Jump to content
BulForum.com

Най-грозните коли на света

Botev1912

Recommended Posts

...колите са като жените... някои от тях ги гледаш отзад, точиш лиги обаче обърнат ли се в лице и почваш да си мислиш - тая мога да я опъна но по-добре на задна прашка че ако продължавам да я гледам отпред може и да ми мине желанието, не че е грозна ама някак задника и ме кефи повече.......виждаш някоя финна мацка, стройна, руса коса и изведнъж като се обърне - леля на 40+ години при това леко мургава (не от малцинствата, просто с по-мургава кожа но определено русата коса стои не на място).....

Ебати перверзника... :blink: :wacko: :blink: ...май някой го е ударил хормона..... :woot

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply
http://photos.leftlanenews.com/photos/imag....jpg&w=1024

нищо, че ще е най-бързото серийно Бентли, пак е като свиня в кочина.

http://photos.leftlanenews.com/photos/cont...ey-geneva-1.jpg

за тези които не са успели да си оправят линка самички :)

Иначе и мен не ме кефят бентлитата, особено пък цените им... за тези пари трябваше по-приятно да изглеждат според мен (отвън, отвътре си е 6+)

http://photos.leftlanenews.com/photos/cont...ey-geneva-1.jpg

за тези които не са успели да си оправят линка самички :)

Иначе и мен не ме кефят бентлитата, особено пък цените им... за тези пари трябваше по-приятно да изглеждат според мен (отвън, отвътре си е 6+)

http://photos.leftlanenews.com/photos/imag...ey-geneva-1.jpg

Така вече май ще е най-добре :)

Ако не беше Cayenne в момента нямаше да имат никакъв дял във VW. :)

Както едно време Boxster-a помогна финансово, така и Cayenne напомпа банковите им сметки ;)

alfa-mito-and-8c-competizione1.jpg

Дясната може би, ама лявата....Не те разбирам. ;) Верно, че всеки си има собствено мнение, но би ли показал кола, която ти харесва и е модел.......93-та........ ;). Защото за мен няма по-красиви линии както вътре така и вънка за Фиат Пунто ;).(в малкия клас.) Може би само Астра и то ако е с Ц20Хе мотор, защото имат малко визуални разлики.

е36 също ме кефи, но тряба да е леко модната като "ейнждълки" и т.н ;)

Дясната може би, ама лявата....Не те разбирам. ;) Верно, че всеки си има собствено мнение, но би ли показал кола, която ти харесва и е модел.......93-та........ ;). Защото за мен няма по-красиви линии както вътре така и вънка за Фиат Пунто ;).(в малкия клас.)....

И двете са грозни,на живо са още по-зле....Не знам кво им става на италянците напоследък,но имат толкова грозни коли че :sick Ето още...

59458457_36919353aa.jpg

Lancia_Thesis_1_bg.jpgschonw-thes1.jpglancia-ypsilon.jpg

A от това ми се повръща като го видя:

vel-satis-1niv.jpg

Освен тези двете другите съм съгласен че грознеят (малката червената количка не е лоша но има и по-приятни), но специално тези 2те 'ша ма 'звиняваш. Като ги видя правя асоциация с някой благодорник живеещ в замък и очаквам да дотърчи иконома за да отвори вратата на лорд Еди кой си. Просто такова излъчване има на ултра скъпа кола която може да се движи като танк и да е точно толкова маневрена но тя тъй или иначе няма да прави никакви подвизи на пътя, важното е да вози комфортно.

За ей тези говорех:

Lancia_Thesis_1_bg.jpg schonw-thes1.jpg

О....(малката червената количка не е лоша но има и по-приятни)....

На "малката червена количка" проблемът й е в предната маска (решетка) - с нея се опитва да имитира голяма кола, но хич не й стои....пробвай за момент да закриеш с нещо решетката и става малка симпатична градска кола.

не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета

тва е мноооого верно, но на мен лично малко по-старите генерации по-ми харесават на визия. Това не чак толкова.

Съгласен съм, сивика е убиец - в мечтите си (The Power of Dreamds)

Civic 1.8 Type S

140 кс при 6300 оборота

174 nm при 4300 оборота

макс. скорост 205км/ч

0-100 8,9 сек

1206 кг

вредни емисии: 156 g/km

118i

143 кс при 6000 оборота

190nm при 4,250 оборота

макс. скорост 210км/ч

0-100 8,7 сек

1,340 кг

вредни емисии: 140

А ТъпR не знам с кое да го сравнявам предполагам със 125i, което е по-бързо, по-голяма максимална скорост и по-тежко...

Изводите си ги прави сам...

Напълно Съгласен :)

Направо съм се влюбил в тази кола!

Малка, тясна, леко неудобно табло и скъпа... :) Не че BMW-тата са евтини, просто тази нещо не ми допадна. Чудех се, гледах я... тясна ми беше и багажника много малък. Хибрида ме кефеше повече но и той ми беше тесен и леко некомфортен...

Иначе визията е трепач отвсякъде!

хонда и возия от кога е позволено да стоят в едно изречение ?

А влизал ли си вътре, окей нека твърдят, че има добър дизаин на интериора (мен лично ми идва много футуристичен), но самото качество на интериора вътре е :sick ... Под качество имам предвид материали и тн... На ръбчетата можеш да се порежеш!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...