DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 E то който седи отзад ,гледа ауспуси ... Ако ще си говорим за детайли ... 911 има най-грозните предни фарове , fxx най-грозния преден капак .... ПП. FXX е една наистина грозна кола най-грозния капак е направен за малко челно съпротивление и да наподобява болид както и да генерира до колкото е възможно натиск върху предницата при високи скорости. тва е расов спортист за писта и аз много искам да го видя дори на МОНЦА с Бугати Вейрон ако ме разбираш. На Нордшлайфе е ясно, че Бугатито издиша от всички страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 най-грозния капак е направен за малко челно съпротивление и да наподобява болид както и да генерира до колкото е възможно натиск върху предницата при високи скорости. тва е расов спортист за писта и аз много искам да го видя дори на МОНЦА с Бугати Вейрон ако ме разбираш. На Нордшлайфе е ясно, че Бугатито издиша от всички страни Ето това също е тъпо сравнение... Едното е направено за бързи обиколки, а другото е направено да идеш от точка А до точка Б възможно най-бързо и от най-бързата спортна кола - абе круйзър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Тея хави над фаровете я правят адски грозна Това очевидно едва ли вълнува маркетинга на БМВ, най-малкото защото пазу не попада и едва ли ще попадне скоро в таргет групата на потенциалните им клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Не бъди груб! Утре печели от тотото или намира куфарче с 2 милиона евро, докато дрифтва зад блока... И после АлБънди и ДядоМраз ша се въртат на опашка да му праат форумни свирки да му покарат М6цата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 С 2 милиона евра...м6...не благодарим М5 е39, М3-ката новата и една еС класа прасе - http://www.autorice.com/catalog/images/w140_wald.jpg - реновирана.Е това е, може и една е30-ка 200+ коня за дрифтецо http://waldexchange.com/W140V4.html и да, имам отвратителен вкус :D а CL-а винаги ми е бил идеал за GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ето това също е тъпо сравнение... Едното е направено за бързи обиколки, а другото е направено да идеш от точка А до точка Б възможно най-бързо и от най-бързата спортна кола - абе круйзър. Малка градкса кола с 1001 коня ......правили са да е бърза в права линия. Като са я набухали с толкова цилиндри и коне и турбини, що да не я изправим срещу атмосферка. Нали Бугатито има 407 км в час топ спийд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Малка градкса кола с 1001 коня ......правили са да е бърза в права линия. Като са я набухали с толкова цилиндри и коне и турбини, що да не я изправим срещу атмосферка. Нали Бугатито има 407 км в час топ спийд. Пич, ти май четеш каквото искаш да видиш? Къде съм казал, че бугатито е малка градска кола? Покажи ми, моля те. Разликата между бугатито и енцото ще я обясня със следния пример: Палиш бугатито, отиваш до монте карло на шопинг терапия - пътуваш си бързо и удобно с пълен комфорт и екстри. Палиш Енцото, отиваш до Асеновград и като си стигнал вече в Асеновград се чувстваш се едно си ходил пеша до там. Ако и това не го разбираш... Едното е бърза кола и нищо повече, а другото е много бърза кола пригодена и за всекидневна употреба. И за да не съм в офтопик: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Гледам тема за грозни коли и вътре Porshe 911, Ferrari f60 enzo, audi a4 и Cayenne Дано всеки от нас спечели достатъчно пари, за да се радва на една такава грозна кола За половината като гледам става и бус (Х6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Пич, ти май четеш каквото искаш да видиш? Къде съм казал, че бугатито е малка градска кола? Покажи ми, моля те. Разликата между бугатито и енцото ще я обясня със следния пример: Палиш бугатито, отиваш до монте карло на шопинг терапия - пътуваш си бързо и удобно с пълен комфорт и екстри. Палиш Енцото, отиваш до Асеновград и като си стигнал вече в Асеновград се чувстваш се едно си ходил пеша до там. Ако и това не го разбираш... Едното е бърза кола и нищо повече, а другото е много бърза кола пригодена и за всекидневна употреба. И за да не съм в офтопик: aз не съм казал, че си го казал.....ебавах се . после не е Енцо. Енцото е бавничко в сранение с колата, която съм посочил и то в ЕВО вариант. Трето Бугатито е толкова удобно и с такова меко, хубаво окачване, че не е истина. Да, да и бонбони полезни за зъбите Знаеш ли каква е предницата на болидите и защо според теб е с такава предница и Енцо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Пич, ти май четеш каквото искаш да видиш? Къде съм казал, че бугатито е малка градска кола? Покажи ми, моля те. Разликата между бугатито и енцото ще я обясня със следния пример: Палиш бугатито, отиваш до монте карло на шопинг терапия - пътуваш си бързо и удобно с пълен комфорт и екстри. Палиш Енцото, отиваш до Асеновград и като си стигнал вече в Асеновград се чувстваш се едно си ходил пеша до там. Ако и това не го разбираш... Едното е бърза кола и нищо повече, а другото е много бърза кола пригодена и за всекидневна употреба. И за да не съм в офтопик: Искаш да кажеш, че Enzo е грозно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ами грозно е .... но мен така или иначе не ми харесват автомобилите от тази група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ами грозно е .... но мен така или иначе не ми харесват автомобилите от тази група. а как трябваше да изглежда ....