Jump to content
BulForum.com

RIVALRY

veseo

Recommended Posts

Rivalry%20Header%20Blood%20Rayne%202.png

The Rivalry

www.rivalrybg.com

Онлайн списание за гейминг

The Rivalry е българско онлайн списание и портал, ориентирано в сферите на гейминга, компютрите и други области, които интересуват съвременния млад човек.

Какво предлагаме и какво целим?

+ статии (ревюта и превюта) за най-новите игри, за ретро и Java заглавия, а също и за музика и филми, хардуер и софтуер, лайфстайл - от хора с опит в бранша и неповторим стил. Също - интервюта с най-големите имена в сферата на гейминга, взети специално и ексклузивно за The Rivalry и нашите читатели. Преди сме вземали интервюта с ключови хора от Team17 (Worms), SI Games (Football Manager), Cenega Publishing (Shade: Wrath of Angels), какво ни пречи да го направим и сега?

+ светкавични новини от изброените горе сфери. Целта ни е да сме без конкуренция в България при осигуряването на точна, бърза и достоверна информация в областта си.

+ сайт, предлагащ изобилие от функции и възможности. Седмични класации и анкети, каренце с ежедневни сладуранки (красиви български момичета, които нашите пловдивски членове заснемат всеки ден, от които вие ще избирате най-красивата, която ще престои на сайта ни цяла седмица), търсене в новини и статии, единна система за акаунти в сайт и форум, RSS feed за новините от сайта ни. Уточнявам, за да направя гъдел на програмистите ни, че всичко по сайта 100% е писано от тях, а не е php template. Да се надяваме, че и дизайнът също ще ви хареса.

+ като споменахме форум, логично е да кажем и още няколко думи за него. Ще ни се местенцето, което сме издокарали с модифициран от нас скин, да се превърне в едно място, където можеш да си прекараш добре в добра компания и да разчиташ на качествен отговор на всичките си въпроси - било то от нашите автори или фенове.

Надяваме се в бъдеще постоянно да добавяме нови и нови възможности и рубрики, съобразени с вашите желания, идеи, предложения и критики, които можете да отправите към нас от нашия форум или по e-mail.

Е, надявам се сайтът ни да ви хареса! Без вас The Rivalry е просто един празен сайт, затова се надяваме на подкрепата ви. Да, вие, феновете. Надеждата ни е с ваша помощ да изградим едно онлайн общество, което да служи за пример на другите.

Успех и от мен!

Една забележка само към уебдизайнера: хубаво е сайта да се оптимизира за всички браузъри, не само за IE, защото в Mozilla излиза така:

tmp1.gif

@all - благодаря за пожеланията :)

@GF_Shocker - ако имаш предвид дизайна и кода, не съм аз а Angel и TT2

@Godfather - знаем за несъвместимостта с някои от браузерите, дори на 3 или 4 страница в новините го пише. В момента се пише нова система и нов дизайн, които, надявам се, няма да имат проблеми

Успех и от мен!

Една забележка само към уебдизайнера: хубаво е сайта да се оптимизира за всички браузъри, не само за IE, защото в Mozilla излиза така:

Мини на Unicode. Windows-1251 нещо не го кльопа. Поне на Mozilla-та ми се оправи.

пълно е с комплексари в онзи сайт.

пуснали тема за предложения и съвети(самите админи), аз вкарах малко обективан критика, онзи ми вика че всичко си знаел и нямало нужда да съм говорил.

аман от коне с капаци.

пълно е с комплексари в онзи сайт.

пуснали тема за предложения и съвети(самите админи), аз вкарах малко обективан критика, онзи ми вика че всичко си знаел и нямало нужда да съм говорил.

аман от коне с капаци.

Щом казваш ;)

shom poznai kaje neshto stava strashno

ako e kazal,4e nqma da igrae v benefis,nqma da igrae.

Ako kaje,4e neshto e gnilo,na4i e dosta gnilo...

