Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

E то който седи отзад ,гледа ауспуси ... :lol:

Ако ще си говорим за детайли ... 911 има най-грозните предни фарове , fxx най-грозния преден капак ....

ПП. FXX е една наистина грозна кола

най-грозния капак е направен за малко челно съпротивление и да наподобява болид както и да генерира до колкото е възможно натиск върху предницата при високи скорости. тва е расов спортист за писта и аз много искам да го видя дори на МОНЦА с Бугати Вейрон ако ме разбираш. На Нордшлайфе е ясно, че Бугатито издиша от всички страни

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
най-грозния капак е направен за малко челно съпротивление и да наподобява болид както и да генерира до колкото е възможно натиск върху предницата при високи скорости. тва е расов спортист за писта и аз много искам да го видя дори на МОНЦА с Бугати Вейрон ако ме разбираш. На Нордшлайфе е ясно, че Бугатито издиша от всички страни

Ето това също е тъпо сравнение...

Едното е направено за бързи обиколки, а другото е направено да идеш от точка А до точка Б възможно най-бързо и от най-бързата спортна кола - абе круйзър.

Тея хави над фаровете я правят адски грозна :cry

Това очевидно едва ли вълнува маркетинга на БМВ, най-малкото защото пазу не попада и едва ли ще попадне скоро в таргет групата на потенциалните им клиенти. :D

Не бъди груб! Утре печели от тотото или намира куфарче с 2 милиона евро, докато дрифтва зад блока... И после АлБънди и ДядоМраз ша се въртат на опашка да му праат форумни свирки да му покарат М6цата...

С 2 милиона евра...м6...не благодарим :) М5 е39, М3-ката новата и една еС класа прасе - http://www.autorice.com/catalog/images/w140_wald.jpg - реновирана.Е това :) е, може и една е30-ка 200+ коня за дрифтецо :)

http://waldexchange.com/W140V4.html

и да, имам отвратителен вкус :D :D :D а CL-а винаги ми е бил идеал за GT.

Ето това също е тъпо сравнение...

Едното е направено за бързи обиколки, а другото е направено да идеш от точка А до точка Б възможно най-бързо и от най-бързата спортна кола - абе круйзър.

Малка градкса кола с 1001 коня :rolleyes: ......правили са да е бърза в права линия. Като са я набухали с толкова цилиндри и коне и турбини, що да не я изправим срещу атмосферка. Нали Бугатито има 407 км в час топ спийд. :lol:

Малка градкса кола с 1001 коня :rolleyes: ......правили са да е бърза в права линия. Като са я набухали с толкова цилиндри и коне и турбини, що да не я изправим срещу атмосферка. Нали Бугатито има 407 км в час топ спийд. :lol:

Пич, ти май четеш каквото искаш да видиш? Къде съм казал, че бугатито е малка градска кола? Покажи ми, моля те.

Разликата между бугатито и енцото ще я обясня със следния пример:

Палиш бугатито, отиваш до монте карло на шопинг терапия - пътуваш си бързо и удобно с пълен комфорт и екстри.

Палиш Енцото, отиваш до Асеновград и като си стигнал вече в Асеновград се чувстваш се едно си ходил пеша до там.

Ако и това не го разбираш...

Едното е бърза кола и нищо повече, а другото е много бърза кола пригодена и за всекидневна употреба.

И за да не съм в офтопик:

ferrari-enzo-2.jpg

Гледам тема за грозни коли и вътре Porshe 911, Ferrari f60 enzo, audi a4 и Cayenne :blink: :D Дано всеки от нас спечели достатъчно пари, за да се радва на една такава грозна кола :) За половината като гледам става и бус (Х6) :lol:

Пич, ти май четеш каквото искаш да видиш? Къде съм казал, че бугатито е малка градска кола? Покажи ми, моля те.

Палиш бугатито, отиваш до монте карло на шопинг терапия - пътуваш си бързо и удобно с пълен комфорт и екстри.

Палиш Енцото, отиваш до Асеновград и като си стигнал вече в Асеновград се чувстваш се едно си ходил пеша до там.