с форма на куб и Cx=хладилник МРАЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Едното е направено за бързи обиколки, а другото е направено да идеш от точка А до точка Б възможно най-бързо и от най-бързата спортна кола - абе круйзър. С FXX верно неможеш да се предвижиш от т. А до т. Б. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Що не ги слеете двете теми - Грозни, красиви, съвсем се омешаха вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Знаеш ли каква е предницата на болидите и защо според теб е с такава предница и Енцо? Да знам каква е предницата на болидите, знам и за аериданимаката, но все пак си е грозна кола. Ако ще и най-аеродинамичната да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ами грозно е .... но мен така или иначе не ми харесват автомобилите от тази група. Господи, прости им! Те не знаят какво говорят! Щом намесихте Enzo като най-грозна кола какво се случва вече не знам. Можеби X6 е по-красиво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Господи, прости им! Те не знаят какво говорят! Щом намесихте Enzo като най-грозна кола какво се случва вече не знам. Можеби X6 е по-красиво? Ето това вече си е чиста интрига, да си видял някои да сравнява Х6 и Енцо? Идеята на темата е всеки да покаже кои модел за него е грозен, неприятен и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Господи, прости им! Те не знаят какво говорят! Щом намесихте Enzo като най-грозна кола какво се случва вече не знам. Можеби X6 е по-красиво? Толко да е "грозно" това Енцо и Ф50ГТ и то и Ф40 и тя една грозна малииии, а ФХХ още по-грозна. Толкова грозна, че държава взривявам да ги притежавам на куп Не слагай БМВ и Ферари в едно изречение...анатема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Не слагай БМВ и Ферари в едно изречение...анатема Леко със сектантството,моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Леко със сектантството,моля. да беше едно смайли да го пропуснеш, аз цял батальон съм сложил.....и все пак си е така де Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 да беше едно смайли да го пропуснеш, аз цял батальон съм сложил.....и все пак си е така де Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? То така като гледам... Pagani, Maserati и Dodge добре са се справили Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? и това трябва да ме накара да се откажа от марката ли? ми не ме грее. ако щат за 1 секунда 100 да правят и 4 минути на нюрба да дадат. фена си е фен в добро и зло докато смъртта ни раздели.....опа тва беше при женитба http://www.vbox7.com/play:e137cccc пазу, брате.... мазерати.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? То така като гледам... Pagani, Maserati и Dodge добре са се справили Виж, Енцото дебютира през 2002 год, като технологиите заложени в него са предимно от 1999-2001. Една година отнема процесът за започване на производството му... отделно времето за направата му (всичко е ръчна изработка). Зонда дебютира 1999, но първият модел победил Енцо на писта е този от 2004. До тогава се парвят 3 или 4 "минигенерации" така да ги наречем. Мазерати?! Вероятно визираш MC12 което е създадено на основата на... познай... да... Енцо. А за Доча какво? Нещо не съм много навътре с американските шитни с 15-литровите двигатели или и ти като наивните янки ще сравяваш автомобил от 2007 с такъв от 2000 (както направиха те в едно предаване на дискавъри.) Сега като се замисля май имаше някакъв Dodge Viper Venom: The Hennessey Viper Venom 1000 Twin Turbo is an upgraded version of the Dodge Viper offered for sale as a whole car or as an upgrade by Hennessey Performance Engineering Да споменавам ли, че политиката на Ферари ограничава до минимум модификациите на автомобилите. Свеждат се до нови джанти, цвят и подобрения по интериора. Ами тва е в общи линии... Да живей тунинга! Турбо гъзари рулз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Нали се сещаш, че всяка марка стига да иска може да направи конкуренция дори и на енцо? То така като гледам... Pagani, Maserati и Dodge добре са се справили А, според мен не са! Особенно пък Dodge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 INCINERATOR много забавни постове праскаш, надявам се не ги мислиш наистина тези работи, а само се заяждаш, тъй като гледам, че обичаш да го правиш. Не съм прочел твой пост, който да не е обърнат заядливо към някой По добре не ги говори много тези работи, че много ще ти се смеят някъде. Не съм ти чел всички постове тук и наистина незнам, затова ще те попитам директно. Фен си на БМВ и караш (или искаш) 3ка от средата на 90те нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.