Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
С мъка заявявам, че евентуалният нов Астон Мартин ще е една от най-грозните коли, които съм виждал...

http://topcars.bg/news.php?id=1573

Този отвратителен сбирщайн няма нищо,което мога да нарека астън мартин.Откъдето и да го погледнеш грозотията доминира.Абе какво им става на производителите бре?Всичко налази да краде от корейците.Х6,новата Е класа,хондa legend,нима изведнъж на мода станаха грозните коли?Ламборгини щели да правят 4-ри врат седан,Порше ще изродят оная изродия Панамерата,остава и Ферари да пуснат комби и вече става пълна картинката.

Този отвратителен сбирщайн няма нищо,което мога да нарека астън мартин.Откъдето и да го погледнеш грозотията доминира.Абе какво им става на производителите бре?Всичко налази да краде от корейците.Х6,новата Е класа,хондa legend,нима изведнъж на мода станаха грозните коли?Ламборгини щели да правят 4-ри врат седан,Порше ще изродят оная изродия Панамерата,остава и Ферари да пуснат комби и вече става пълна картинката.
Седана на ламборгини е грозен ??????!???!?!?!!?!?

Седана на ламборгини е грозен ??????!???!?!?!!?!?

Еми като кола може да не е нещо отблъскващо чак,за разлика от тея горе,ама като идея си е пълна гавра и повърня.Четириврато ламборгини???Какво подяволите им стана и на тях?Какъв е смисъла от тоя изрод?Защо подяволите ми е ламборгини седан.За какъв х*й аджеба някой ще си каже...неее мога да си взема гаярдото но не мога да возе децата вътре,търся си практично ламборгини.Като толкова мерак имат да правят някакви такива извращения,да си основат дъщерна фирма,да създадат нова марка,и да бълват там всякакви изродски кръстоски между класовете.Първо бяха спортните SUV-ове.После полуванове,полуSUV полу купета полу седани полухечбеци и всякакви други бруталящини.

С мъка заявявам, че евентуалният нов Астон Мартин ще е една от най-грозните коли, които съм виждал...

http://topcars.bg/news.php?id=1573

Не е много лош, ако махнем решетката. :) На мен предницата малко ми мяса на ауди R8, де да змам.

Иначе нещо необичайно:

veh_upcoming_nagare_1.jpg

Това ми прилича на някаква хлебарка. :)

Не е много лош, ако махнем решетката. :) На мен предницата малко ми мяса на ауди R8, де да змам.

Иначе нещо необичайно:

veh_upcoming_nagare_1.jpg

Това ми прилича на някаква хлебарка. :)

На мен ми прилича..на екскремет.

Еми като кола може да не е нещо отблъскващо чак,за разлика от тея горе,ама като идея си е пълна гавра и повърня.Четириврато ламборгини???Какво подяволите им стана и на тях?Какъв е смисъла от тоя изрод?Защо подяволите ми е ламборгини седан.За какъв х*й аджеба някой ще си каже...неее мога да си взема гаярдото но не мога да возе децата вътре,търся си практично ламборгини.Като толкова мерак имат да правят някакви такива извращения,да си основат дъщерна фирма,да създадат нова марка,и да бълват там всякакви изродски кръстоски между класовете.Първо бяха спортните SUV-ове.После полуванове,полуSUV полу купета полу седани полухечбеци и всякакви други бруталящини.

Сега сори ама малко ограничено разсъждаваш. Ламборджини трябва да е нам си какво, SUV-oве и прочее не трябва да има защото не са нито джип нито кола, какви са тия лиготии по средата. Х6-цата била грозна не защото е грозна ами защото не е нито риба нито рак. Аз пък искам именно такава кола за да я ползвам за кола но да е малко по-висока за да виждам по-добре пътя, да мога да качвам бордюри и т.н. Не искам да правя офроуд изпълнения, искам нещо което да се кара лесно да е 4х4 че да не го мисля като завали сняг и да ми изглежда добре - примеро Х6... С изключение на грозната решетка отпред си е супер колата... просто въпросната решетка, която е запазена марка на BMW междувпрочем, изобщо ама ИЗОБЩО не ме кефи.. особено пък на тези последните модели с леко издължените фарове на които 95% тука им се кефите. Хубава си беше за онези BMW-та отпреди 20 години с 2та фара, но сега като замазаха някак нещата и ми грознее и най-вече стои някак не на място.