Едното е бърза кола и нищо повече, а другото е много бърза кола пригодена и за всекидневна употреба.

aз не съм казал, че си го казал.....ебавах се :lol: . после не е Енцо. Енцото е бавничко в сранение с колата, която съм посочил и то в ЕВО вариант. Трето Бугатито е толкова удобно и с такова меко, хубаво окачване, че не е истина. Да, да и бонбони полезни за зъбите :lol:

Знаеш ли каква е предницата на болидите и защо според теб е с такава предница и Енцо? :)

ferrari-enzo-2.jpg

Искаш да кажеш, че Enzo е грозно? :blink:

Ами грозно е .... но мен така или иначе не ми харесват автомобилите от тази група.

а как трябваше да изглежда ....с форма на куб и Cx=хладилник МРАЗ :) :lol:

С FXX верно неможеш да се предвижиш от т. А до т. Б. :D

Знаеш ли каква е предницата на болидите и защо според теб е с такава предница и Енцо? :)

Да знам каква е предницата на болидите, знам и за аериданимаката, но все пак си е грозна кола. Ако ще и най-аеродинамичната да е.

Ами грозно е .... но мен така или иначе не ми харесват автомобилите от тази група.

Господи, прости им! Те не знаят какво говорят! Щом намесихте Enzo като най-грозна кола какво се случва вече не знам. Можеби X6 е по-красиво?

Господи, прости им! Те не знаят какво говорят! Щом намесихте Enzo като най-грозна кола какво се случва вече не знам. Можеби X6 е по-красиво?

Ето това вече си е чиста интрига, да си видял някои да сравнява Х6 и Енцо?

Идеята на темата е всеки да покаже кои модел за него е грозен, неприятен и тн.

Толко да е "грозно" това Енцо и Ф50ГТ и то и Ф40 и тя една грозна малииии, а ФХХ още по-грозна. Толкова грозна, че държава взривявам да ги притежавам на куп :lol: :lol:

Не слагай БМВ и Ферари в едно изречение...анатема :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

да беше едно смайли да го пропуснеш, аз цял батальон съм сложил.....и все пак си е така де :bgrin:

Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? :)

То така като гледам... Pagani, Maserati и Dodge добре са се справили :lol: :lol: :lol:

Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? :)

и това трябва да ме накара да се откажа от марката ли? ми не ме грее. ако щат за 1 секунда 100 да правят и 4 минути на нюрба да дадат. фена си е фен в добро и зло докато смъртта ни раздели.....опа тва беше при женитба :lol:

http://www.vbox7.com/play:e137cccc пазу, брате.... :lol:

мазерати.... :rolleyes:

То така като гледам... Pagani, Maserati и Dodge добре са се справили :lol: :lol: :lol:

Виж, Енцото дебютира през 2002 год, като технологиите заложени в него са предимно от 1999-2001. Една година отнема процесът за започване на производството му... отделно времето за направата му (всичко е ръчна изработка).

Зонда дебютира 1999, но първият модел победил Енцо на писта е този от 2004. До тогава се парвят 3 или 4 "минигенерации" така да ги наречем.

Мазерати?! :confused Вероятно визираш MC12 което е създадено на основата на... познай... да... Енцо. :music

А за Доча какво? Нещо не съм много навътре с американските шитни с 15-литровите двигатели или и ти като наивните янки ще сравяваш автомобил от 2007 с такъв от 2000 (както направиха те в едно предаване на дискавъри.) Сега като се замисля май имаше някакъв Dodge Viper Venom:

The Hennessey Viper Venom 1000 Twin Turbo is an upgraded version of the Dodge Viper offered for sale as a whole car or as an upgrade by Hennessey Performance Engineering

Да споменавам ли, че политиката на Ферари ограничава до минимум модификациите на автомобилите. Свеждат се до нови джанти, цвят и подобрения по интериора.

Ами тва е в общи линии... Да живей тунинга! Турбо гъзари рулз!

А, според мен не са! Особенно пък Dodge... :lol:

INCINERATOR много забавни постове праскаш, надявам се не ги мислиш наистина тези работи, а само се заяждаш, тъй като гледам, че обичаш да го правиш. Не съм прочел твой пост, който да не е обърнат заядливо към някой ;) По добре не ги говори много тези работи, че много ще ти се смеят някъде.

Не съм ти чел всички постове тук и наистина незнам, затова ще те попитам директно. Фен си на БМВ и караш (или искаш) 3ка от средата на 90те нали?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...