Jump to content
BulForum.com

help win xp/dos

Recommended Posts

ta iskam da va popitam kak da si otovra nqkva dosovska progrma ot xp bez sled 5 sec da mi se zatvori avtomati4no startiram norton comander i sled 5 sec mi se zatvarq puskam edna igra mario i tq sled 5 sec mi se zatvarq nqkvi idei kak da go opraq taq rabota

ta iskam da va popitam kak da si otovra nqkva dosovska progrma ot xp bez sled 5 sec da mi se zatvori avtomati4no startiram norton comander i sled 5 sec mi se zatvarq puskam edna igra mario i tq sled 5 sec mi se zatvarq nqkvi idei kak da go opraq taq rabota

Досовски игри трудно вървят на бързите процесори днес. Проблема ти е по-скоро в процесора. ХР емулира ДОС добре. И напоследък какво ви става на всичките - теми за Уиндоус пускате в others... Е верно, че преди се казваше тоя раздел bulshits, ама това беше одавна...

На какви дялове ти е бил Линукса и на какви Уина, имам предвид аз го разбирам така - бил си с Уиндоус/немал си проблеми, махнал си го, сложил си Линукс, на диска (и тука идва въпроса на кой дял, ръчкал ли си дяловете за да сложиш Линукса) където е бил Вин, после махаш Линукс, слагаш Уин пак, но къде?

Щото така както го обясняваш излиза че Линукса е оакал нещо, щом при чист инстал ХР-то ти прави тоя проблем.

zna4i hora opraih sa nqma da poznaete ot kvo e stavashe taka

ot edin mnoo gaden ii .... virus na ime

svchostt.exe

stot pri edin restart stignah do tam 4e kat cakna varhu imeto si ii ni sart munu ni ikoni nit nisto ii ctrl alt del i gleamm toq svchostt.exe begom v safe mod ot tam dell ii si4ko sa orail ako 4ustvate 4e pisito vi e lagnato proverete za tova 4udoviste v procesite si moq kasperski nego zase4e :) :)

A we stan4o(XC^^The_Devil^^) tva e proces na win XP nadali e virus ili ako e to 6te da e nqkav svurzan s SVHosta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...