krasimir_sb Posted February 6, 2003 Share Posted February 6, 2003 niakoi moje li da mi kaje kak da si instaliram igri ot tozi sait koito sa s ".bin" znam kak da instaliram s ".exe" i ".zip" i ".ace" no s ".bin" ne znam taka 4e vi molq da mi kajete kak.pishete mi na e-mail-a "krasimir_sb@yahoo.com" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted February 6, 2003 Share Posted February 6, 2003 niakoi moje li da mi kaje kak da si instaliram igri ot tozi sait koito sa s ".bin"znam kak da instaliram s ".exe" i ".zip" i ".ace" no s ".bin" ne znam taka 4e vi molq da mi kajete kak.pishete mi na e-mail-a "krasimir_sb@yahoo.com" Takam na4i v NEW_FTP ima 1 programka nare4ena Deamon Tools svalq6 q i zarejda6 .cue(to varvi zaedno s .bin) i si gotov Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 6, 2003 Share Posted February 6, 2003 Ili pyk burnva6 CD-to(ako ima6 zapisva4ka de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.