PlayMate Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Друго си е голфа, нали. При него няма огънато - всичко е право, точно както и руснаците го обичат Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Грандис-а не ме кефи таблото мен, иначе отвън е добре като изключим че е горе-долу с размерите на маршрутка Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Определено е повече за авто раздела , отколкото "Да се посмеете малко" , ама като го видях и просто не мога .. :laughing: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&...%B8%D0%BD%D0%B3 - 5 страници , народно творчество Днеска пък на лукойла срещу бриколаж , на газ колонката до мен зарежда един от онея фиати дето отзад приличат малко на ферари . Та пича го беше боядисал ярко червено , емблемите бяха изтръгнати и на тяхно място + на калниците имаше "емблеми" на ферари , в лявата част на багажника беше изписано ( с онея лъщящите тунинг буквички ) "Ferari" , а в дясната (пак с тях ) "Encu" (enzo може би е имал предвид човека) и най-големият куриоз като минах отпред беше че фаровете бяха изкормени , а на тяхно място бяха поставени такива дето се вдигат нагоре , явно бяха пресаждани от няква друга кола ( мисля че един стар модел на мазда беше с такива ) , щото от двете страни на всеки фар имаше по един пръст луфт , надеждно и старателно намазан със прозрачен силикон . Единственото жалко е , че телефона беше вкъщи та не можах да снимам , та ще го дебна (гледам върти се често около района на faces) и ще го снимам отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Не, не мога...ослепях _______________________________ Както сме установили вече в темата е безмислено аз да ти обяснявам защо за МЕН е грозен.Грозен ми е и толкова...нещо като Черната сплескана жаба на Дарт Вейдър...няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 И кое по-точно му е грозното на Cayenne-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Тва бие всичко ... с визията си на торен бръмбар Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Не, не мога...ослепях _______________________________ Както сме установили вече в темата е безмислено аз да ти обяснявам защо за МЕН е грозен.Грозен ми е и толкова...нещо като Черната сплескана жаба на Дарт Вейдър...няма значение Как това ще е грозна кола ,Mansory е красавец Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Как това ще е грозна кола ,Mansory е красавец 2010 Porsche Cayenne Jeremie Paret Balrog е модела и може да не цитираш снимки пък и сам написал под тях, за мен е грозна, не те карам и ти да не я харесваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Така де - тука се избихме почти кое е красиво и кое не... едни и същи автомобили са пускани и в 2те теми... само мултипла-та не сме я виждали в темата за красивите коли а интересно виждам някоя и друга по улиците на Пловдив, очевидно има хора които смятат че не е хубава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 И без това никога не съм харесвала Шевролет : кола 1 ; кола 2 ; кола 3 Едит : Пламене, това ми прилича на дялано с теслата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 И без това никога не съм харесвала Шевролет. Галке, това долу също са Шевролети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Това оригинално ли е с обърната предна дясна гума, или някой некадърник с фотошопа се е осрал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 ...или някой некадърник с фотошопа се е осрал? ...или някой гумаджия не е догледал. Майтапът настрана, ама като купих втората кола - и джантите имаха посока, и гумите отделно, а някой ги беше обърнал и 4-те обратно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 http://www.leftlanenews.com/jaguar-xj.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Напомня ми на носорог Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Намирате тази кола за грозна? Може би е от температурата Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 http://www.leftlanenews.com/cars/image_pop...le-beach-03.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Една от най-грозните , но и една от най-добрите . Ако някой ми предложи една от тези няма да се дърпам обещавам ! http://autooboz.omega.kz/foto/audi/audi_sp...vo(1985-86).jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 И кое му е грозно? И това ли е грозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Никога не съм вярвал, че този автомобил може да стане по - грозен. Манхарт са гении! Успяли са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Никога не съм вярвал, че този автомобил може да стане по - грозен. Манхарт са гении! Успяли са! На живо изглежда значително по-добре - единия от мойте апапи в щатите кара Z4ка и си вози доста добре като за спортна кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Никога не съм вярвал, че този автомобил може да стане по - грозен. Манхарт са гении! Успяли са! V10, 550 к.с. 0-100 3.9 направо ужасна гледка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Ако ще и да лети. Тук коментираме грозни коли, а не бързи коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 М6 е доста симпатичен автомобил . Отпред малко на ТТ ми прилича , но отзад е върха Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 М6 е доста симпатичен автомобил . Отпред малко на ТТ ми прилича , но отзад е върха TT :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.