Та кое му е грозното на Астъна или Ламборджинито, освен че ти (о велики) не можеш да приемеш съществуването на въпросното возило? Защото за решетката мога да ти напиша ей сега едно съчинение какво по-точно не ме кефи, защо смятам така и как би било стояло по-красиво. Ти можеш ли да напишеш нещо такова за Х6? Или за въпросния Астън Мартин? Или за Ламборджинито? Нещо недодялано и грубо като тухла ли ти стои както G-класата на Мерцедес, или може би формата не ти харесва... или просто защото си свикнал - Ферари и Ламборджини са спортни коли, демек 2рото место е пожелателно, а не задължително, та какво остава за задна седалка... И това да видиш на живо подобно возило няма да го понесеш психически може би? Защото дизайна му е 6+ и последното нещо което може да се нарече е грозен.

Нещо нотка на лични нападки усещам и не зацепвам защо.Не ми харесва.Да си резна гръцмуля ли?Какво се опитваш да кажеш?Опитваш се да ме накараш да ги харесам ли?Не мога.Вкусът е нещо индивидуално и всеки опит да бъде обективизиран е жалък.Ламборгини трябва да е еди какво си защото ЗА МЕН това представлява марката.И когато години си си изграждал име и имидж на пазара около една философия,и изведнъж решаваш да налапаш по-голям пазарен дял,или може би просто да разнообразиш асортимента с нещо ново,дали това ново изглежда добре на фона на предишният ти имидж.Четиривратият седан на ламборгини ако бе произведен от някоя друга марка,може би би минал за нещо нормално.Но когато аз видя бика на капака,и после различа в този седан форми от гаярдото,дори от съвършеният Ревентон,нещо в мен трепва,виждам един ревентон,роден в чернобил.Изящните линии са там,бикът стои на капака но харизмата я няма,няма я генетичната връзка с предишните легендарни модели.

За Астъна е същото.Абсолютно същото.Това е АСТЪН,мамка му.Легендарният изящен DB9 който е произведение на изкуството погледнат от всеки един ъгъл трябва да е има нещо общо със ТОВА??И аз трябва да го харесам,защото е принципно ново и следователно похвално,а ако не го харесам съм ограничен???Може малко хора да имат дарба да създават изящни форми със ръцете си и искрено се възхищавам на такива хора.Но нещо красиво е именно такова,защото кара повечето хора да усетят нещо като го погледнат,гали окото.И на фона на предишният им продукт излиза това ръбато изродче.А то няма нищо ама нищо което бих свързал с легендарните му предшественици.

Х6-много се изговори за това.Това как възприемаш естетически една кола,няма нищо общо с това колко е практична.Нямало си да я мислиш зимата,аз като погледна порше 911 примерно,първата ми мисъл е,че е прекрасно.Не мисля за това,че тая буца метал в багажника би могла да го направи нестабилно зимата,като си карам към хижа Здравец,или пък,че е много ниско и няма да мога да го емна по баирите и да се радвам,че видиш ли върви и по къра и се държи на пътя като спортна кола.Не-то е красиво,и нищо не може да промени този факт.За Х6-цата важи обратното.Опитах се да се аргументирам,не знам дали някой ме разбира,но това мисля аз.Тази моя аргументация стига ли ти или още съм ограничен щото не ми харесват и да си режа вените?

От това което каза, излиза че не са грозни въпросните возила а че не можеш да ги възприемеш. И че според теб не се връзват с имиджа който компанията си е изградила.

За всеки влак си има пътници, а щом подобни компании са преценили да произвеждат нещо гарантирам ти че не е защото някой от мениждърите се е допитал до врачка или е загубил бас от приятел, ами са си направили проучванията, преценили са дали е изгодно какво по-точно возило да правят и тогава са започнали да го проектират.

Между другото - нищо лично няма в спора - мога да се "заяждам с теб" без да храня никакви лоши чувства, даже с хората с които съм се "дъвкал" най-много в този форум би ми било най-приятно да си пия бирата и да бистрим "политиката" през това време. Просто сме на различни мнения и гледаме по различен начин на нещата, мисълта ми беше, че да наречеш нещо грозно не защото е такова, а защото не отговаря на твоите очаквания свързани с производителя му не е особено правилно.

