Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 priqteli naistina nqkoi ot po kompetentnite ako moje da mi kaje kakuv wireless da si kupq ? shte se polzva v domashni usloviq- 60 kvadrata ,i shte e za dva laptopa ot koito ediniq ima vgraden wireless a po stari4kiq nqma i dopalnitelno trqbva da se kupi ili usb ili karta za nego . ima mnogo razli4ni mneniq , az sam klient na evrokom na kabelen internet i se 4udq - purvoto koeto e dali vsi4ki routeri stavat za tqxnata mreja ? ednite kazvat za buffalo , drugi linksys , i drugi mi govorqt za netgear . i drugiq problem e kakvo da se kupi za po stari4kiq ? usb ili karta ? koe e nai podxodqshto za edin hp omnibook XE3 ? mersi na vsi4ki predvaritelno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Има комплекти на D-link с 11 години гаранция, като вкл. в себе си рутер и УСБ устройство и са по 89 лв. в Мултирама.. Но темата ти не е за този раздел и предполагам, че има доста такива теми Прочети си правилата ...и да пропише на кирилица (модератор) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulguard Posted October 2, 2008 Author Share Posted October 2, 2008 mr moderator ne vseki e bulgarin i ne vseki moje da izpolzva kirilica. badete malko po uctivi . ? znam go tova . vmesto da komentirate s takuv stil po dobre pomognete na moite vaprosi . mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.