host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 х6 ако си говорим в технически параметри за СУВ размазва всичко що е по пътя в класа си като само ML63 има някакви основания ама и той ще хапне от паничката като пуснат М версията на БМВ-то.Но нали все пак темата е за външен вид, а не за техничски възможности???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 X6-цата става за доста неща,но май гроздето е малко кисело.. За теб кисело, за нас горчиво Кат не разбираш от коли, по добре си мълчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Да, бе!Я да редактирате 1-вия пост!!! Чича Ви АлБънди да даде "пълната листа на грозните коли в света" и тя да е общоизвестна, за да няма такива изцепки на незнаещи, кое е красиво и кое не!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 х6 ако си говорим в технически параметри за СУВ размазва всичко що е по пътя в класа си като само ML63 има някакви основания ама и той ще хапне от паничката като пуснат М версията на БМВ-то.Но нали все пак темата е за външен вид, а не за техничски възможности???? А защо ли си мисля че X6 въобще не е SUV, а SAV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Докато INCINERATOR не ме е награбил, да уточчня - става въпрос за урода Х6, а не за Z6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Айде кажи ни Спортс Активити седана на БМВ като концепция е ли е, или не същия като SUV Ml-Class на Мерцедес?X6 си е спортна версия на X5.Колкото и да го наричат SAV, то си е SUV крайно ориентиран към шосейна езда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Абе голф2 cl рулз бе ... с моя изкачвам 40+ санта бордюри .. къв повече офроуд ви трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Айде кажи ни Спортс Активити седана на БМВ като концепция е ли е, или не същия като SUV Ml-Class на Мерцедес?X6 си е спортна версия на X5.Колкото и да го наричат SAV, то си е SUV крайно ориентиран към шосейна езда. Ами зачудих се просто защо го наричаш СУВ? Това че за теб е такъв не значи че и за другите е такъв. Нищо лично просто така знам че го водят. ЕДИТ: гоУф мания pazu отново е много силен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 За теб кисело, за нас горчиво Кат не разбираш от коли, по добре си мълчи Бънди с подобни мнения много се излагаш. Ти да не си случайно БОЖЕСТВЕНИЯ АВТОРИТЕТ на автомобилостроенето, който е определящ, категоричен и неоспорим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Бънди с подобни мнения много се излагаш. Ти да не си случайно БОЖЕСТВЕНИЯ АВТОРИТЕТ на автомобилостроенето, който е определящ, категоричен и неоспорим? Oпитах се да му го кажа същото, но просто няма смисъл . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Всеки си има мнение и начин да го каже... опитай се на мен да ми обясниш колко е грозен Х6... мен ме кефи (особено отзад, теорията за жените може да я прочетете на някоя от предните страници на темата).. особено за вкус - всеки си го има и е различен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Хе хе хе, или Хо хо хо Кажете ми го същото, но с факти. Толкова сте захлюпени и двамата, че за вас всеки човек със собствено мнение е извънземен едит: XMD и простака имах предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Пак на лични обиди се емнахте щото някой казал,че на другия любимата марка е кенеф.Аз не зацепвам обаче,как някой хора възприемат влечението си към дадена марка не като такова...а като по-високо ниво на експертиза и познания..и се чувстват единствени на върха на прозрението...и като такива се мъчат да убедят другите в правотата си.Въпросния Сивик пластмасовата му рефлекторна решетка между фаровете просто го прави да изглежда като детска играчка(имаше едно време едни такива китайски фючър карс,много се зарибявах като малък).X6-тицата ми е безмислен сбирщайн на класове който куца като естетика.Хайде сега ме нападнете и беемве сектантите и хонда сектантите и ми напсувайте родата до девето коляно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Щото ме нагънаха да бачкам затва. После като се освободя малко ще се обадя пак не се притеснявай давай като се поосвободиш можеш да се опиташ да ме обориш с факти които вече знам ...... от тоя клас 5ца/6ца/Е класа хондата е най неподходящият избор..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 давай като се поосвободиш можеш да се опиташ да ме обориш с факти които вече знам ...... от тоя клас 5ца/6ца/Е класа хондата е най неподходящият избор..... Както споменах и цената им е адекватно по-висока от тази на хондата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ако говорим за а8 и високия клас да , обаче хондата и а6 нямат особено голяма разлика в цената заеби ги ти тия истории .... осезаема разлика имат след 2 години когато вече цената на хондата е двойно по-малка от тази която си платил преди година..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 осезаема разлика имат след 2 години когато вече цената на хондата е двойно по-малка от тази която си платил преди година..... последно след година или след 2? нямам време да се препирам сега с теб иначе ми е кеф да бъзикам някой който се връзва много Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 няма кво да ме бъзикаш объркал съм се така е , ама тва не променя факта че хода легенд е едно скъпо тамагочи което докато му плати някой лизинга за 5 години трябва да го подари на някой щото вече струва колкото дачия логан...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Най-грозните ауспуси които може да съществуват някога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 няма кво да ме бъзикаш объркал съм се така е , ама тва не променя факта че хода легенд е едно скъпо тамагочи което докато му плати някой лизинга за 5 години трябва да го подари на някой щото вече струва колкото дачия логан...... Тва го разбрахме...та каква кола препоръчваш ти в този клас на същата цена като Хондата ако не е тайна??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Най-грозните ауспуси които може да съществуват някога... E то който седи отзад ,гледа ауспуси ... Ако ще си говорим за детайли ... 911 има най-грозните предни фарове , fxx най-грозния преден капак .... ПП. FXX е една наистина грозна кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 и все пак наистина ли сравняваш това : с това : или пък това : не вярвам че трезво мислещ човек като тебе може изобщо да ги поставя 3те коли в един клас хондата прилича на модерен шевролет лачети...... като и свърши лизинга можеш да я пребоядисаш и да я ползваш за такси Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Тва го разбрахме...та каква кола препоръчваш ти в този клас на същата цена като Хондата ако не е тайна??? 525i с м пакет, head up display, Hi-Fi Professional, xenon, кожа, шибедах, навигация, DVD, TV, подгряване и вентилиране на седалките, активен круиз контрол, парктроник, bluetooth, usb, adaptive lights, high beam assistant и разни други малки глезотиики... E то който седи отзад ,гледа ауспуси ... Ако ще си говорим за детайли ... 911 има най-грозните предни фарове , fxx най-грозния преден капак .... ПП. FXX е една наистина грозна кола Поразгледаи малко клипчета в интернет с този лексус да видиш кой седи отзад и гледа 4 ауспуха в редица Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Тея хави над фаровете я правят адски грозна като и свърши лизинга можеш да я пребоядисаш и да я ползваш за такси Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 хондата прилича на модерен шевролет лачети...... като и свърши лизинга можеш да я пребоядисаш и да я ползваш за такси Ахахахахахахахахаха... къртиш мивки с лафовете си. Те шевролета ясно откъде са крали но тва е друга тема, иначе за такава асоциация не се бях сетил Ако мога да вметна BMW-то (това на снимката) хич ама хич не ме кефи отпред. Аудито е в пъти по-красиво. БМВ-то нещо ми разваля визията с тази маска но не мога да се светна защо, кое и как ме дразни. Пазу, ти си клиничен случай, честно... тия голфове ти влияят на мозъка много зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.