host Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Тази издута напред предница започна от X6. И на мен не ми харесва въобще, но едва ли е чак за "най-грозните коли". Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Фаровете, фаровете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Че к'во им е на фаровете? Даже са подходящи като форма за тази предница. По-скоро проблемът е в "шейпа" и пропорциите на цялото купе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Аз откога говоря че след визията като на E36 по-новите BMW-та ми причиняват естетически дискомфорт и дори не мога да обясня какво не ми харесва но има някаква "фалшива нота". А е36 ми харесва много. Другите ужким по-модерни, по-това и онова и има нещо дразнещо и "неправилно" в тях Сетих се за едното - така издадена напред средната част прилича на зурла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Аматьори.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.