RIP Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Въпреки, че няма почти никакъв интерес тук, аз съм длъжен да кажа, че още едно място се зае и то е в Музика & Филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Сайтът най-после тръгна! Посетете го! Повече инфо кои сме и какво правим в първия пост. WWW.RIVALRYBG.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Нещо неработи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Оправено (от възбудата сгреших ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 що пише че съм гласувал в анкетите, след като за първи път влизам в тоя сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 що пише че съм гласувал в анкетите, след като за първи път влизам в тоя сайт? <{POST_SNAPBACK}> Би трябвало да пише, че нямаш право, защото по мои впечетления само регистрирани потребители могат да гласуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Добре изглежда и най-вече звучи актуално - 10-15 новини на ден е съвсем приемливо. Съдържанието като цяло е интересно и "съдържателно" това което бих отправил като забележка е твърде постния и едноцветен, и еднообразен фейс. Иначе ви пожелавам успех. Едит: И в анкетата за игрите как точно се реши, че ТОВА са игрите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Ми аз си направих забележката в техния форум, но ми прави впечатление, че някои от новиите са по-закъснели. Или може би това е от мен и факта че вися на пц-то по цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Ми аз си направих забележката в техния форум, но ми прави впечатление, че някои от новиите са по-закъснели.Или може би това е от мен и факта че вися на пц-то по цял ден. <{POST_SNAPBACK}> Закъснели спрямо кой? PCMania не са ни изпреварили по нито 1 от новините в последните 2-3 дена, а често изпреварвам някои европейски. Все още не мога да съм първи в света Едит: Имам предвид за игри, за другите раздели не мога да твърдя, защото не отговарям за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 А от къде взимате новините??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 А от къде взимате новините??? <{POST_SNAPBACK}> От кадето взимат и вестниците @ Ривалри Тим- ....подписа ми ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 @ Ривалри Тим- ....подписа ми ...... <{POST_SNAPBACK}> Дам, мерси Готин подпис, дано повече хора те последват Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 РИВАЛРИ РУЛЗ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Интервю с Haemimont Games само и ексклузивно за The Rivalry. Темата е "Развитието на българския геймпазар и бъдещите проекти на компанията". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Браво, браво...Само да попитам онлайн ли е зето интервюто или на "живо: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 На живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.