Ako kaje, 4e nqkoi e psuval, vupreki 4e e trqbvalo da psuva, go banva...

@Veseo-ti koga stana be?

Bashta ti vika,4e samo spish i qdesh...Kak moje we!Utre imame kontrolna!

A,i gledam , 4e ima 147 registrirani potrebiteli vav rivalryto

Spored men go poseshtavat nai-mnogo deset.... :wacko:

• 2 weeks later...

Ами в момента се променя дизайна, затова "Няма такъв сайт".

@karaman - от всичките ти съвети са запланувани 1,3 и 5 точка. Относно останалите, ще ги обсъдя с вебмастера. Благодаря за интереса :)

Ами точна дата .. датата е точна колкото е и точно, че Дуум 3 ще излезе еди кога си .. Иначе се очаква да е до 1 седмица максимум .. но всичко може да стане :)

• 1 month later...
  • 1 year later...

Предполагам доста от вас са чували за The Rivalry, онлайн списание, дейноста на което за жалост трябваше да прекратим за известен период. Ако пък не сте чували, то това е гейм ориентирано списание, в което се пише също така за хардуер, софтуер и дори лайфстайл. Имахме ревюта които нито една друга медия в България не беше публикувала (пример Doom 3, автор моя милост). На "страниците" ни се публикуваха интервюта които бяха дадени специално и единствено на нас (пример - Football Manager 2005, Worms: Forts Under Siege, автор veseo). Благодарение на вечно изцъклените новинари бяхме първи и в тази категория. Но стига толкова факти. Аз съм един от главните редактори и се обръщам към Вас, бъдещите, надявам се, читатели. Имаме доста добра бройка автори, но се нуждаем от още. Всеки който реши, че може сериозно да се занимава с това, има езикова грамотност и голяма доза въображение нека пише на rip_g@mail.bg или freecash@abv.bg . Тъй като аз съм избраният да оценява, всичко ще приемам само и единствено аз. Ако работата на даден човек ми хареса, то ще я споделя с екипа и ще му пишем. Ето и категориите и бройката автори в съответните:

Игри - 3-ма;

Хардуер - 1-н;

Софтуер - 5-ма;

Филми & Музика - 2-ма;

Уроци - 3-ма;

Изпращайте своите текстове на гореспоменатите е-мейли. Дължината им трябва да е минимум 1000 символа (важи само за игри).

Това е общо взето, но е възможно да съм пропуснал нещо. Ако някой има въпроси нека ми пише на мейл или ЛС, като е препоръчително да е тук за да виждат всички. Темата ще се следи и от другия главен редактор - veseo. Засега не може да обещаем пари и ще се работи на добра воля. Ако нещата наистина потръгнат, защото имаме изградена основа, то нищо чудно да получавате по някой друг лев. Имаме и доста други идеи които се надяваме по-скоро да реализираме.

Благодаря!

П.С. Търсим и фотомодели! Изискванията са: големи гърди, лицемерни, егоистични, с мания за величие, да са спали с поне една българска знаменитост и да имат имидж на невинни девойки. Снимки и евентуално видеоматериали да се пращат на мейла ми :D. Гарантирам, че няма да се споделят с екипа :).

Вече се запълниха 2 места съответно в Хардуер и Филми & Музика. Вероятно ще отсъствам два дена, така че ще се забавя с отговорите. Все пак ако някой пита нещо, нека го прави тук, veseo ще отговаря, а ако ще пращате нещо, направо на мейл-а ми.

На англииски ли трябва да е , или само при мен има някъква грешка ... И къде са статиите , аз каквото и да щракна ми предлага оферти за покупки на не знам си к'во :( . Или просто в момента дейността на списанието е прекратена ?

В момента дейността е прекратена за изцяло наново написване на php системата + дизайна на сайта. Затова и набираме екип, за още по-сериозно развитие при новото пускане, след месец-два

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...