Х6-цата ако кажеш че нещо отстрани или отзад не ти харесва - не си човек. Отпред маската и фаровете леко внасят фашива нотка обаче пак като цяло е красиво а не грозно :P (обещавам това да е последния ми пост спорейки за Х6 - преливаме от пусто в празно май и само си чещем езиците - красиво, грозно - субективна работа)

От това което каза, излиза че не са грозни въпросните возила а че не можеш да ги възприемеш.

- красиво, грозно - субективна работа)

Абе нещо не ти зацепвам логиката ама карай.Поне накрая стигна до прозрение .

Абе нещо не ти зацепвам логиката ама карай.Поне накрая стигна до прозрение .

Това ми е ясно по начало. Споря от любов към спорта :)

• 2 weeks later...

7500-2006-Chevrolet-HHR.jpg

Така може би изглежда най-добре и въпреки това си е за номинация за най-грозна кола. :)

Сега го видях сефте като модел, пуснали са ми в пощата някаква промоция от 50 000 на 25 000 лева

Multipla-та има конкурент: Nissan Cube

Nissan-cube_z11zenki-front.jpg

Отвътре дори на последния модел (който още май не се произвежда) изглежда горе-долу толкова смешно колкото и отвън:

http://autoshow.roadfly.com/wp-content/gal...pt-interior.jpg

ето го и по-стария модел : http://z.about.com/d/cars/1/0/H/J/1/ag360_cube_interior.jpg

ПС: Мултиплата е по-грозна отвсякъде но това е малко след нея.

neslomim: тази която си показал някак ме кефи - представям си как слизат нея 4 човека с шлифери, шапки и автомати и почват да стрелят. Изглежда точно като кола на мафията :)

...neslomim: тази която си показал някак ме кефи - представям си как слизат нея 4 човека с шлифери, шапки и автомати и почват да стрелят. Изглежда точно като кола на мафията :)

Ти хубаво си представяш мафиозите как слизат и пукат, ама въпроса е теб дали си се представяш да слизаш (е, ако искаш може и ти да стреляш с автомата).

А и ако те кефи и си се представяш в нея, сега е момента 50% не е малко и като за екстрите дето предлага даже е добре, ако се абстрахираме от дизайна де. :lol:

Ти хубаво си представяш мафиозите как слизат и пукат, ама въпроса е теб дали си се представяш да слизаш (е, ако искаш може и ти да стреляш с автомата).

А и ако те кефи и си се представяш в нея, сега е момента 50% не е малко и като за екстрите дето предлага даже е добре, ако се абстрахираме от дизайна де. :lol:

Chrysler/Daewoo ??? Даже да ми харесва дизайна няма да си взема в никакъв случай! Нито пък KIA или друго подобно.

PS: Преди малко ми казаха че шефа на един мой приятел ви взел smart за да ходи с него на работа вместо с Мерцедеса си... S600 или нещо подобно караше преди неговия шеф, не че го е продал но за кризата явно икономисва бензин... аз онемях - мъж на 50+ години, висок около 1.90 да кара smart :confused

Ами големите кризата ги е ударило в хххххх пъти повече от колкото мен....така, че :rolleyes: . Бил Гейтс бил и той глътнал 18 млрд на един дъх. :wacko:

Chrysler/Daewoo ??? Даже да ми харесва дизайна няма да си взема в никакъв случай! Нито пък KIA или друго подобно.

PS: Преди малко ми казаха че шефа на един мой приятел ви взел smart за да ходи с него на работа вместо с Мерцедеса си... S600 или нещо подобно караше преди неговия шеф, не че го е продал но за кризата явно икономисва бензин... аз онемях - мъж на 50+ години, висок около 1.90 да кара smart :confused

Един приятел има едно А8 4.2 бензин и се оплаква че никой не я ще :)

Един приятел има едно А8 4.2 бензин и се оплаква че никой не я ще :)

Аз имам един приятел който си търси кола до 9-10к... да ги свържем? :P

И какво му е странното? Всеки един спестен лев е в плюс...

• 2 months later...

Ама тия Scion наистина правели много грозни коли. Не съм предполагал че може да има такава.

scion-xb-l-con-city-safari-pick-up.jpg

Ама че грозен пикап.

И какво му е странното? Всеки един спестен лев е в плюс...

Е айде сега - сериозен шеф на сериозна фирма да кара Смарт...

Scion - верно са тотално утрепани при това повечето им модели

За кубовете - явно всички марки искат да изкарат по една ултра грозна кола с която да плашат клиентите. Ей я грозотията и на Нисан: cube_04_800.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...