Midex Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ...колите са като жените... някои от тях ги гледаш отзад, точиш лиги обаче обърнат ли се в лице и почваш да си мислиш - тая мога да я опъна но по-добре на задна прашка че ако продължавам да я гледам отпред може и да ми мине желанието, не че е грозна ама някак задника и ме кефи повече.......виждаш някоя финна мацка, стройна, руса коса и изведнъж като се обърне - леля на 40+ години при това леко мургава (не от малцинствата, просто с по-мургава кожа но определено русата коса стои не на място)..... Ебати перверзника... ...май някой го е ударил хормона..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 http://photos.leftlanenews.com/photos/imag....jpg&w=1024 нищо, че ще е най-бързото серийно Бентли, пак е като свиня в кочина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 http://photos.leftlanenews.com/photos/imag....jpg&w=1024 нищо, че ще е най-бързото серийно Бентли, пак е като свиня в кочина. http://photos.leftlanenews.com/photos/cont...ey-geneva-1.jpg за тези които не са успели да си оправят линка самички Иначе и мен не ме кефят бентлитата, особено пък цените им... за тези пари трябваше по-приятно да изглеждат според мен (отвън, отвътре си е 6+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 http://photos.leftlanenews.com/photos/cont...ey-geneva-1.jpg за тези които не са успели да си оправят линка самички Иначе и мен не ме кефят бентлитата, особено пък цените им... за тези пари трябваше по-приятно да изглеждат според мен (отвън, отвътре си е 6+) http://photos.leftlanenews.com/photos/imag...ey-geneva-1.jpg Така вече май ще е най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Дедо Мразе, твоя го дава 403 Forbidden Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 http://photos.leftlanenews.com/photos/imag...ey-geneva-1.jpg Така вече май ще е най-добре Ами не - дава ми 403 Forbidden Дедо Мразе, твоя го дава 403 Forbidden Брей много упорит се оказа въпросния сървър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ако не беше Cayenne в момента нямаше да имат никакъв дял във VW. Както едно време Boxster-a помогна финансово, така и Cayenne напомпа банковите им сметки Дясната може би, ама лявата....Не те разбирам. Верно, че всеки си има собствено мнение, но би ли показал кола, която ти харесва и е модел.......93-та........ . Защото за мен няма по-красиви линии както вътре така и вънка за Фиат Пунто .(в малкия клас.) Може би само Астра и то ако е с Ц20Хе мотор, защото имат малко визуални разлики. е36 също ме кефи, но тряба да е леко модната като "ейнждълки" и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Утре ще снимам моята кола и ще я постна тук.Дори и моя ... тя е просто грозна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Дясната може би, ама лявата....Не те разбирам. Верно, че всеки си има собствено мнение, но би ли показал кола, която ти харесва и е модел.......93-та........ . Защото за мен няма по-красиви линии както вътре така и вънка за Фиат Пунто .(в малкия клас.).... И двете са грозни,на живо са още по-зле....Не знам кво им става на италянците напоследък,но имат толкова грозни коли че Ето още... A от това ми се повръща като го видя: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Освен тези двете другите съм съгласен че грознеят (малката червената количка не е лоша но има и по-приятни), но специално тези 2те 'ша ма 'звиняваш. Като ги видя правя асоциация с някой благодорник живеещ в замък и очаквам да дотърчи иконома за да отвори вратата на лорд Еди кой си. Просто такова излъчване има на ултра скъпа кола която може да се движи като танк и да е точно толкова маневрена но тя тъй или иначе няма да прави никакви подвизи на пътя, важното е да вози комфортно. За ей тези говорех: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 О....(малката червената количка не е лоша но има и по-приятни).... На "малката червена количка" проблемът й е в предната маска (решетка) - с нея се опитва да имитира голяма кола, но хич не й стои....пробвай за момент да закриеш с нещо решетката и става малка симпатична градска кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Marcos : Mantis 2+2 model 1979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Айде на Же класатаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ей тук вече обърка темите :-) Сивик-а е убиец,една от най-готините градски колички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета Напълно Съгласен Направо съм се влюбил в тази кола! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета тва е мноооого верно, но на мен лично малко по-старите генерации по-ми харесават на визия. Това не чак толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета Съгласен съм, сивика е убиец - в мечтите си (The Power of Dreamds) Civic 1.8 Type S140 кс при 6300 оборота 174 nm при 4300 оборота макс. скорост 205км/ч 0-100 8,9 сек 1206 кг вредни емисии: 156 g/km 118i 143 кс при 6000 оборота 190nm при 4,250 оборота макс. скорост 210км/ч 0-100 8,7 сек 1,340 кг вредни емисии: 140 А ТъпR не знам с кое да го сравнявам предполагам със 125i, което е по-бързо, по-голяма максимална скорост и по-тежко... Изводите си ги прави сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Въобще нямам предвид този умрял Сивик! Писах Хондата като марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета Напълно Съгласен Направо съм се влюбил в тази кола! Малка, тясна, леко неудобно табло и скъпа... Не че BMW-тата са евтини, просто тази нещо не ми допадна. Чудех се, гледах я... тясна ми беше и багажника много малък. Хибрида ме кефеше повече но и той ми беше тесен и леко некомфортен... Иначе визията е трепач отвсякъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 хонда и возия от кога е позволено да стоят в едно изречение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 хонда и возия от кога е позволено да стоят в едно изречение ? А влизал ли си вътре, окей нека твърдят, че има добър дизаин на интериора (мен лично ми идва много футуристичен), но самото качество на интериора вътре е ... Под качество имам предвид материали и тн... На ръбчетата можеш да се порежеш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 не само убиец, ами Хондата е убиец на беемвета Ти наистина си голям смешник, дрънкащ "бисери" и ненапразно те бъзикат доста хора вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Мухахаха. То се вижда кой с кого се бъзика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.