Jump to content
BulForum.com

RIVALRY

veseo

Recommended Posts

Въпреки, че няма почти никакъв интерес тук, аз съм длъжен да кажа, че още едно място се зае и то е в Музика & Филми.

• 2 months later...
що пише че съм гласувал в анкетите, след като за първи път влизам в тоя сайт? :confused

Би трябвало да пише, че нямаш право, защото по мои впечетления само регистрирани потребители могат да гласуват.

Добре изглежда и най-вече звучи актуално - 10-15 новини на ден е съвсем приемливо. Съдържанието като цяло е интересно и "съдържателно" ;) това което бих отправил като забележка е твърде постния и едноцветен, и еднообразен фейс.

Иначе ви пожелавам успех.

Едит: И в анкетата за игрите как точно се реши, че ТОВА са игрите ?

Ми аз си направих забележката в техния форум, но ми прави впечатление, че някои от новиите са по-закъснели.

Или може би това е от мен и факта че вися на пц-то по цял ден.

Ми аз си направих забележката в техния форум, но ми прави впечатление, че някои от новиите са по-закъснели.

Или може би това е от мен и факта че вися на пц-то по цял ден.

Закъснели спрямо кой? PCMania не са ни изпреварили по нито 1 от новините в последните 2-3 дена, а често изпреварвам някои европейски. Все още не мога да съм първи в света :)

Едит: Имам предвид за игри, за другите раздели не мога да твърдя, защото не отговарям за тях

Интервю с Haemimont Games само и ексклузивно за The Rivalry. Темата е "Развитието на българския геймпазар и бъдещите проекти на компанията".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...