Ferante Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 е явно аз не разбирам нищо - а какво ще кажеш за това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 е явно аз не разбирам нищо - а какво ще кажеш за това: Трабант на 3 колела хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Релайънт-а е английска класика :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Cayenne UGLY! Multipla...е класика в грозното, спечели конкурс От ФИАТ опиткаха какво ли не за да накарат хората да я харесат....дори Шумахер да я "подкара" и пак нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Cayenne UGLY! Multipla...е класика в грозното, спечели конкурс От ФИАТ опиткаха какво ли не за да накарат хората да я харесат....дори Шумахер да я "подкара" и пак нищо е ти пък , фиата по принцип ме поИдосва ... аама ся с новите модели детo изкочиха ми се виждат много сполучливи бих се метнал на една linea или на едно ново Bravo а пък за каяена(или както се пише на бг) дай ми го пак ще си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Винаги ми е бил смешен SUV-а на Ламборгини: Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 и с право.. :x :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Единодушни сме за Fiat-а без спор И за мен това е най-отвратително изглеждащата кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 най-грозната кола е Ford Ka по грозна нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 на каена кое му е грозното ? освен "грозната" му цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 на каена кое му е грозното ? освен "грозната" му цена на кое? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 на кое? ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 ford ka,multipla,ratola,hyinday coupe са най-ужасните коли.а кайена освен цената ни6то друго не му е горзно Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Вземете Кайен, сложете го до Q7 и Туарег и сравнявайте.... Кайена нито изглежда като SUV нито като спортна кола. На нищо не го прилича...и с тия смешни фарчета отпред....защо им беше на Порше въобще да се набъркват в тоя клас Получи се малко по-добре от Ламборгини джип Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Вземете Кайен, сложете го до Q7 и Туарег и сравнявайте....Кайена нито изглежда като SUV нито като спортна кола. На нищо не го прилича...и с тия смешни фарчета отпред....защо им беше на Порше въобще да се набъркват в тоя клас Получи се малко по-добре от Ламборгини джип Всеки си има вкус нали знаеш. На мен външно не ми харесва особено обаче отвътре е много приятно. Пък и като казвам че не ми харесва много не значи че ИЗОБЩО не ми харесва, просто и по-красиви има, но за грозно не мога да кажа че е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Не е най-грозната, но определено не ми допада SLR McLaren. Още по-смешна ми стана когато Джеръми Кларксън я определи като пенис, с тази дълга предница и копираната идея от Енцо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Не е най-грозната, но определено не ми допада SLR McLaren. Още по-смешна ми стана когато Джеръми Кларксън я определи като пенис, с тази дълга предница и копираната идея от Енцо. А моля ти се... ужасно грозна е тая. Просто ако я видя да ми я дават няма да я взема... Я СТИГА ДЕ - къде е фиат мултипла къде е SLR-a... нека да е като пенис, аз ако мога да си го взема после пак да си говорим хубав ли е или не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Все още съм на мнение, че Понтиак Ацтек бие Мултиплата с малко... Иначе няколко нови предложения: Алфа Ромео 166, Daihatsu Move и Ford Anglia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Аз Тико не видях някой да предложи. Или него не го броим за кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 e за пазарски колички не говорим тикото си е доста грозно, ама нали замисъла му беше да е евтино, та да го купуват хората, кво като е като квадрат за мене МНОГО много грозна кола е Citroen C6 Alfa 166 също е грозновата, особено отпред. Отзад горе-долу бива, не съм любител на алфите, но бих казал, че отзад даже ми е леко симпатична естествено, италианците явно са решили да поправят нещата това вече е хубава алфа 166 според мен друга несимпатична (не казвам грозна, просто леко антипатична) кола за мен е Chrysler PTCruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Multiplata е безспорния лидер. Ами другата крайност?Коя е най-красивата кола според вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Това е друга тема! Не я намесвайте И аз пак ви казвам че мултипата я изкарват като най сигурна! Но пък за това е грозна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Гласувам с 2 ръце за PTCruiser-а! За Multipla-та съм също съглсен. Fiat Cinquecento за мен също е ужасно ргозен. Renault Twingo също се вписва много добре... Засега стигат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Аааа chrysler-a кефи! Направо като част от мафията ще се чувстваш вътре - много идейна кола е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ero-Sennin Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Мда, Мултиплата е доста грозна, но най-отблъскващото нещо, което съм запомнил именно заради това, че е такова беше един бял Линкълн Континентал от тези с четвъртитите фарове. Видях го по асеновградско шосе, май около някаква автокъща, изглежда беше там за да демонстрира авторитета на къщата , сигурно още си седи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.